Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Gdyby powstał jakiś ranking na najbardziej pechową postać w serialu (nie tylko soapce), Amber bezapelacyjnie zajęłaby jedno z najwyższych miejsc. ::loll:: ::loll:: Właściwie, jak usłyszę słowo pech, to mi sie ono zaczyna kojarzyć z Amber. ::loll:: Sam pomysł pójścia do domu Erica'i i włamanie się, to według mnie, był nienajlepszy. Gdyby dziewczyna siedziała u Taylor, to prawdopodobnie uniknęłaby "przyjemności" siedzenia za kratkami. Amber niepotrzebnie uderzyła policjantkę, tylko pogorszyła swoją sytuację. ::plask wczolo:
Ci sąsiedzi są podejrzliwie zbyt czujni. Może oni na stale przesiadują przy oknie z nudów. ::plask wczolo:
Taylor dobrze główkuje. Niech pracuje.
Sheila słusznie obawia się, że kiedyś mogą natrafić na jej trop. Mam wrażenie, że teraz policja jest o wiele bliżej zdobycia jej, niż wcześniej. Jeśli policjanci będą drążyć, będą szukać wątku pani Carter i powiążą ją z wcześniejszymi morderstwami, to Sheila może szybko skończyć przed obliczem prokuratora. Oczywiście, jeśli policja zainteresuje się tym "tajemniczym zniknięciem". ::loll:: Oczywiście w MnS wszystko jest możliwe. :D
Mozna się było tego spodziewać, że Sheila nie zjawi się na tym przyjęciu. Wielkim zaskoczeniem dla mnie byłoby, gdyby sie odważyła przyjść i stanąć przed obliczem swego byłego męża. Samo przyjęcie nie było zbyt wesołe, cała uwaga skupiła się na matce Erica'i, jakby wszyscy zapomnieli, dla kogo tą imprezę organizowali. ::plask wczolo:
Tomala

Post autor: Tomala »

Po dzisiejszych odcinkach Massimo bardzo dużo stracił w moich oczach. Jak można pójść do łóżka z prawie nieznaną osobą. A na dodatek w tym wieku.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

A u mnie natomiast bardzo zyskał :D Zamiast rozpaczać po stracie Królowej Stephani, wziął się do roboty i zdobył zabójczo (to dobre słowo :P) interesującą kobiete. :D
Dawidek
Administrator

Massimo i Sheila dobrali się wręcz idealnie. Tylko dziwi mnie troszkę fakt, że oboje tak szybko poszli do łóżka. Prawie sie nie znają. Coś mi się wydaje, że hormony wzięły górę i skończyło się tak, jak to widzieliśmy. A obie strony o sobie nic nie wiedzą. ::chytry:: Zapowiada się ciekawy duet, o ile Sheila nie wyjedzie.
O pechu Amber nie chcę się rozpisywać.
Erica'ie dziś współczułem. Tak naprawdę ona jest kolejną ofiarą Sheila'i. A na sam koniec zobaczyła zdjęcie matki w albumie. Ciekawe, czy zacznie drążyć i szukać prawdy, jakich powiązania ma jej matka z Forrester'ami. ::chytry::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Massimo chyba pierwszy raz poszedł z kimś do łóżka :P a i dla Sheili to było po latach od Jamesa pierwszy raz i śmiesznie że oni w rzeczywistości kochają Stephanie i Eryka ::rad:: a nie wiedzą o tym, nie no Massimo głupio postąpił obcą osobę zapraszając do swojego luksusowego apartamentu, pokazał że wcale nie jest lepszy od Eryka, którego krytykował za związek z Sheilą bo sam się z nią zbliżył nawet bez wiedzy jak ma na imię. ::kwasny::
A co do Ricka to już mnie denerwuje -lubię Justina w tej roli, ale postać bywa często denerwująca, w ogóle denerwujące jak wszyscy poza Taylor skreślają Amber
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze: w ogóle denerwujące jak wszyscy poza Taylor skreślają Amber
Dlatego należy to docenić i dać Taylor plusa! 8) :: bow ::
Adex-fan Brooke pisze:Massimo chyba pierwszy raz poszedł z kimś do łóżka a i dla Sheili to było po latach od Jamesa pierwszy raz
Skąd wiesz? Byłeś materacem Sheili? Na pewno Sheila się z kimś kochała za naszymi oczami w Mistic. :wink:

Na Erice się już patrzeć nie da. Kimberly to była przy niej pryszczem. ::plask wczolo: Pomyśleć, że jako Mary Warwick była taka fajna. ::kwasny::

P.S Ridge'owi fajnie w długich włosach. ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Taylor ma teraz same plusy od kiedy robi pozytywne rzeczy (wreszcie) i ładnie wygląda(też wreszcie bo były czasy kręconych włosów i kostimów babcinych), jak za pierwszym razem oglądałem te odcinki to znowu były te w których dało się ją lubić :) (widocznie taki jest teraz zamiar scenarzystów ::chytry:: w spoilerowym możemy pogadać co się może za tym kryć :wink: )
Co do Sheili to Erica powiedziała że jej matka się z nikim nie spotykała, ale faktycznie ufać Erice nie można bo ona żyje w ciemnocie, nawet nie wie że jej matka to morderczyni itp.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ostatnio nie oglądam zbyt uważnie, ale też mi się wydawało, że Erica wspominała, że przez te wszystkie lata Shila nie miała faceta. Ale wygląda zbójczo pięknie hi hi. Kiedyś mi się nie podobała. Ale taki znak naszych czasów, że kosmetyki, chirurgia, fitnesy, zdrowy styl życia, technika telewizyjna (można tu długo jeszcze wymieniać) sprawiają, że aktorzy wyglądają lepiej niż np 5 lat temu :wink:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Dobrze,że Massimo jeszcze może.... :lol: Sheila pewnie go wymordowała nieźle :lol:
Team Hunter:)A jak!
Tomala

Post autor: Tomala »

Ale Erica sie dzisiaj wkurzyła! I słusznie. Do twarzy jej z taką złością. Niestety jednak dała sie zwieść Sheili.
Mikiks

pokazał że wcale nie jest lepszy od Eryka, którego krytykował za związek z Sheilą bo sam się z nią zbliżył nawet bez wiedzy jak ma na imię
Tego moim zdaniem nie można porównywać. Massimo nie jest z nikim związany, więc czemu nie może sobie "zaliczyć" kogo tylko chce? Eryk wtedy był mężem Stephani i miał wobec niej zobowiązanie, którego nie dotrzymał. Krótko mówiąc: Eryk z Sheilą to była zdrada, a tutaj po prostu dwoje wolnych ludzi bez zobowiązań chciało sobie poszaleć. ::jezyk::
Dawidek
Administrator

Prawdę mówiąc Erica zdobyła u mnie dziś pierwsze plusy. Wreszcie przestała wierzyć bezkrytycznie matce. Za wcześnie na razie sądzić, czy Sheila'i udało się ją zwieść, dziś zadała podejrzliwe pytanie o Amber. Aktorka grająca Erica'ię świetnie zagrała tę złość. Pamiętajmy, że to tyko część prawdy, jaką poznała.
CJ po raz kolejny szaleje. On ocenia Bridget poprzez pryzmat tego, że jest ona Forrester'em. I przypiął jej etykietkę. I traktuje ją obcesowo, chce ją zwolnić. Bez sensu jego zachowanie. Ten całus mnie lekko zaskoczył, ale większym zaskoczeniem było pocałowanie Sheila'i przez Ziggy'ego, parę odcinków temu.
Hope - to imię jakoś mi mi sie kojarzy z ortodoksyjnymi kościołami w USA. Ale to tylko takie moje wrażenie. ::loll:: I mylne. ::loll::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Imię dziecka Brooke tak średnio mi się podoba :? CJ zaczyna mnie denerwować ::kwasny:: Ciągle się o coś czepia Bridget ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Mikiks

Dzisiaj widziałem powtórke wczorajszych odcinków. Sheila i Ericka - świetna rozmowa ;) jakie one są do siebie podobne, szczególnie jak się przytuliły to bylo to widać ;)

A C.J. zachowuje sie jak palant.. Sam nie ma normalnej rodziny, i chce, żeby Bridget tez jej nie miała :/ Jak dla mnie to dno jest :/
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

C.J. jest chyba zazdrosny o to, że Bridget więcej czasu poświęca swojej rodzinie, niż jemu. Powinien w końcu wrzucić na luz. :wink:
U mnie Erica również zdobyła plusa po tej rozmowie z matką o jej małżeństwie z Ericiem. :) Mam nadzieję, że nie pozwoli na to, by matka nadal nią manipulowała i przejdzie na stronę Amber.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Zablokowany