Klan
- Marek Forrester
Biedny Ryszard...
Świetnie pokazali jego upadek i zawroty głowy. Klaudia zjawiła się w dobrym momencie! Dramatyczna scena a wkleili Kasię mówiącą: "umarł"?
Lekarz: "Wasz tata miał udar"
Kasia: "umarł?"
Jeśli już pokazują udar to mam nadzieje ,że pokażą [shadow=black]wypadek Krystyny![/shadow]
Lekarz: "Wasz tata miał udar"
Kasia: "umarł?"
Jeśli już pokazują udar to mam nadzieje ,że pokażą [shadow=black]wypadek Krystyny![/shadow]
Nobody does it better
W takich wypadkach najgłupszym co mozna zrobić jest uznanie, że to moja własna ocena swojej osoby jest właściawa, że to ja mam prawo oceniać sytuację z własnym udziałem i że źle będzie, jak gdy osoba trzecia ją oceni. Skrajnie głupie.Damians pisze:Nie, ktoś lubi wtrącać swoje trzy grosze tam, gdzie ich nie potrzebaTiril pisze:Za bezinteresowną fatygę specjalnie dla Ciebie.Ktoś tu chyba jest rozwydrzony.![]()
A komu to wyjasniasz? Tzn. dla kogo to twoim zdaniem nie jest jasne?I dla wyjaśnienia - ja nie prosiłem o te filmiki![]()
Moim zdaniem była taka sobie. Można pokazać ból, choćby dzieciaka inaczej, niż pokazując jak chowa twarz w dłonie, by płakac.Ta scena z Kasią była dobra. Ona bardzo fajnie gra
- Adex-fan Brooke
Co za akcja z Rysiem? Udar miał? A gdzie można to zobaczyć?
Dzieic same były w szpitalu?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie potrzeba bo opinia jest negatywna. Gdybym Cię poparła to nie byłoby mowy o żadnym zbednym wtracaniu sie, tylko pewnie, że dobrze ze wypowiedziała sie osoba trzecia, niezamieszana. Nie bądź dziecinny.Damians pisze:Nie, ktoś lubi wtrącać swoje trzy grosze tam, gdzie ich nie potrzebaTiril pisze:Za bezinteresowną fatygę specjalnie dla Ciebie.Ktoś tu chyba jest rozwydrzony.![]()
Wiedzialam o tym.I dla wyjaśnienia - ja nie prosiłem o te filmiki![]()
Tym bardziej powinienieś podziekować.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Ale powiedz mi za co? Za wklejenie jakiś tam linków, które osobiście wkleiłem w tym temacie kilka miesięcy temu?Tiril pisze: Wiedzialam o tym.
Tym bardziej powinienieś podziekować.
Patrząc na udar Rysia pomyślałem o udarze Stephanie. Ona kilka minut robiła dziwne miny, wzdychała itd., a Rysio tylko klapną na kierownice i osunął się na siedzeniu... Jednak wole sceny z MNS