Bieżące odcinki cz. 1
- katarzynka
O ho ho, dawno się mnie nie oglądało MnS a tu takie rzeczy się wyprawiają
Erika w czerwonej powiewnej szacie, która wypowiadała emocjonujące 'kocham Cię' do Ricka, lol
Tylko powiedzcie mi, skąd się tam Ridge wziął? Czyżby był już pogodzony z rodziną??
P.S. jeszcze nie widziałam odcinka ze strzelaniną, się nie mogę doczekać
P.S. jeszcze nie widziałam odcinka ze strzelaniną, się nie mogę doczekać
- Adex-fan Brooke
Taylor głupio się zachowała że od razu nie uciekła dzwonić po pomoc, ale to też wynika z szoku i tego że sama chciała pomóc Erykowi, tak samo Brooke że z przerażenia wypadło jej mleko (dobrze że w ogóle nie weszła z Hope!)Sheila przecież nie ma oporów by nawet dziecku grozić (kiedyś groziła że skrzywdzi Thomasa), więc to wina Sheili gdy się szarpali to jej palec był na spuście, nie ważne czy planowała je postrzelić czy nie, na obie wymierzyła broń. Teraz faktycznie łatwiej nam zrozumieć dlaczego ostatnio scenarzyści przedstawili Taylor i Brooke jako takie dobre itp. aby nam było ich teraz szkoda. Faktycznie dla Ridge'a to może być szok zobaczyć równocześnie ukochane kobiety ranne. Stephanie źle zrobiła ze nie dzwoniłą do Eryka, powinna zmienić ten zwyczaj informowania go o ważnych rzeczach na końcu
A Amber szkoda że nie spoliczkowała tej lekkomyślnej samolubnej frywolnej intrygantki Ericki
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Amber nie powinna policzkować Eryki, to Rick powinien był to zrobić i to mocno, ale przynajmniej jego mimy były wymowne.
Taylor głupio zrobiła wchodząc do środka.
Brooke nie zrobiła nic złego, jak biegała to było piekne.
Jak Taylor upadła, miałam łzy w oczach. Potem wkurzyłam sie na Eryka, że kierowany zauroczeniem całkiem zapomniał o Taylor. Ale Brooke mu przypomniała, lubię Brooke w tej wersji;)
Ridge przeprosił Amber, niesamowite. Potem miał przeprosić Taylor, ha to ci dopiero.
Jak można było nie ostrzec Eryka! Steph się nie popisała.
Teraz pewnie czekają nas smutne sceny, szkoda.
Taylor głupio zrobiła wchodząc do środka.
Brooke nie zrobiła nic złego, jak biegała to było piekne.
Jak Taylor upadła, miałam łzy w oczach. Potem wkurzyłam sie na Eryka, że kierowany zauroczeniem całkiem zapomniał o Taylor. Ale Brooke mu przypomniała, lubię Brooke w tej wersji;)
Ridge przeprosił Amber, niesamowite. Potem miał przeprosić Taylor, ha to ci dopiero.
Jak można było nie ostrzec Eryka! Steph się nie popisała.
Teraz pewnie czekają nas smutne sceny, szkoda.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Rzeczywiści wczorajsze odcinki jedne z najlepszych jakie widziałam, aż się świątecznie wypowiem 
Oczywiści najlepsza scena w zwolnionym tępie, mleko, upadek Taylor potem Book, no i muzyka boska. A Eryk to ciamajda! I się nie umie bić!
Ciekawa jestem co Sheila czy zdoła po raz kolejny uciec? I co z naszymi dziewczynami...
Oczywiści najlepsza scena w zwolnionym tępie, mleko, upadek Taylor potem Book, no i muzyka boska. A Eryk to ciamajda! I się nie umie bić!
Ciekawa jestem co Sheila czy zdoła po raz kolejny uciec? I co z naszymi dziewczynami...
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
-
Gabra-Sheila
Wow, ale się działo
Bardzo szkoda mi Taylor, mniej Brooke, bo biedna Taylor nieprzytomna była
Po co Brooke szła po tą butelkę?
Muzyka była w końcówce świetnie dobrana! A już myślałam, że wszystko będzie dobrze, że Rigde z żoną i dziećmi będą razem
Super sceny z Amber i Rickiem : ) Jak Amber wzięła obudzila sowje dziecko i byli razem we troje
Eryka pojechała na komisariat-ale miała minę jak Baker jej to powiedział
Nie powiódł się jej plan zajścia z Rickiem z ciąże
Ale teraz nie o nią się martwię, tylko o biedne dziewczynki postrzelone ;( 
Super sceny z Amber i Rickiem : ) Jak Amber wzięła obudzila sowje dziecko i byli razem we troje
-
Gośka
-
Gabra-Sheila