Bieżące odcinki cz. 1
Pierwszego odcinka w ogóle nie oglądałam, drugiego - drugą połowę I chyba właściwą. Nie mogę się doczekać. Autentycznie tak mi się chce obejrzeć czy dojdzie do konfrontacji. Jakoś znając scenarzystów boję się że nie, coś wymyślą, ale tak bym chciała!!!! 
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
-
Dawidek
- Administrator
Eric i Brooke kiedyś stanowili bardzo fajne małżeństwo i według mnie, pasowali do siebie. Dziś uważam, że bardz\o ciężko byłoby im wrócić do siebie. Oboje się zmienili a po za tym, nic nie jest tak jak dawniej. To normalne, że uczucia odnawiają się, ale żadne z nich, a szczególnie Brooke nie łudzą się, że do czegoś dojdzie. Ale jeśli by doszło do odnowienia ich związku, to stanowili by ładną parę.
Mark wydaje się być bardzo sympatycznym facetem. Zobaczymy, jak rozwinie się ta postać.
Jak Sheila zobaczyła Stephanie, to od razu odechciało jej się amorów z Massimo. Kobieta zmienną jest i pani Carter to udowodniła.
Ta sytuacja z pralką nieco "przyziemiła" serial. Scenarzyści dopilnowali, żeby przynajmniej dwa odcinki były blisko realiów. Tylko zastanawiające jest to, czy Brooke w domku nie miała pralki, czy zepsuła się. I aż się dziwię, że ona sama zajęła się praniem, a nie służba. Wyraźnie się ona zmieniła.
Przypominam, że MnS jutro tuż po 15. O ile nie dojdzie do niespodzianki w postaci odwołania konkursu w Zakopanem. Ale nie zanosi się na to.
Mark wydaje się być bardzo sympatycznym facetem. Zobaczymy, jak rozwinie się ta postać.
Jak Sheila zobaczyła Stephanie, to od razu odechciało jej się amorów z Massimo. Kobieta zmienną jest i pani Carter to udowodniła.
Ta sytuacja z pralką nieco "przyziemiła" serial. Scenarzyści dopilnowali, żeby przynajmniej dwa odcinki były blisko realiów. Tylko zastanawiające jest to, czy Brooke w domku nie miała pralki, czy zepsuła się. I aż się dziwię, że ona sama zajęła się praniem, a nie służba. Wyraźnie się ona zmieniła.
Przypominam, że MnS jutro tuż po 15. O ile nie dojdzie do niespodzianki w postaci odwołania konkursu w Zakopanem. Ale nie zanosi się na to.
Dzięki za info o zmianie godziny - ja nie wiedziałam. Ale nie zgodzę się z Tobą w kwestii małżeństwa Erica i Brooke - ja nie lubiłam tej pary. Mam nadzieję, że Seniorzy będą razem szczęśliwi, choć Erica wyraźnie ciągnie do Brooke i do Stephanie. Może po prostu chce mu się kobiety? Jakiejkolwiek? 
Sheila zdecydowała się zemścić na Amber-to wygląda jak piękny sen. Może wreszcie moja ulubienica pozbędzie się tej złej i podłej intrygantki. Erica musi tym razem bardziej się postarać , Brooke rzeczywiście mogłaby otworzyć biuro porad, choć trochę mi szkoda, że ona i Eryk nie są razem. Sheila świetnie wyglądała, idealny anioł wymierzający sprawiedliwość. 
- Adex-fan Brooke
Ciekawe czy te głupoty, które wypisujesz myślisz na prawdę bo jak tak tzn że popierasz morderstwa i przestępstwaOnyks pisze:Sheila zdecydowała się zemścić na Amber-to wygląda jak piękny sen. Może wreszcie moja ulubienica pozbędzie się tej złej i podłej intrygantki. Erica musi tym razem bardziej się postarać , Brooke rzeczywiście mogłaby otworzyć biuro porad, choć trochę mi szkoda, że ona i Eryk nie są razem. Sheila świetnie wyglądała, idealny anioł wymierzający sprawiedliwość.
A odnośnie dzisiejszego odcinka był fajny, ale teraz to norma bo nie wiem czy macie świadomość ale ostatnio mamy super odcinki! Nie dość że relacje w rodzinie są takie ciekawe -przyjaźń Brooke i Stephanie to jeszcze właśnie Sheila i Erica vs. Amber a teraz zaczeła się burzowa noc i Sheila postanowiła zrobić porządek z Amber
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jak zobaczyłem Sheilę w tym kapturze, to moim pierwszym skojarzeniem była końcówka filmu Monty Python's The Meaning of Life
Kto oglądał, ten wie
Ona naprawdę jest wspaniała
Nie przepadam za Amber (choć oczywiscie nie winię jej za nic w ostatniej aferze), ale zupełnie niezależnie od tego - kocham teraz Sheilę
Teraz i zawsze
PS:
- Wiem, że masz dziś olulację.
- To nie wystarczy, żeby zajść w ciążę...

PS:
- Wiem, że masz dziś olulację.
- To nie wystarczy, żeby zajść w ciążę...
...i na wieki wieków AmenAbec pisze: ale zupełnie niezależnie od tego - kocham teraz SheilęTeraz i zawsze
![]()
Sheila jest cudna
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Czy to źle, że popieram działania Sheili i nie boję się tego przyznać? Nie popieram przestępstw, ale nie przekonam się do Amber, bo sama nie jest święta i chcę, żeby zniknęła. Jak czułbyś się, gdybym napisał, że twoje poglądy to głupoty? Mam inne zdanie, ale to nie znaczy, że złe czy głupie.Adex-fan Brooke pisze:Ciekawe czy te głupoty, które wypisujesz myślisz na prawdę bo jak tak tzn że popierasz morderstwa i przestępstwaOnyks pisze:Sheila zdecydowała się zemścić na Amber-to wygląda jak piękny sen. Może wreszcie moja ulubienica pozbędzie się tej złej i podłej intrygantki. Erica musi tym razem bardziej się postarać , Brooke rzeczywiście mogłaby otworzyć biuro porad, choć trochę mi szkoda, że ona i Eryk nie są razem. Sheila świetnie wyglądała, idealny anioł wymierzający sprawiedliwość.![]()
A odnośnie dzisiejszego odcinka był fajny, ale teraz to norma bo nie wiem czy macie świadomość ale ostatnio mamy super odcinki! Nie dość że relacje w rodzinie są takie ciekawe -przyjaźń Brooke i Stephanie to jeszcze właśnie Sheila i Erica vs. Amber a teraz zaczeła się burzowa noc i Sheila postanowiła zrobić porządek z AmberZapowiada się ciekawie, musicie koniecznie oglądać CAŁY przyszły tydzień!!!
Mnie ten kaptur przypomniał Kimberly w gabinecie Brooke. I ta mina Amber, gdy zobaczła Sheilę. Doskonała sceneria-burzowa noc, sama w domu i przychodzi demoniczna Sheila, przychodzi wyrównać rachunki. Umieram z ciekawości, co będzie dalej.
Dzięki Waszym opisom wiem mniej więcej co straciłam. Najbardziej żałuję że przegapiłam "olulację" Abeca
. Nie wierzę że Sheila nawet to kontroluje 
Ostatnio zmieniony 2008-01-25, 20:21 przez Szogunka, łącznie zmieniany 1 raz.
Tyle, gdy idzie o poczucie humoru Szogunki.Szogunka pisze:Dzięki Waszym opisom wiem mniej więcej co straciłam. Najbardziej żałuję że przegapiłam "olulację" Abeca. Nie wierzę że Shila nawet to kontroluje
![]()
Sheila nie tylko przyszła wyrównać rachunki, ale i przecież przedstawiła swoją nową filozofię życiową - "najlepsza zemsta, to żyć wygodnie"