Klan
[shadow=black]Nie było homoseksualnego romansu - rozumiem, że to własnie masz na mysli, choć nie wiem, skąd w ogóle taki pomysł. Faktem jest, że sąsiadki Rysia obgadują go często i podejrzewają o różne zbereźne rzeczy, więc żartem (czego, jak mniemam jesteś się w stanie po dogłębnym skupieniu się, domyślić, choćby patrząc na użyte przeze mnie emotki) napisałem, że owszem, mogły by i o gejowski skok w bok, skoro już wątek takich podejrzeń ma się pojawić.[/shadow]
Będzie to już trzeci wątek homoseksualny w serialu, więc nie jest to aż tak dziwne
Wcześniejsze zresztą były poważniejsze, bo to byli prawdziwi homoseksualiści - Rafał, szef i przyjaciel Agnieszki oraz koleżanka Moniki z magazynu o modzie
Przynajmniej zewnętrznie

Hmmmm, pan Piotr prywatnie nie różni się chyba aż tak bardzo od RyśkuDamians pisze:Biedny Rysio...yyyy... znaczy pan Piotr![]()
![]()
Cóż, jeżeli 1/4 życia gra się taka ciapę, to nic dziwnego, że wszyscy go za takiego uważają...
Dlatego uważam, że powinien gdzieś wystąpić ( TzG, JOŚ...), aby pokazać się z innej strony.
Po występie Marzeny Kipiel-Sztuki, czyli Halinki Kiepskiej całkowicie zmieniłem o niej zdanie, podobnie było z Księdzem Proboszczem czyli Włodkiem Matuszakiem.
Także Rysio - załóż łyżwy, weź w obroty Kamile Kajak lub zaśpiewaj przed Edzią "To jaaaaaaaa typ niepokorny...." a staniesz się Piotrem![]()
![]()
![]()
P.S. B@r - przekonałeś mnieJutro kupuję tę gazetę

- Marek Forrester
Kiedy przeczytałem spoiler ,że[shadow=black] Irena będzie podejrzewała Jurka i Leszka o romans[/shadow] mało co z krzesła nie spadłem - absurd w pełnej krasie!
Beata i Kuba romansują na całego, Beata jest teraz taka soapkowata, przyznała się ,że nie kocha męża, decyduje się na romans... Córeczka tatusia! Oboje powinni sobie cos wyjaśnić, ona i Jacek skoro oboje się zdradzają i nie chcą zyć razem to może jest to pora na oficjalne zakończenie zwiazku... Jacek mógłby byc z Karoliną ale czuje ,że zakocha się w Donacie.
Beata i Kuba romansują na całego, Beata jest teraz taka soapkowata, przyznała się ,że nie kocha męża, decyduje się na romans... Córeczka tatusia! Oboje powinni sobie cos wyjaśnić, ona i Jacek skoro oboje się zdradzają i nie chcą zyć razem to może jest to pora na oficjalne zakończenie zwiazku... Jacek mógłby byc z Karoliną ale czuje ,że zakocha się w Donacie.
Nobody does it better
-
Dawidek
- Administrator
Całkowicie zapomniałem o wcześniejszych wątkach homoseksualnych w "Klanie". Teraz przypominam sobie sceny Moniki z tą drugą kobietą, która się w niej podkochiwała. Wątek szefa Agnieszki był dosyć nieśmiały, więc się nie dziwię, że go nie pamiętałem. Tym bardziej, że ta postać była drugo-, czy nawet trzecioplanowa. Wydaje mi się, że te podejrzenia na Leszka będą najpoważniejszym wątkiem tego typu w historii "Klanu".
A ja myślałem, że Jacek jest nadal mężem Beaty i są szczęśliwą rodzinką. Tak przynajmniej pamiętam z urywków, jakie widziałem.
A ja myślałem, że Jacek jest nadal mężem Beaty i są szczęśliwą rodzinką. Tak przynajmniej pamiętam z urywków, jakie widziałem.
Dawidku, oni nadal są małżeństwem. I na pozór dosyć szczęśliwymDawidek pisze: A ja myślałem, że Jacek jest nadal mężem Beaty i są szczęśliwą rodzinką. Tak przynajmniej pamiętam z urywków, jakie widziałem.
[shadow=black]
Ten nowy wątek (?) zapowiada się dosyć ciekawie, tylko obawiam się, że nic z tego nie wyjdzie. Skończy sie pewnie na myślach Pani Irenki, a przecież mogłoby na prawdę coś między nimi ten teges...
A ja wczoraj i dzisiaj oglądałem Klan i chyba jutro też obejżę, chyba zaczynam się wciągac.
Ogólnie to sielanka Paweł rozdaje pieniądzę na prawo i na lewo.Ola poprosiła o 100 zł , dał jej 300 , a Agnieszce na urodziny kupili mieszkanie, znaczy będą spłacac raty. i jak to się ma do aktualnego strajku lekarzy przecież klan taki życiowy.Albo Stanisława z Jeremiaszem zamierza pic czaj w nowych filizankach . 
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Adex-fan Brooke
Super! Ładnie wyglądają, zdradziecki, nudny, nadufany, sztywny Jacek jest do kitu! Niech dostanie kare, oby go rzuciła bo marnuje się od lat przy nim, z reszta sama raz powiedziała że to małżeństwo bardziej z rozsądkuB@r pisze:A co powiecie o romansie Beaty z Kubą?![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Śmiesznie wygląda zdenerwowana Ela
Internet coraz bardziej ją wciąga, może jeszcze kogoś sobie tam zapozna?
Wtedy dopiero będzie "Bożesz Ty Mój" 
Jak donosi Fakt ( po odszkodowaniu dla Brodzik w tych sprawach on już nie kłamie ) Paulina Holtz jest znowu w ciąży.
Mam nadzieję, że scenarzyści wymyślą coś rozsądnego... Szkoda byłoby się z nią rozstawać
Jak donosi Fakt ( po odszkodowaniu dla Brodzik w tych sprawach on już nie kłamie ) Paulina Holtz jest znowu w ciąży.
Mam nadzieję, że scenarzyści wymyślą coś rozsądnego... Szkoda byłoby się z nią rozstawać