Eric III

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Pewnie dlatego że za często go pokazują, myślę że widzowie doznaliby szoku gdyby w pewnym odcinku mały Eric zamienił się w dużego Erica, tak z dnia na dzień. Z drugiej strony, gdyby wszystkie dzieci dorastały tak jak Eric to niedługo w MNS byłoby za dużo maluchow, wszyscy dorosli by pomarli a dzieci i tak by zostali nadal dziecmi.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tiril pisze:Czemu to dziecko nie rośnie i się nie rozwija?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
To raczej dlatego by Brooke,Amber,Rick nie byli w oczach widzów postrzegani jako starzy, poza tym do wątków scenariusza pasuje im był on jeszcze pobył mały :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Można to zaliczyć do w tematu "Wpadki w B&B" ale zdecydowałem napisać się to tutaj :wink:
Dzisiaj scena z Erickiem był bardzo naciągana :zmiesz::
Jak Amber go budziła to miał już otwarte oczy :zmiesz:: Nawet nie było właściwie słychać entuzjazmu w jego głosie ::chytry::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

To dziecko jest bardzo sztuczne, mam wrażenie, że cały czas jest spięty i stremowany. Wszystkie jego miny i gesty są sztuczne, już dawno powinni go wymienić...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja przyzwyczaiłem sie do małego aktora grającego małego Eric'a.
Po za tym, wg mnie scena pobudki chłopca nie była naciągana. Chłopiec udawał śpiącego i ciężko było go dobudzić. Stąd ten brak entuzjazmu. Inną przyczyną mogą być dziecięce pretensje, że tak mało czasu spędza z matką. Chyba można wyjaśnić ten mały zapał.
Zawsze dziecięcy aktorzy grają w miarę naturalnie (bądź prawie, zdarzają się wyjątki). Ekipa musi starać się, by dziecko zachowywało się naturalnie, jeśli nie udaje im się, to lepiej, by zrezygnowali z scen, w których grają dzieci.
Abec

Post autor: Abec »

Dla mnie większym problemem był fakt, że on krzyczał "Mamo, mamo...", a jednocześnie patrzył w stronę dokładnie przeciwną do Amber ;) Nie mam pewności, ale bardzo możliwe, że tam siedziała właśnie jego matka...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Też zwróciłem uwage na scenę budzenia i wg mnie wyszła dobrze, sztuczne było tylko to że na nią nie patrzył, ale można to tłumaczyć "zaspaniem" ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mamy nowego Erica III :P
Jak wam się podoba, bo mi nawet się spodobał :D
Chociaż bracia Wirta naprawdę fajnie grali małego Erica to zmiana była konieczna ::ok::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Nawet fajny ten nowy Eryk, ale jakoś tak przyzwyczaiłam się do "starego". A nowy Eryk jest chyba i tak zbyt młody, jeśli porównamy go z bliźniaczkami, które przecież teoretycznie powinny być od niego młodsze.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ten nowy mi się nie podoba, no ale już czas najwyższy by minimalnie urósł, więc musiała być zmiana
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

xxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 2008-05-30, 21:19 przez kubeczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Przez pewien czas EricIII był gdzieś na drugim planie ,a nawet były momenty gdzie wogóle o nim nie słyszeliśmy. Teraz staje się kością nie zgody pomiędzy Amber&Rick a Macy&Deacon. Najgorsze w tym wszystkim jest to ,że Macy zbuntowała Sharp'a tylko po to aby odegrać się na Brooke . Taka sytuacja jest chora gdzie ludzie walczą o coś tylko dlatego aby komuś dokopać .
Awatar użytkownika
Damians

Nie zgadzam się z Tobą Robi.
Przecież Macy przekonywała Deacon'a do walki o dzieci, jeszcze zanim wiedziała, że to dzieci Forresterów ::krzyw::
Ten Eric też jest jakiś dziwny, podobnie jak poprzedni. Scenarzyści nie mają w tym przypadku szczęścia do aktorów.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Gdy zapytasz obojętnie kogo ,,czy ojciec powinien mieć kontakt z dzieckiem'' to każdy ci odpowie ,,tak'' . I to zrobiła Macy , ale gdy dowiedziała się ,że dziećmi o które walczy Deacon to dzieci Forresterów to odrazu zmieniła nastawienia . Nawet zatrudniła adwokata ,a kto wynajmuje prawnika po miesiący znajomości :?: ::krzyw::
Awatar użytkownika
Damians

Ktoś, kto pokochał te dzieciaczki od pierwszego wejrzenia ::rad:: :serce: Z wzajemnością.
Sam widziałeś, że gdy Eric zobaczył Kukułkę bardzo się ucieszył, a na Brooke ( która przecież jest jego babcią ) nawet nie spojrzał ::loll::

Czy uważasz, że on został dobrze wychowany??
Wczoraj przyszedł wujek Ridge, a ten nawet na niego nie zareagował, a dzisiaj to samo było z babcią Brooke. Amber i Rick nie nadają się na rodziców, Macy i Deacon z pewnością byliby wspaniałymi rodzicami ::rad::
ODPOWIEDZ