W MNS wszystko jest nie poukładane.Dawidek pisze:CJ być może uznał, że Amber nie pozwoli widywać się z dzieckiem, więc się poddał. I nie chce też widzieć Amber, która wybrała Rick'a. Ale jeśli rzeczywiście kochał tego chłopca, to powinien unieść się honorem i przynajmniej zadzwonić do Amber i zapytać się, czy pozwoli mu zobaczyc się z Eric'em.
Rick vs CJ
- PetroPython
- Adex-fan Brooke
No właśniepaulincia pisze:Mnie zastanawia jedno...Dlaczego C.J nie próbuje widywać się z synem? Skoro go kocha, to przecież powinien chociaz próbować
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No z tym się zgodzę, czasami odnoszę wrażenie, że aktorzy grają dwie różne role zależnie od sytuacji, nigdy nie łączy dwóch w jednej chwili, np.:
Rick: ojciec Eryka, syn popierający związekmatki z Thornem
Stephanie: wróg Brooke, przyjaciółka Taylor, wróg Morgan, działaczka na rzecz przyznania praw rodzicielskich Rickowi i Amber
itp itd C-:
CJ stracił swoją rolę ojca i adoratora Amber, stał sie na nowo po prostu synem Sally.
Rick: ojciec Eryka, syn popierający związekmatki z Thornem
Stephanie: wróg Brooke, przyjaciółka Taylor, wróg Morgan, działaczka na rzecz przyznania praw rodzicielskich Rickowi i Amber
itp itd C-:
CJ stracił swoją rolę ojca i adoratora Amber, stał sie na nowo po prostu synem Sally.
Taylor <3
Ej no, jeżeli Moda ma być serialem dla prostaków i małointeligentnych to przecież nie można jej tak komplikować.arturkcf pisze:No z tym się zgodzę, czasami odnoszę wrażenie, że aktorzy grają dwie różne role zależnie od sytuacji, nigdy nie łączy dwóch w jednej chwili,
Złota zasada scenarzystów: upraszczamy wszystko
A co do CJ... Cóż myślałam, że powie, że to kara dla Forresterów za Macy... Przez to pokłócił się przecież z Rickiem, zakazał mu konkatków z małym... A jak to się skończyło to już wiemy... Deacon...
Co złego, to nie ja 
- PetroPython
Cóż, pojedynek Ricka i C.J.a zakończył się na dobre. Wiadome jest jedno - to wszystko zasługa : QUEEN OF KINGDOM FASHION STEPHANIE DAUGLAS FORRESTER I

Mały Ricki nie poradziłby sobie sam z C.J.em
A tak Stefa się trochę powtrącała, poszumiła Amber za uszami, że naprawdę to ona kocha tylko PRINCE'A OF KINGDOM FASHION ERICA FORRESTERA II
. Rickuś nie poradziłby sobie sam
- taka jest prawda. Co się dzieje z C.J.em
Czy on się w ogóle jeszcze pojawi, a może znajdzie sobie inny obiekt zainteresowania
Zobaczymy... 
Mały Ricki nie poradziłby sobie sam z C.J.em
Mam wrażenie, że Deacon ma chyba jakiś kompleks na punkcie pieniędzy, i właśnie to jest jednym z głównych powodów dla których chciałby tak bardzo być z Amber - chce podświadomie udowodnić sobie i wszystkim naokoło, że nie musi być bogaty żeby mieć kobiety Forresterów.anka_ pisze:Mi się podobało jak Amber do Deacona powiedziała, że Rick to prawdziwy mężczyzna. A Deacon odpowiedział, że tego nie można kupić![]()
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
- Adex-fan Brooke
Jak nie wie jak odwiedził ją tam i zamienił słowo z CJem
chyba przegapiasz coś
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja pamiętam, że w 2004 jak C.J. pojawił się gościnnie na ślubie Thorne'a i Darli (na uroczystości był też Rick) to dość przyjaźnie ze sobą rozmawiali, więc może już wcześniej ich stosunki trochę się ociepliły.Tomala pisze:to przecież nie widzieli się kupę lat
Co ciekawe C.J. grany jest wciąż przez jednego aktora (tzn. jednego dorosłego), a dorosłych Ricków było już trzech, więc Mick Cain miał okazję spotkać się na planie z każdym z nich: Jacobem, Justinem i Kyle'm.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.