Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Abec

Post autor: Abec »

Thorne, wiesz co to jest obrona konieczna? Pewnie nie...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dawidku, też zwróciłem uwagę na tyłówkę i te pioruny :zeby:
Fajnie, ze dali coś nowego ::jezyk::
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

O ho ho, dawno się mnie nie oglądało MnS a tu takie rzeczy się wyprawiają ::rad:: Erika w czerwonej powiewnej szacie, która wypowiadała emocjonujące 'kocham Cię' do Ricka, lol ::jezyk:: Tylko powiedzcie mi, skąd się tam Ridge wziął? Czyżby był już pogodzony z rodziną??

P.S. jeszcze nie widziałam odcinka ze strzelaniną, się nie mogę doczekać :twisted:
Tomala

Post autor: Tomala »

Ridge dowiedział się co z Amber i kim jest Erica i pojechał do Ricka o wszystkim mu powiedzieć.

P.S. Cały czas mam tą strzelaninę przed oczami.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Taylor głupio się zachowała że od razu nie uciekła dzwonić po pomoc, ale to też wynika z szoku i tego że sama chciała pomóc Erykowi, tak samo Brooke że z przerażenia wypadło jej mleko (dobrze że w ogóle nie weszła z Hope!)Sheila przecież nie ma oporów by nawet dziecku grozić (kiedyś groziła że skrzywdzi Thomasa), więc to wina Sheili gdy się szarpali to jej palec był na spuście, nie ważne czy planowała je postrzelić czy nie, na obie wymierzyła broń. Teraz faktycznie łatwiej nam zrozumieć dlaczego ostatnio scenarzyści przedstawili Taylor i Brooke jako takie dobre itp. aby nam było ich teraz szkoda. Faktycznie dla Ridge'a to może być szok zobaczyć równocześnie ukochane kobiety ranne. Stephanie źle zrobiła ze nie dzwoniłą do Eryka, powinna zmienić ten zwyczaj informowania go o ważnych rzeczach na końcu ::kwasny:: A Amber szkoda że nie spoliczkowała tej lekkomyślnej samolubnej frywolnej intrygantki Ericki
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Amber nie powinna policzkować Eryki, to Rick powinien był to zrobić i to mocno, ale przynajmniej jego mimy były wymowne.
Taylor głupio zrobiła wchodząc do środka.
Brooke nie zrobiła nic złego, jak biegała to było piekne.
Jak Taylor upadła, miałam łzy w oczach. Potem wkurzyłam sie na Eryka, że kierowany zauroczeniem całkiem zapomniał o Taylor. Ale Brooke mu przypomniała, lubię Brooke w tej wersji;)
Ridge przeprosił Amber, niesamowite. Potem miał przeprosić Taylor, ha to ci dopiero.
Jak można było nie ostrzec Eryka! Steph się nie popisała.
Teraz pewnie czekają nas smutne sceny, szkoda. :(
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Rzeczywiści wczorajsze odcinki jedne z najlepszych jakie widziałam, aż się świątecznie wypowiem :P
Oczywiści najlepsza scena w zwolnionym tępie, mleko, upadek Taylor potem Book, no i muzyka boska. A Eryk to ciamajda! I się nie umie bić!
Ciekawa jestem co Sheila czy zdoła po raz kolejny uciec? I co z naszymi dziewczynami...
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Wow, ale się działo :!: :shock: Bardzo szkoda mi Taylor, mniej Brooke, bo biedna Taylor nieprzytomna była :cry: Po co Brooke szła po tą butelkę? :roll: Muzyka była w końcówce świetnie dobrana! A już myślałam, że wszystko będzie dobrze, że Rigde z żoną i dziećmi będą razem :(
Super sceny z Amber i Rickiem : ) Jak Amber wzięła obudzila sowje dziecko i byli razem we troje :wink: Eryka pojechała na komisariat-ale miała minę jak Baker jej to powiedział ::loll:: Nie powiódł się jej plan zajścia z Rickiem z ciąże :P Ale teraz nie o nią się martwię, tylko o biedne dziewczynki postrzelone ;( ::bojesie::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Och ta Sheila :serce: I ten pocałunek ::bojesie:: A tekst o niewdzięcznej suce genialny :P
Biedna Taylor :cry:
Brawo Brooke :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Znowu się uzależniłem od MNS... wczoraj "oscarowa" scena Eric-Sheila-Brook-Taylor, a dzisiaj pocałunek wszech czasów. Sheila przyssała się do Eriki jak rura od odkurzacza :zeby:

Co raz bardziej lubię Sheilę ::loll::
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Ten pocałunek był naprawdę 'freaky'. ::ke:: Sheila chyba już kompletnie odeszła od zdrowych zmysłów. :x

Stephanie pięknie dziś się opiekowała Brooke. :serce: Nawet powiedziała do niej 'honey'. 8) I głaskała ją po główce. ::rad::

Szkoda, że z Taylor sprawa nie wygląda za ciekawie. :(
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Gośka

Post autor: Gośka »

Biedna Taylor :(
Sheili już odwaliło na amen hehe :P wogóle jestem ciekawa czy wątek Mary aka Erici będzie pociągnięty dalej
bastet78

Post autor: bastet78 »

Haha. Ale brechtałam,jak Sheila pocałowała Mary :P Dobre i potem to łup łup w ścianę.

Biedna Taylor :(
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ten pocałunek był szokujący :shock: ::bojesie:: Szkoda mi Taylor, źle z nią, choć Ridge cały czas przy niej czuwa :( Dobrze, że stan Brooke taki zły nie jest i wydaje się, że wszystko będzie ok : )
Tomala

Post autor: Tomala »

Ten pocałunek był taki niespodziewany. Zatkało mnie jak to zobaczyłem.
Biedna Taylor. Szkoda mi Ridge'a. Tak bardzo przejmuje się żoną. Naprawde ją kocha. Dobrze że Brooke nic poważnego się nie stało.
Zablokowany