Bieżące odcinki cz. 1
A jakiego zachowania można spodziewać się Ridge'u
On ciągle jest wredny i chamski
A w stosunku do Amber zachował się wręc skandalicznie! Chociaż fakt, że weszła z popkornem i też troszkę głupio się zachowała, ale to nie upoważnia Ridge'a do takiego zachowania.
Nowy romansik nam się szykuję
Para Bridget&CJ nie jest najgorsza
Kibicuję im i mam nadzieję że się uda 
Nowy romansik nam się szykuję
-
Dawidek
- Administrator
Zaczynam kibicować parze Bridget/CJ. Zaczyna mi się to podobać. Nareszcie jakiś pozytywny wątek.
Na razie Erica nie daje się w kaszę dmuchać. Świetnie przygadywała matce. Obawiem się tylko tego, że Sheila przekona córkę do swoich racji. Dziewczyna, moim zdaniem, nie jest jeszcze gotowa, by przekazać Rick'owi szokującą prawdę. Erica sama jest w szoku, po rewelacjach matki. Musi to sobie dobrze poukładać.
Ridge zachował się tragicznie wobec Amber. Jak stwierdziłem kiedyś, on jest uprzedzony do dziewczyny. Na szczęście Taylor pomaga jej i wspiera. Zauważyłem, że Ridge jest napuszony i szorstki, nawet wtedy, kiedy rozmawia ze Stephanie.
Na razie Erica nie daje się w kaszę dmuchać. Świetnie przygadywała matce. Obawiem się tylko tego, że Sheila przekona córkę do swoich racji. Dziewczyna, moim zdaniem, nie jest jeszcze gotowa, by przekazać Rick'owi szokującą prawdę. Erica sama jest w szoku, po rewelacjach matki. Musi to sobie dobrze poukładać.
Ridge zachował się tragicznie wobec Amber. Jak stwierdziłem kiedyś, on jest uprzedzony do dziewczyny. Na szczęście Taylor pomaga jej i wspiera. Zauważyłem, że Ridge jest napuszony i szorstki, nawet wtedy, kiedy rozmawia ze Stephanie.
Ależ dwa dzisiejsze odcinki były - poprostu wyśmienite! Sceny Brooke ze Stephani - strasznie mnie to śmieszyło, takei psipsiołki z lekka nutą ironii - niezle to było jak sobie docinały. Strasznie mi się to podobało. Zresztą Brooke przeszła dzisiaj samą siebie - w tej bieliznie! Chyba się zakochałem
Nigdy jakoś Brooke nie lubiłe ale od dzisiaj może to się zmienić
No i Stephanie z Ericem - ah! Normalnie Stepha dzisiaj dawała popalić
Niestety byly tez i przykre akcenty!
ridz a tą swoją dziwną szczęką - no nie zniese
kolo jest strasznie irytujący - zastanawiam się czy gdyby zmienili aktora grającego ridza to czy by też był taki .
Tepy młody Eric - no przez Eryce tak warga skakała że na kilometr można było poznać że pyta o siebie!
A i Bridget i ten od Spectry - strasznie drętwe towszystko! niech sobie dadzą spokój z romansowaniem
No i Stephanie z Ericem - ah! Normalnie Stepha dzisiaj dawała popalić
Niestety byly tez i przykre akcenty!
ridz a tą swoją dziwną szczęką - no nie zniese
kolo jest strasznie irytujący - zastanawiam się czy gdyby zmienili aktora grającego ridza to czy by też był taki .
Tepy młody Eric - no przez Eryce tak warga skakała że na kilometr można było poznać że pyta o siebie!
A i Bridget i ten od Spectry - strasznie drętwe towszystko! niech sobie dadzą spokój z romansowaniem
Sex with you is incredible.
-
Gabra-Sheila
Dzisiejsze odcinki były takie śmieszne
Najlepsi byli Bridgewt&CJ i ich pocalunek
oraz Steph&Eric
Brooke bardzo fajnie wyglądała i co najważniejsze nie uwodziła Ridge'a tylko po ludzku z nim pogadała
A Ridge zachowywal się skandalicznie do Amber i żony
Mam nadzieję, że zmądrzeje i nie mogę doczekać się już scen Amber vs. Ridge sam na sam bez Taylor

Dawno się tak nie uśmiałem. Brooke dwa razy miała szansę uwieść jednego z Forresterów i żadnej nie wykorzystała. Lubię ją za to jeszcze bardziej. Doskonałe były sceny z Ridge'm i Amber. Nienawidzę i Amber, i Ridge'a. Muszę się zgodzić się z tym ostanim, Amber nie zasługuje nawet na miano człowieka. Rick u mnie stracił stwierdzeniem, że Mary musi być szalona. Erica wcale nie utraciłaby mojej sympatii , gdyby zataiła prawdę, ale zobaczymy, co zrobi.
A więc: Amber jak zwykle mnie wkurza, po co ona się pcha do domu Ridge'a i Taylor to ja nie wiem, jeny Taylor przejrzyj w końcu na oczy, jak Rick to zrobił to dlaczego ty nie???? Brooke to jednak ma figurę...Trójka dzieci i trzyma się naprawdę super. Aż zazdroszczę!
Już myslałam, że mimo odmiany Brooke zacznie uwodzic Ridge'a a tu proszę...jestem pozytywnie zaskoczona. Hope jest słodziutka
.
Już myslałam, że mimo odmiany Brooke zacznie uwodzic Ridge'a a tu proszę...jestem pozytywnie zaskoczona. Hope jest słodziutka
Dzisiejsze odcinki dość ciekawe
Dyskusja między Brooke a Stephanie bardzo zabawna . Ciekawa była także reakcja Ridge gdy zobaczył Logan 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Dawidek
- Administrator
Ridge w swoim domu zachowywał sie katastrofalnie.
Jemu chyba rozum odebrało. Aż się dziwię, że Amber zachowała spokój. Dobrze zrobiła, bo jeszcze bardziej pogorszyłaby swoją sytuację. Napuszony facet, nie pamiętający tego, że sam kiedys siedział w więzieniu.
Rozmowy między Brooke i stephanie były pełne ironii. Taka lekka rodzinna sielanka. Ciekawe, jak długo one będą ze sobą tak rozmawiać?
Eric miał niezły pretekst. Ridgeodwiedził Brooke.
Od kiedy oni sa w tak świetnych relacjach
Coraz bardziej podoba mi sie para Bridget i CJ. Po prostu aż miło się na nich patrzy.
Erica w ciągu jednego dnia poznaje prawie całą prawdę o sobie. To dla niej ciężkie i dramatyczne przeżycie. Poznała nazwisko swojego ojca. Mimo swojej niechęci do tej postaci, współczuję dziewczynie, bo nie zasłużyła na to, by mieć taką matkę.
Rozmowy między Brooke i stephanie były pełne ironii. Taka lekka rodzinna sielanka. Ciekawe, jak długo one będą ze sobą tak rozmawiać?
Coraz bardziej podoba mi sie para Bridget i CJ. Po prostu aż miło się na nich patrzy.
Erica w ciągu jednego dnia poznaje prawie całą prawdę o sobie. To dla niej ciężkie i dramatyczne przeżycie. Poznała nazwisko swojego ojca. Mimo swojej niechęci do tej postaci, współczuję dziewczynie, bo nie zasłużyła na to, by mieć taką matkę.
Rick to jednak jest SUPER dupa wołowa
Nawet ślepy (nie widzący reakcji Erici) by się zainteresował czemu tak się przejmuje jakąś obcą dziewczynką... DNO
Jaka Brooke jest piękna
A Stephani miała się fajnie ubrać, a nie jak na pogrzeb
Ridż przesadził z tym "śmieciem"
Chociaż Amber nie lubie, ale to jest przegięcie 
Nawet ślepy (nie widzący reakcji Erici) by się zainteresował czemu tak się przejmuje jakąś obcą dziewczynką... DNO
Jaka Brooke jest piękna
A Stephani miała się fajnie ubrać, a nie jak na pogrzeb
Ridż przesadził z tym "śmieciem"