Druga sprawa , nikt mi nie płaci za to aby kogoś uczyć czytania , poza tym nawet gdyby tak było to nie chcę mi się tego robić .
Przeszłość
Ja nie piszę referatu na temat odmian uczuć, tylko wyjaśniam pojęcie ,,romans'' . Można kochać kogoś za to jakim ktoś jest i nie patrzy się na jego wygląd zewnętrzny , z drugiej można kogoś prawie nie znać i nie wiedzieć nic o nim ale jednak do łożka się z nim pójdzie .
Druga sprawa , nikt mi nie płaci za to aby kogoś uczyć czytania , poza tym nawet gdyby tak było to nie chcę mi się tego robić .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Wyjaśnić można ale wyjaśniać
Ile razy
( albo brak czytania ze zrozumieniem albo próba szukania dziury w całym
) .
Nic niczego nie wyklucza ,tylko trzeba umieć rozróżnić sytuację .
W tym wypadku trzeba pisać referat .
Nic niczego nie wyklucza ,tylko trzeba umieć rozróżnić sytuację .
W tym wypadku trzeba pisać referat .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Masz rację - wytłumaczyć do końca nie da się ,bo każdy z nas jest inny ,ale w pewien sposób to zrozumieć jak najbardziej . I tak właśnie rozumiem związek Taylor i Eric'a .
-
Dawidek
- Administrator
Beja, być może Twojej siostrze chodziło o córkę Maggie, Jessica'ię, która była w MnS przez jakiś czas. To nie była dziewczynka, tylko prawie dorosła już dziewczyna. Obecnie, wg mojej wiedzy, to dziewczyna powinna przebywać w Londynie, gdzie studiuje. Jessica Forrester, to córka brata Eric'a, Johna, który nigdy w serialu się nie pojawił, Maggie się z nim rozwiodła. Jessica choruje na cukrzycę, i jest/była związana z Dylan'em Shaw'em. Para ta była według mnie jedną z najpiękniejszych z dotychczasowych, jakie pojawiły się w MnS.
Bill Spencer zniknął tak niespodziewanie, po zakończeniu wątku z Karen, siostrą bliźniaczką Caroline. Pojawił się jeszcze na kilka odcinków w związku z planami Stephanie "pozbycia się" Morgan.
Bill Spencer zniknął tak niespodziewanie, po zakończeniu wątku z Karen, siostrą bliźniaczką Caroline. Pojawił się jeszcze na kilka odcinków w związku z planami Stephanie "pozbycia się" Morgan.
- Adex-fan Brooke
To była Julie Delorian (tzn nazwisko chyba jakoś inaczej się pisało, ale tak się wymawiało)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jestem ciekawy czy ktoś z Was pamięta napad na babcię Logan? Tutaj można obejrzeć- http://www.youtube.com/watch?v=I3oZkc886VE
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
Ryan Lavery
O dzięki! Ja niezbyt ją pamiętałem. Ta aktorka, zdaje się już nie żyje.B@r pisze:Jestem ciekawy czy ktoś z Was pamięta napad na babcię Logan? Tutaj można obejrzeć- http://www.youtube.com/watch?v=I3oZkc886VE
- Adex-fan Brooke
To babcia Logan zanim się zrobiła siwa była też blondynką
nie znałem tego odcinka oczywiście
co dalej? napadli ją Ci co za nią poszli?!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city