Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Odcinki ciekawe. Jestem ciekaw jak dalej potoczą się losy CJ&Bridget, bo chyba coś zaczyna u nich iskrzyć... Wkurza mnie ta Eric'a. Na miejscu Amber wróciłbym i wywalił ją na zbity pysk.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Czyżby szykował się jakiś romansik między Massiomo i Sheila :zeby: W końcu wyprowadzili Sheila gdziez poza mieszkania Erici. ::ok::
Amber tymi telefonami tylko sobie szkodzi ::kwasny:: Dzwoni lub przychodzi co chwilę do Ricka i tłumaczy się bez jakichkolwiek dowodów .Powinna dać sobie na luz i próbować rozwikłać zagadkę ::kwasny:: I w dodatku wyżywa się na Erice ::plask wczolo: - szczyt głupoty .
Kitty

Post autor: Kitty »

Amber się na nikim nie wyżywa, ona boi się o swoje małżeństwo. A Erica się wymądrza, że Amber powinna zostawić Ricka w spokoju. ::kwasny:: Jakim prawem to dziewuszysko wtrąca się w sprawy Amber i Ricka? ::kwasny:: I jeszcze mówi Amber, że jest jej przyjaciółką. ::plask wczolo:
Sheila i Mass - no no kto by pomyślał? :zeby: Widać że Sheila zrobiła wrażanie na panu Marone. :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Szczyt głupoty prędzej widze u Ericki, nawet nic nie wie o swojej mamie i wykorzystuje ludzi, Amber miała prawo zadzwonić do synka, tez bym się wkurzył jakby ona odebrała, ciągle tam siedzi, Robi jesteś zwyczajnie uprzedzony do Amber :wink:
Sheila ciekawie i tajemniczo wyglądała jak poznała Massimo, oczywiście to znowu takie naciągane, ale ciekawe
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Co niby Erica robi takiego złego :?: :shock: Jeżeli Rick pracuje i nie ma kto się zająć dziecikiem to robi to Erica . Pomaga im , krami go ,a nawet organizuje mu wycieczki do Ziggiego . A to ,że Erica i Rick żyją w dobrych kontaktach to źle :?: :shock:
Jak na razie Erica nic nie zrobiła aby odebrać go Amber , baa nawet sprzeciwła się matce, powiedziała Rickowi ,że jest w nim zauroczona i jakie jej matka ma plany . To można nazwać szczerością niczym innym .
Czasami trzeba spojrzeć oczami kamer ,a nie oczami Amber ::plask wczolo:
Kitty

No dokładnie Adex . Erica przesiaduje tam stale, Amber ma prawo się wkurzać, w dodatku Erica się wymądrza i udaje świętą i szlachetną przyaciółkę. Fu. :evil:

Robi, to Amber ma się może cieszyć, że Erica spędza tyle czasu z Rickiem i Ericem? Ona się niepokoi. I nie wie, co w domu się dzieje pod jej nieobecność. Czuje się zagrożona.
Ostatnio zmieniony 2008-01-01, 16:08 przez Kitty, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robi

Kitty pisze:No dokładnie . Erica przesiaduje tam stale, Amber ma prawo się wkurzać, w dodatku Erica się wymądrza i udaje świętą i szlachetną przyaciółkę. Fu. :evil:
Hallo Erica tam pracuję ::loll:: ::loll:: ::loll:: Opiekuję się dzieckiem .

Czy udaję szlachetną :?: Z tego co wiedziałem wszyscy wspierali Ricka ,a w tym ,że jego żona upija się i chodzi do łożka z obcymi mężczyznami ::krzyw::

[ Dodano: 2008-01-01, 16:10 ]
Kitty pisze:
Robi, to Amber ma się może cieszyć, że Erica spędza tyle czasu z Rickiem i Ericem? Ona się niepokoi. I nie wie, co w domu się dzieje pod jej nieobecność. Czuje się zagrożona.
Idąc tym tropem trzeba byłoby zamknąć Ricka i Ericka w izolatce , bo każda napotkana kobieta zagrażałaby Amber ::krzyw::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Jedyny ciekawy wątek, to odstrzelona Sheila (ale laska :D:D) rozmawiająca z Massimem. Reszta dno i nuda.

PS> Czy Amber teraz specjalnie tak brzydko się czesze i w ogóle ja tak charakteryzują? Chyba, żeby podkreslić, że cierpi czy coś takiego. Mniejsza z tym: żal patrzeć......
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Halo Amber dosypano do wina coś i porwano, nie wiedziałem że to trzeba przypominać ::kwasny:: Erica wykorzystała Zende, na siłe wpakowała się do tej rodziny, obgaduje Amber, zastosowała się do wskazówek matki, jest mało domyślna co do swojej matki a to że powiedziała Rickowi szczerze o wszystkim może być kolejnym zagraniem by mu się przymilić, jakoś jakieś sprząteczki też tam pracują a u Ridge'a Catherine a coś nie widać by się tak zachowywali jak Erica. :roll:
Amber wygląda bardzo dobrze w skromnym makijażu i tej kitce lub rozpuszczonych, gorzej jak ją zmalują i pokręcą włosy.
A jak wam się podobał film o CJu? Ciekawe skąd mieli niektóre sceny ::loll:: widocznie gdzie niegdzie były zamontowane kamery i nagrały niektóre sceny m.in. CJa z Becky ::rad:: Tony z Kristen stali się już beznadziejnymi zapychaczami dziur ::kwasny:: Sofia to już całkiem
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Nie stwierdziłem ,że to wina Amber . Przecież wiadomo ,że to nie jej wina , ale ja tylko stwierdzam i komentuje zachowanie reszty bohaterów na jej zachowanie o którym za wiele nie pamięta .
Ericka może i wykorzystała Zende ale nie w złej wierze . Chciała poznać Forresterów jak kazda nastolatka w USA ,a przede wszystkim chciałą poznać Amber , która dla niej była idolką . Z tego co zauważyłem Erica nie obgaduje Amber ( choć to dziwny zarzut bo wszyscy w tym filmie się obgadują i nie wiem dlaczego Erice jest to tylko przypisywane ) tylko rozmawia z Rickiem na tematy nurtujące go . Rick nie ma bliskiego przyjaciela ,więc chcę się wygadać komuś . Oczywiście ,że Erica nie chwali Amber bo niby za co :?: i co niby miałą powiedzieć ,, gratuluje ,że masz żona dziwkę i narkomanke '' ::loll:: - no proszę .
Kitty

Robi pisze: Idąc tym tropem trzeba byłoby zamknąć Ricka i Ericka w izolatce , bo każda napotkana kobieta zagrażałaby Amber ::krzyw::
Niekoniecznie. Jeżeli kobieta byłaby w porządku, wspierałaby Ricka w jego problemach, a nie go kokietowała. ::kwasny:: Amber zdaje sobie sprawę z tego, jak nachalna jest Erica i dlatego się obawia.
Robi pisze: Ericka może i wykorzystała Zende ale nie w złej wierze . Chciała poznać Forresterów jak kazda nastolatka w USA ,a przede wszystkim chciałą poznać Amber , która dla niej była idolką .
Ale jednak wykorzystała go dla spełnienia własnej zachcianki. Nie ma nic na swoje usprawiedliwienie. Każde wykorzystanie uczuć drugiej osoby jest negatywne, bez względu na przesłanki.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ej Robi nie wmówisz nam,ze do obowiązków Erici należy łażenie za Rickiem,pocieszanie go i wtrącanie się do prywatnych spraw pracodawców. ::plask wczolo: Rick to dupa wołowa skoro pozwala na to żeby jakaś obca panienka oceniała jego żonę ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Robi

Ja nie widziałem aby Ericka kokietowała Ricka . Co jedynie rozmawiała z nim i go wspierała w jego trudnych chwilach . Co innego gdyby próbowała go pocałować , ubierała się wyzywająco lub upijała aby z nim się przespać , jak na razie tego nie ma . Można powiedzieć ,że oboje żyją w bardzo dobrych przyjacieliskich stosunakch .

Przypominam ,że Zende także wykorzystał Erice aby się pokazać w towarzystwie rodziny i przyjaciół ::krzyw:: Obie strony na tym zyskały . Jeżeli ktoś czegoś pragnie i jest na to szansa aby ktoś w tym pomógł nie ma w tym nic złego ,a wręcz przeciwnie .

[ Dodano: 2008-01-01, 21:14 ]
Misia pisze:Ej Robi nie wmówisz nam,ze do obowiązków Erici należy łażenie za Rickiem,pocieszanie go i wtrącanie się do prywatnych spraw pracodawców. ::plask wczolo: Rick to dupa wołowa skoro pozwala na to żeby jakaś obca panienka oceniała jego żonę ::kwasny::
Przypominam ,że oboję traktują się po przyjacielsku i tak o sobie mówią ::krzyw:: Czyżbyś tego nie zauważyła .
Druga sprawa , gdy żona zdradza męża lub na odwrót to ciężko jest się powstrzymać od emocji .
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Mamy inny punkt widzenia ::krzyw::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Robi

Misia pisze:Mamy inny punkt widzenia ::krzyw::
Widocznie tak . Dla mnie zdrada nie jest chlebem powszednim i czymś do zakceptowania .
Zablokowany