Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Faktycznie S.F. świetnie zagrała ostatnią scenę, ale w zasadzie zawsze dobrze gra - to wspaniała aktorka i ta rola jej pasuje.
Natomiast jako Stephanie zasłużyła na to co otrzymała. Odrobina litości jaką niby poczuła do Brooke nie usprawiedliwia wszystkich podłych uczynków, które popełniła wobec niej.
Eric to mięczak, ale tym razem podjął prawdziwie męską decyzję jeżeli ma już dość tej nienawistnej baby.
Oczywiście, że nie był dobrym ojcem, ale nie chciał mieszać się w układy między Ridge'em i dziećmi. Przecież tak bardzo się kochali, podobno - chodzi mi o Ridge'a.
Ciekawe jak długo Eric wytrwa w swej decyzji i kiedy caryca Stephanie znowu go spacyfikuje i Lauren zostanie na lodzie. Stephanie tak łatwo nie zrezygnuje i będzie się nadal panoszyć i rządzić wszędzie.
Muszę też dodać, że nie mogę patrzeć bez niesmaku na tę "kochającą się" parę w domku na plaży. Na to sztuczne roztkliwianie się nad wspaniałością tego dzieciaka i tą namolność Taylor - żenada. Nawet żal mi Ridżunia, że czeka go taka mdła egzystencja z tą nudną Taylor - mimo, że nie znoszę tego typa.
Zaczyna się robić ciekawie na TVP. Czekam też z niecierpliwością na występy Sheili.
8)
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

Też mnie jakoś nie przekonuje obraz kochającej się pary w domku na plaży :-/ Ridge jest jak zwykle beznadziejny, ale Taylor wcale też nie jest lepsza gdyż na to wszystko pozwala. Ehh, a kiedyś to na prawdę była cakiem fajna para.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dziś kolejny raz obserwując CJa i Ricka przekonałem się iż to CJ ma więcej tzw. oleju w głowie, jak sądzicie? Fajna ta postać wg mnie. Raymond dziś już wykorzystuje iż Rick nakrzyczał na Amber...Co inne ciekawsze to sceny z Sheilą -została w domu a James poszedł z Stephanie bronić się przed kolegami po fachu. Zauważyliście że zostawili otwarte drzwi bo niby klimatyzacja się popsuła? :wink: możemy się spodziewać że Sheila jednak się wybierze...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Amber mnie wkurza. Ma taki skarb, jakim jest Rick a zachciewa jej się romansów i kariery :?
Taylor strasznie naciska z tym ślubem. Też mnie to wkurza.
Szkoda mi obecnie Ricka i Brooke. Ale dobrze,że Rick się opiekuje Brooke. Dobry z niego chłopak :wink: Można na niego liczyć.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Można ją jednak usprawiedliwić że upiła się -Raymond tak jakby to zaplanował wykorzystać ją no i jeszcze Rick na nią nawrzeszczał - Forresterowie też za mało docenili że pomogła Rickowi i namówiła Bridget do powrotu.
A jak wam się podobały 2 występy Raymonda (Ushera)?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Występy jak występy, ale jak mnie ten gościu wkurzaaaa... Nie mogę patrzeć jak się ciągle wozi. Szkoda, że Amber nie chciała wysłuchać co miał jej do powiedzenia CJ. Rick też powinien mieć więcej dobrego serca dla Amber. Niepotrzebnie na nią nakrzyczał, choć chciał to naprawić i to mu się chwali ;)
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Denerwuje mnie Raymond wie na czym zależy Amber i umiejętnie to wykorzystuje. :evil: Amber zaś gra mi po nerwach, że tak łatwo ulega wszystkim co obiecują jej wielką karierę, :evil: dla której jak widać jest w stanie zrobić wszystko!!
Cieszę się że nareszcie Ridge jest z Taylor :oops:, chociaż to trochę naciągane z tą jego miłością do Taylor!! :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Ten cały Raymond jest żałosny - koleś sie wozi i gada na okrągło, że bez niego to Amber nie przeżyje, nie zrobi kariery i och, ach i w ogóle tralalala.Chodzi z tą swoją obrzydliwą gębą i uśmiecha się jak krowa patrząca w malowane wrota.Aż mi sie słabo robi....... :shock:
Pozdrawiam
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

A mnie się również bardzo nie podoba Amber, zresztą od początku jak weszła na TVP.
Czekałam cierpliwie, że jakoś się rozwinie , bo Adex ją zachwalał (a Adex to dla mnie autorytet), ale nie mogę się przekonać do tej aktorki.
Co ona wyprawia z tą buzią, te tragicznie brzydkie miny, grymasy idiotyczne, ruchy nieskoordynowane, miota się , wymachuje rękoma. No... chwilami mam ochotę nią zdrowo potrząsnąc!
Co do postaci- roli chwilowo się nie wypowiadąm, bo ma różne wzloty i upadki, ale ogólnie nie podoba mi się - jest jakaś niesympatyczna, coś jej brakuje.
Jeszcze dodam, że jak oglądam galerie Amber to widać, że umie się ustawić do zdjęcia, robią jej dobry makijaż i stacjonarnie jakoś dobrze wygląda. Ale w akcji gubią ją miny i ruchy.
:?
Forrester

Post autor: Forrester »

Wyjątkowo zgodzę się z moją przedmówczynią Boldfanką. Amber od początku nie budzi mojej sympatii, jej zachowanie jest żałosne, naiwne i lekkomyślne. I tak będzie także i w przyszłości.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Amber teraz zapłaci za swoją głupotę.
A jutro już ślub Taylor i Ridge'a :x
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Trochę to naciągane i przynajmniej dla mnie śmieszne, że do tego ślubu wszystko idzie tak byle jak. Gości zapraszają oczywiście na ostatnią chwilę, i oczywiście wszyscy dziwnym trafem nie mają planów na wieczór i "chetnie" się zjawią na uroczystości. Kwiaty też zamawiane rano, cateringi i tak dalej. Coś za szybko ta decyzja została podjęta, nie sądzicie???
Do innych ślubów przygotowują się tygodniami i jest wielka pompa.A tu - tak bez wyrazu.
Ale będzie to ostatecznie ślub, który na kilka lat zatrzyma Ridge'a przey Taylor czy byśmy tego chcieli i czy też nie.
Pozdrawiam!!!
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

No właśnie, wszystko robią jednego dnia. Zero przygotwań ;) Ale naciągane. Że już nie powiem o którychśtam z rzędu ślubach kościelnych. Przecież można mieć tylko jeden. A tu zawsze jest ksiądz :/
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

Rzeczywiście ślub z dnia na dzień to trochę naciągane. Ale lepsze to niż dwa miesiące czekania i wywodów jacy to oni są szczęśliwi i wogóle, a tak przynajmniej szybko będzie po sprawie i przejdą do następnych wątków :mrgreen:
Z Amber nareszcie robi się coraz ciekawiej, a to dopiero początek :wink: Trochę mnie zdziwiło, że tak łatwo przynała się CJ`owi co zaszło między nią a Raymondem. Przecież jakby nie było CJ to najlepszy przyjaciel Ricka, a między przyjaciółmi nie ma tajemnic. Ale o lekkomyślności Amber przekonaliśmy się już nie raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

A ja nadal lubię Amber bo mimo iż jest lekkomyślna ma dobre serce, odwagę i też czasem uczy się na błędach -co nie znaczy że pochwalam każde jej zachowanie, z ślubem to prawda że dobrze iż będzie już po nim bo przynajmniej przejdziemy do nowych wątków - jednak szkoda teraz Brooke - Ridge potraktował ją bardzo źle - powinna mu i Taylor dokopać - no ale nie jest mściwa. Ridge całował się z Brooke w dniu ślubu -ale nawet jakby Taylor ich nakryła i tak dalej chciałaby go, ostatnio robi wrażenie jakby szła po trupach, śmiesznie że tak szybko nakręciły zwykłymi wałkami takie loki. :roll:-mogła poprosić Gladys o pomoc ale wolała jak to powiedziała trenerkę Stephanie.
Zablokowany