Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

I tak domyślam się że możliwość romansu czy pokazania akcji spełznie na niczym jak zawsze :ziewam: :ziewam: Na prawdę nie rozumiem jak scenarzyści ciągle piszą tak marny scenariusz, ostatnio z tego co widziałem Rysio znowu kazał dzieciom myć rączki ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Adex-fan Brooke pisze:ostatnio z tego co widziałem Rysio znowu kazał dzieciom myć rączki ::rad::
Ale nie było mydła, więc musiały myć w szamponie ::loll:: ::jezyk::

[shadow=black]Wreszcie Bożenka zaprezentuje nam swoje taneczne umiejętności... ::jezyk:: ::rad:: [/shadow]
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Dziękuję Abec za wyjaśnienia.

A mi się wydawało, że Daniel się ożenił z tą Weroniką i ona była potem w ciąży. Pamiętam jak jej dawał korki. Ona jest chyba kilka dobrych lat starsza.

Co do Kariny, to nie wyobrażam sobie żeby zagrała Agnieszkę. Jeśli już miałaby odejść Paulina Holz, to jednocześnie powinna zniknąć postać Agnieszki.

Ryśka widziałem jak woził tę kobietę za setki złotych taksówką, ale nie wiedziałem właśnie co było dalej. ;p
Abec

Post autor: Abec »

Weronika była w ciąży, ale nie urodziła - i to nawet nie było poronienie, tylko w Londynie miała wypadek samochodowy. Potem Monika nawet powtarzała, że to los mści się na jej bliskich za jej złe czyny, tak działa Karma itd. Co do Ryśka, to wczoraj, w zapowiedziach odcinka z poniedziałku, nawet zastanawiał się, co będzie jak dzieciaki dowiedzą się o jego nowej profesji... :mrgreen:

Dziś zaś SE pozwolił sobie na opublikowanie podłej potwarzy pod adresem jednej z gwiazd serialu. Na szczęście sprawa z miejsca spotkała się ze zdecydowaną reakcją redaktórów Lansik.pl. Wstydź się, Super Expressie!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dziwne bo na Pudelku napisali że to Trojanowska chla :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Aktorka, otulona w piękny płaszcz i ze starannie ułożoną fryzurą, doskonale się prezentowała. Nie od dziś wiadomo, że aktorka jest uosobieniem elegancji i dobrego smaku. I tylko jedno zepsuło starannie wypracowany wizerunek damy. ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: :zeby: :zeby: :zeby: Ludzie trzymajcie mnie!!! Ten, kto napisał ten tekst musiał być porządnie pijany. Elegancje to może i miała, ale 10 lat temu ::krzyw:: ::cojest:: ::loll::

Adexie, o Trojanowskiej SE napisał kilka stron dalej ::jezyk:: ::jezyk::

Ależ ten "Klan" nam się rozpija...
Abec

Spoilery

[shadow=black]Po wyprowadce Oli do Agi, Adam mieszka sam. Stasia z Jeremiaszem bardzo się o niego martwią. Stasia idzie doń z garnkiem gulaszu, a palant otwiera pod wpływem... ::ysz::

A pozatym, to w tym odcinku (1417) nie ma nic ciekawego ::kwasny:: Może ewentualnie Jerzy, który, po tym, jak poprzedniego dnia zasnął wcześniej i nie siedział na swoim forum, teraz nadrabia zaległosci w kanciapie, w której zazwyczej siedzi z Antkiem i jego żoną... Bo o rehabilitacji Rysia nie ma sensu wiele pisać, po prostu ćwiczy...[/shadow]
Awatar użytkownika
Damians

Abec pisze: [shadow=black] Stasia z Jeremiaszem bardzo się o niego martwią. Stasia idzie doń z garnkiem gulaszu, a palant otwiera pod wpływem... ::ysz::

[/shadow]

[shadow=black]Dobrze! Powinien wylać jej ten gulasz na głowę, garnek wywalić przez okno, a samą Ciocię Stasie wyzwać od wścibskiej staruchy.. ::jezyk:: [/shadow]
Może wtedy ludzi zaciekawiłby ten serial i przyznaliby mu Telekamerę... ::kwasny::

Zastanawiałem się dzisiaj nad tym słabiutkim wynikiem Klanu. Czego mu brakuje? A brakuje dużo...
Mieli 10-lecie, powinni urządzić wielką galę, zmienić czołówkę i w ogóle jakoś "ruszyć" ten scenariusz, dać więcej emocjonujących scen... Ludzie już skończyli się nabierać na tekst "dzieci umyjcie rączki"...

Ale nie ma co się dziwić, to jest obraz nędzy i rozpaczy:
Obrazek

Jakbyście znaleźli zdjęcie Izy Trojanowskiej, to bardzo proszę :wink:
Abec

Moim zdaniem istotniejsze od Telekamer są ogladalność, wpływy z reklam i takie tam, a te mają się dobrze. Oczywiście ktoś mógłby powiedzieć, że o tej porze nie ma nic innego, Polsat, TVN i reszta znikają, ale to nieprawda. Reklamodawcy skrupulatnie badają to jak dane seriale są odbierane, i z reguły nie dają swoich klipów w okolice tych nie lubianych. A wyniki własnie wpływów z Klanu są świetne.
Awatar użytkownika
Damians

Ale ta nagroda to pewien prestiż, a to też w jakiś sposób się liczy...
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Liczy się tylko ogladalnośc serialu i to ona ma wpływ na to czy serial zdejmą itp.wiec nie rozumiem czym sie Damians przejmujesz.Zwłaszcza, że 2. miejsce zajęła Pierwsza Miłośc, która ma bardzo słaba ogladalnosc, a głosowały na nia nastolatki , bo oni głównie korzystaja z internetu. Klan jest 3 . serialem pod względem ogladalności , więc scenarzyści nawet nie musza myślec nad zmienianiem czeg kolwiek skoro ludzie to "kupuja" i ta życiowosc Klanu(wyjmowanie miesa dzien wczesniej aby sie rozmroziło czy robienie faworków, tłusty czwartek) przemawia do widzów, serial staje sie im bliższy i bardzie podobny do ich życia i dlatego go oglądają,w tym tkwi sukces Klanu.

Dzis był nareszcie wój Stefan :D I doktor Edyta rozstała się z mężem , znaczy on ją rzucił , bo od dwóch lat miał kochankę i chciał skończyc te farsę, więc teraz jest otwarte pole , miedzy Edytą i Pawłem .W sumie stoi miedzy nimi Krystyna , ale ona nie musiała by wiedziec o romansie ::rad:: W zapowiedziach Rysio miał zawał ::bojesie::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Abec

Awatar użytkownika
Damians

Już myślałem, że to są zdjęcia z Telekamer ::jezyk:: ::kwasny::

Abec, linki do tego zamieszczałem już w zeszłym roku, także Ameryki nie odkryłeś... ::loll::

http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=275&postdays=0&postorder=asc&start=1815
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Zamiast ładnie podziękować to szydera ::kwasny::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

A za co mam dziękować?? ::kwasny::
Za zrobienie nadziei na to, że za chwile zobaczę fajną fotkę, a tu zonk?
ODPOWIEDZ