Eric III
Pewnie dlatego że za często go pokazują, myślę że widzowie doznaliby szoku gdyby w pewnym odcinku mały Eric zamienił się w dużego Erica, tak z dnia na dzień. Z drugiej strony, gdyby wszystkie dzieci dorastały tak jak Eric to niedługo w MNS byłoby za dużo maluchow, wszyscy dorosli by pomarli a dzieci i tak by zostali nadal dziecmi.
- Adex-fan Brooke
To raczej dlatego by Brooke,Amber,Rick nie byli w oczach widzów postrzegani jako starzy, poza tym do wątków scenariusza pasuje im był on jeszcze pobył małyTiril pisze:Czemu to dziecko nie rośnie i się nie rozwija?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Ja przyzwyczaiłem sie do małego aktora grającego małego Eric'a.
Po za tym, wg mnie scena pobudki chłopca nie była naciągana. Chłopiec udawał śpiącego i ciężko było go dobudzić. Stąd ten brak entuzjazmu. Inną przyczyną mogą być dziecięce pretensje, że tak mało czasu spędza z matką. Chyba można wyjaśnić ten mały zapał.
Zawsze dziecięcy aktorzy grają w miarę naturalnie (bądź prawie, zdarzają się wyjątki). Ekipa musi starać się, by dziecko zachowywało się naturalnie, jeśli nie udaje im się, to lepiej, by zrezygnowali z scen, w których grają dzieci.
Po za tym, wg mnie scena pobudki chłopca nie była naciągana. Chłopiec udawał śpiącego i ciężko było go dobudzić. Stąd ten brak entuzjazmu. Inną przyczyną mogą być dziecięce pretensje, że tak mało czasu spędza z matką. Chyba można wyjaśnić ten mały zapał.
Zawsze dziecięcy aktorzy grają w miarę naturalnie (bądź prawie, zdarzają się wyjątki). Ekipa musi starać się, by dziecko zachowywało się naturalnie, jeśli nie udaje im się, to lepiej, by zrezygnowali z scen, w których grają dzieci.
- Adex-fan Brooke
Też zwróciłem uwage na scenę budzenia i wg mnie wyszła dobrze, sztuczne było tylko to że na nią nie patrzył, ale można to tłumaczyć "zaspaniem" 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Ten nowy mi się nie podoba, no ale już czas najwyższy by minimalnie urósł, więc musiała być zmiana
Przez pewien czas EricIII był gdzieś na drugim planie ,a nawet były momenty gdzie wogóle o nim nie słyszeliśmy. Teraz staje się kością nie zgody pomiędzy Amber&Rick a Macy&Deacon. Najgorsze w tym wszystkim jest to ,że Macy zbuntowała Sharp'a tylko po to aby odegrać się na Brooke . Taka sytuacja jest chora gdzie ludzie walczą o coś tylko dlatego aby komuś dokopać .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Gdy zapytasz obojętnie kogo ,,czy ojciec powinien mieć kontakt z dzieckiem'' to każdy ci odpowie ,,tak'' . I to zrobiła Macy , ale gdy dowiedziała się ,że dziećmi o które walczy Deacon to dzieci Forresterów to odrazu zmieniła nastawienia . Nawet zatrudniła adwokata ,a kto wynajmuje prawnika po miesiący znajomości

[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Ktoś, kto pokochał te dzieciaczki od pierwszego wejrzenia
Z wzajemnością.
Sam widziałeś, że gdy Eric zobaczył Kukułkę bardzo się ucieszył, a na Brooke ( która przecież jest jego babcią ) nawet nie spojrzał
Czy uważasz, że on został dobrze wychowany??
Wczoraj przyszedł wujek Ridge, a ten nawet na niego nie zareagował, a dzisiaj to samo było z babcią Brooke. Amber i Rick nie nadają się na rodziców, Macy i Deacon z pewnością byliby wspaniałymi rodzicami
Sam widziałeś, że gdy Eric zobaczył Kukułkę bardzo się ucieszył, a na Brooke ( która przecież jest jego babcią ) nawet nie spojrzał
Czy uważasz, że on został dobrze wychowany??
Wczoraj przyszedł wujek Ridge, a ten nawet na niego nie zareagował, a dzisiaj to samo było z babcią Brooke. Amber i Rick nie nadają się na rodziców, Macy i Deacon z pewnością byliby wspaniałymi rodzicami