Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja nie piszę referatu na temat odmian uczuć, tylko wyjaśniam pojęcie ,,romans'' . Można kochać kogoś za to jakim ktoś jest i nie patrzy się na jego wygląd zewnętrzny , z drugiej można kogoś prawie nie znać i nie wiedzieć nic o nim ale jednak do łożka się z nim pójdzie .
Druga sprawa , nikt mi nie płaci za to aby kogoś uczyć czytania , poza tym nawet gdyby tak było to nie chcę mi się tego robić . ::krzyw::
Abec

Post autor: Abec »

Co najwyżej możesz wyjaśniać swoje rozumienie tego pojęcia. I, jak już pisałem, wykluczenie z jego zakresu zwiazków z elementem seksu jest absurdalne. Na marginesie dodam, że nie trzeba pisac referatu, by starać się uzywac słów, które się rozumie.
Awatar użytkownika
Robi

Wyjaśnić można ale wyjaśniać :?: Ile razy :?: ( albo brak czytania ze zrozumieniem albo próba szukania dziury w całym ::krzyw:: ) .
Nic niczego nie wyklucza ,tylko trzeba umieć rozróżnić sytuację . ::krzyw::
W tym wypadku trzeba pisać referat . ::loll::
Abec

Twój problem polega na tym, że takich rzeczy jak wykluczenie związków z seksem z pojecia romansu, czy uznania, że 'uczucie' nie jest szerszym pojeciem niż 'miłość' nie da się wytłumaczyć.
Awatar użytkownika
Robi

Masz rację - wytłumaczyć do końca nie da się ,bo każdy z nas jest inny ,ale w pewien sposób to zrozumieć jak najbardziej . I tak właśnie rozumiem związek Taylor i Eric'a .
Ziggy Deadmarsh

Post autor: Ziggy Deadmarsh »

W jakich okolicznościach zniknął z serialu Bill Spencer
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Chciałam zapytać, czy z Maggie mieszkała jeszcze jakaś dziewczynka, parę lat starsza od Mary. Być może ktoś z jej rodziny?... Bo siostra usiłuje mi to wmówić. ::jezyk::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Beja, być może Twojej siostrze chodziło o córkę Maggie, Jessica'ię, która była w MnS przez jakiś czas. To nie była dziewczynka, tylko prawie dorosła już dziewczyna. Obecnie, wg mojej wiedzy, to dziewczyna powinna przebywać w Londynie, gdzie studiuje. Jessica Forrester, to córka brata Eric'a, Johna, który nigdy w serialu się nie pojawił, Maggie się z nim rozwiodła. Jessica choruje na cukrzycę, i jest/była związana z Dylan'em Shaw'em. Para ta była według mnie jedną z najpiękniejszych z dotychczasowych, jakie pojawiły się w MnS.

Bill Spencer zniknął tak niespodziewanie, po zakończeniu wątku z Karen, siostrą bliźniaczką Caroline. Pojawił się jeszcze na kilka odcinków w związku z planami Stephanie "pozbycia się" Morgan.
Awatar użytkownika
Cameya

Post autor: Cameya »

słuchajcie jak miała na imię ta kobieta, brunetka mająca krótkie włosy? Ona miała romans z Clarkiem jak ten był jeszcze mężem Spectry. pozdrawiam
Imagination is more important than knowledge.
Abec

Margo, matka Marka? Ówczesna sekretarka Billa Spencera.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To była Julie Delorian (tzn nazwisko chyba jakoś inaczej się pisało, ale tak się wymawiało)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

O ile się nie mylę to nazwisko Julie pisało się chyba Delorean.
A może mi ktoś powiedzieć, w jakich ona latach mniej więcej występowała, jak zniknęła z MNS i czy była w czołówce?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Jestem ciekawy czy ktoś z Was pamięta napad na babcię Logan? Tutaj można obejrzeć- http://www.youtube.com/watch?v=I3oZkc886VE
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

B@r pisze:Jestem ciekawy czy ktoś z Was pamięta napad na babcię Logan? Tutaj można obejrzeć- http://www.youtube.com/watch?v=I3oZkc886VE
O dzięki! Ja niezbyt ją pamiętałem. Ta aktorka, zdaje się już nie żyje. :cry: Swoją drogą w tym klipie słychać starsze utwory z tzw. background music w tle. Od razu przypominają mi się czasy dzieciństwa jak miałem ze 12 lat i zacząłem się pasjonować BnB. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To babcia Logan zanim się zrobiła siwa była też blondynką :shock: :D nie znałem tego odcinka oczywiście ::chytry:: co dalej? napadli ją Ci co za nią poszli?!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ