Muszę poszukać tego odcinka i sprawdzić bo nie pamiętam żeby tam był jeszcze jeden chłopak.Robi pisze:Kiedy rodzice Backy wraz z Backy przyszli zobaczyć Amber to rezem z nimi byli także dwaj chłopcy , jeden ok 10lat i drugi ok 20 lat ( był dość dobrze zbudowany )Brooke pisze:O ile dobrze pamiętam to Becky miała tylko jednego brata który nazywał się Daile. Robi gdzie ty tam widziałeś jeszcze jednego brataRobi pisze:Tak, ten 10latek to był brat Backy , był tam jeszcze jeden brat Backy miał on gdzieś około 20lat .![]()
Przeszłość
Napewno był tam chłopak wieku ok 20lat ,ale czy to napewno był brat to nie wiem ,ale zapewne ktoś z rodziny .Brooke pisze:Muszę poszukać tego odcinka i sprawdzić bo nie pamiętam żeby tam był jeszcze jeden chłopak.Robi pisze:Kiedy rodzice Backy wraz z Backy przyszli zobaczyć Amber to rezem z nimi byli także dwaj chłopcy , jeden ok 10lat i drugi ok 20 lat ( był dość dobrze zbudowany )Brooke pisze:O ile dobrze pamiętam to Becky miała tylko jednego brata który nazywał się Daile. Robi gdzie ty tam widziałeś jeszcze jednego brataRobi pisze:Tak, ten 10latek to był brat Backy , był tam jeszcze jeden brat Backy miał on gdzieś około 20lat .![]()
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Dobrze pamiętam, ze był tam jeszcze taki około dwudziestoletni chłopak, o którym mówi Robi. Jestem prawie pewny, że to nie był brat Becky, tylko jakiś przyjaciel rodziny.
Może w temacie "Dzisiejszy odcinek" jest coś o tym odcinku, w którym byli ci chłopcy? Trzeba tam tego poszukać.
Może w temacie "Dzisiejszy odcinek" jest coś o tym odcinku, w którym byli ci chłopcy? Trzeba tam tego poszukać.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
w 89 roku Brooke zrobiła test ciążowy i okazało się, że zostanie mamusią. Czy to była ciąża z Rickiem?? tu jest scenka jakby co:
http://pl.youtube.com/watch?v=kUOXiLVFS ... re=related
http://pl.youtube.com/watch?v=kUOXiLVFS ... re=related
Imagination is more important than knowledge.
Czytałem gdzieś, że Taylor miała romans z Ericiem.
Oglądam MNS od drugiej połowy serialowego roku 1992 i nie przypominam sobie takiego wątku. Być może jakoś to przeoczyłem. Napiszcie proszę o tym coś więcej. I kiedy to mniej więcej było?
Z góry dzięki.
Z góry dzięki.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Kiedy to nie pamiętam ,ale ten romans trwał krótko . Taylor i Eric spotykali się po kryjomu i widać było ,że coś do siebie czują . Eric chciał nawet oznajmić wszystkim o swoim nowym związku ,ale Taylor dla dobra Stephanie zrezygnowała ze swoich uczuć .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Nie romans ,tylko rozbudowany flirt
pisać aby pisać i zaprzeczyć
styl Abec'a
Tak czy inaczje czuli do siebie porządanie i mieli się ku sobie , co wieczór się spotykali . 
Dla CiebieAbec pisze:Dla mnie elementem romansu jest fizyczne zbliżenie, no i musi trochę potrwać. Bez tychże elementów będzie to właśnie "rozbudowany flirt".
To napewno nie był flirt , to było dużo głębsze i widać to było z dwóch stronForrester pisze:Żadnego romansu nie było, po prostu flirt
Tu nic nie jest sprzecznego
tylko ty nie możesz znieść tego ,że ktoś ma inny pogląd niż ty .
Gdyby tak wszystko w nas ( a napewno we mnie ) było sprzeczne tu już dawno powinienem się powiesić ,a jak widać żyję i piszę .
Gdyby tak wszystko w nas ( a napewno we mnie ) było sprzeczne tu już dawno powinienem się powiesić ,a jak widać żyję i piszę .