To widocznie źle pamiętaszMarisa pisze:Doskonale pamiętam jak oburzałeś się, że ta pijaczka Macy i głupia doktorka Taylor wraz z rodzinką mieszają szyki BrookeRobi pisze: Po pierwsze przeczytaj posty które w tam tym czasie pytałem . Po drugie czytałaś regulamin , wiesz ,że w tym temacie piszemy odnośnie ostatnich odcinków B&B . Widzę ,że ktoś chcę dostać ostrzeżenie .A w regulaminie nie ma nic, że nie wolno odnosić się do innych wydarzeń z MNS. Poza tym to ty zmieniasz temat.
Bieżące odcinki cz. 1
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Sztuką nie jest nie popełnianie błędów ,ale ich nie powtarzanieMarisa pisze:Nie w moim przypadku. Skoro nie pamiętasz co pisałeś, to przejrzyj sobie temat. A jak wypominasz błędy Amber i wracasz do jej błędów z przeszłości to niby też komentujesz bieżące odcinki?
Inna kwestia wiele wątków jest różnych i porównywanie jednego do drugiego jest po prostu głupie .
Nie mówie ,że nie można czegoś napomnieć o przeszłości ,ale pisanie jedynie co się kiedyś tam zdarzyło jest jawnym łamaniem regulaminu
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- Adex-fan Brooke
Jeśli ktoś teraz oskarża Amber o obecne wydarzenia to to jest śmieszne bo przecież jest niewinna, tu nie ma co dodać nawet.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jeżeli ktoś czyta uważnie i nie selektywnie moje posty odnośnie Brooke to wie co o oniej mówiłem ostatniego czasuMarisa pisze:No właśnie nie traktujesz. Amber nie możesz wybaczyć popełnionych błędów i wypominasz je przy jakiejkolwiek okazji (nawet teraz, chociaż nic złego nie zrobiła) i chyba nie dostrzegasz, że Brooke również popełnia błąd za błędem
.
Czy ja mówie ,że to co zaszło to wina Amber
Czy ja dzisiaj wspominałem coś o przeszłości Amber
Proszę nie wmawiać mi czegoś czego nie mówiłem ,bo to można sprawdzić i okaże się ,że ktoś siebie robi wariata
-
Gabra-Sheila
Czytam wszystkie i z tego co wnioskuje, to niechcąc pochwalać zachowania Brooke, a równocześnie nie mogąc się przełamać i napisać, że ona robi coś źle, piszesz, że Bridget jest naiwna i łatwowierna. Nie piszesz, że to wina Amber, ale za to twierdzisz, że dostała słuszną karę za to co zrobiłaRobi pisze:Jeżeli ktoś czyta uważnie i nie selektywnie moje posty odnośnie Brooke to wie co o oniej mówiłem ostatniego czasuMarisa pisze:No właśnie nie traktujesz. Amber nie możesz wybaczyć popełnionych błędów i wypominasz je przy jakiejkolwiek okazji (nawet teraz, chociaż nic złego nie zrobiła) i chyba nie dostrzegasz, że Brooke również popełnia błąd za błędem
.
![]()
Czy ja mówie ,że to co zaszło to wina Amber![]()
![]()
Czy ja dzisiaj wspominałem coś o przeszłości Amber![]()
![]()
Proszę nie wmawiać mi czegoś czego nie mówiłem ,bo to można sprawdzić i okaże się ,że ktoś siebie robi wariata
Czytam wszystkie i z tego co wnioskuje
To źle wnioskujesz , to wręcz Twoja rutyna
A nawet wziąść to co mówisz na poważnie to sama nie jesteś lepsza
A wracając do tematu . Jeżeli Bridget powie wszystko C.J.owi o całym zajściu z matką i mężem to on może to wykorzystać .
Szkoda ,że na dalsze losy Sheili musimy czekać aż do czwartku .
Jeżeli jedyną obroną jest atak personalny to dyskusja zawsze zejdzie na niski poziom , chociażby ta do której się przyczyniłaś i to nie pierwszy raz .Marisa pisze: Twoje wytłumaczenia są tak beznadzieje, że aż żal je czytać. I niby to ja mam problemy z samooceną?. Kończę tą denną dyskusję z tobą,
I znowu to samoMarisa pisze:bo i tak będziesz trwać z przekonaniu, że ta cała intryga to wina Amber.
A wracając do tematu . Spotkanie Brooke i Thorne rewelacyjne
Tak trudno jest mi się przystosować do tej nowej sytuacji panującej w MnS tzn. do tej zażyłości między Brooke a Stephanie
Ostatnio polubiłem Amber. Jednocześnie nie znoszę Eriki. Mam nadzieje, że szybko wyleci z serialu razem z mamuśką, która prawie cały czas gada do siebie. To strasznie mnie wkurza w Sheili. Zresztą nigdy jej nie lubiłem.
Ostatnio polubiłem Amber. Jednocześnie nie znoszę Eriki. Mam nadzieje, że szybko wyleci z serialu razem z mamuśką, która prawie cały czas gada do siebie. To strasznie mnie wkurza w Sheili. Zresztą nigdy jej nie lubiłem.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
-
Dawidek
- Administrator
Stwphanie wczuła się w swoją rolę, istna siostra miłosierdzia.
Jakoś nie mogę konać się do czystych intencji wobec Brooke. Prędzej uwierzę w to, że pokochała to dziecko, w końcu ono nie jest niczemu winne.
Brooke widać, że zaufała Stephanie. Wg mnie nie jest to do końca rozsądne podejście. Tym bardziej, jakie wcześniej były ich wzajemne relacje. Whip chyba zostanie przyjacielem Brooke. Dziś sobie pomyślałem, że fajnie by było, gdyby Brooke i Thorne wrócili do siebie.
Amber zamiast tłumaczyć sie Rick'owi powinna zająć się dociekaniem prawdy. To, że Lance, zginął, niby przez przypadek, powinno jej dać troszkę do myślenia. Mam nadzieję, że nie zniechęci się do tych poszukiwań.
Massimo taki troskliwy i kochający wobec Stephanie. Wycieczka zagraniczna, to tak naprawdę powrót do przeszłości między nimi. Jeśli ona wyjedzie, to może nabierze dystansu wobec tych wszystkich spraw.
Brooke widać, że zaufała Stephanie. Wg mnie nie jest to do końca rozsądne podejście. Tym bardziej, jakie wcześniej były ich wzajemne relacje. Whip chyba zostanie przyjacielem Brooke. Dziś sobie pomyślałem, że fajnie by było, gdyby Brooke i Thorne wrócili do siebie.
Amber zamiast tłumaczyć sie Rick'owi powinna zająć się dociekaniem prawdy. To, że Lance, zginął, niby przez przypadek, powinno jej dać troszkę do myślenia. Mam nadzieję, że nie zniechęci się do tych poszukiwań.
Massimo taki troskliwy i kochający wobec Stephanie. Wycieczka zagraniczna, to tak naprawdę powrót do przeszłości między nimi. Jeśli ona wyjedzie, to może nabierze dystansu wobec tych wszystkich spraw.
Amber powinna dać sobie spokój z tymi pielgrzymkami do Ricka . Dopóki nic się nie dowie powinna siedzieć u Taylor ,bo jej tłumaczenie jej nie pomaga .
Brooke odziwo zbyt delikatnie potraktowała Amber
To chyba wpływ macierzyństwa .
Brooke odziwo zbyt delikatnie potraktowała Amber