Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Uwaga :!:

Nastąpiła zmiana emisji B&S na TVP! Od przyszłego tygodnia, nowe odcinki serialu będzie można oglądać w każdy piątek o godzinie... 15:10! ::kwasny::
O nie! :evil: To już wielu widzów odpada! Tamta pora była lepsza!
PS: zaspoilerujcie lekko co tam ciekawego w następnym odcinku :wink: jakies akcje, pocałunki czy coś? ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Joe
Awatar użytkownika

Post autor: Joe »

Tak ! :P Bardzo się cieszę, że TVP zmieniło porę emisji, bo poniedziałek kompletnie mi nie odpowiadał , ponieważ zawsze jestem wtedy zmęczony albo jeszcze się uczę, a piątek akurat w sam raz, wracam ze szokoły i od razu jest serial a potem moda :D :D .
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

A mi bardziej pasował poniedziałek. Ok 22, tak na miły koniec dnia. Jeszcze lepiej byłoby, gdyby serial był tak po 20. Ale na razie to marzenie. ::kwasny::
Piątkowa pora emisji jest taka, że mogę oglądać serial, ale będę się troszkę musiał pośpieszyć z pracy. Ale powinienen zdążyć, bez większych problemów.
Szczeze mówiąc, TVP nie raczyła nas nawet poinformować o tych zmianach. Wczoraj się zanosiło, że w ogóle serial został zdjęty z anteny. Nawet wyszukiwarka TVP nic nie dawała, gdy wpisałem "Bracia i siostry". To rodziło podejrzenia, że TVP po pięciu odcinkach zdecydowała się zdjąć serial z anteny. Należy się krytyka dla TVP za takie zachowanie. Oni chyba zapomnieli, że są telewizją publiczną i widzom należy się szacunek :!:

Mógłby być w piątek ale o 20, o 15 będzie niska ogladalność :( do kitu!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: katarzynka »

Ja na szczęście oglądam na Foxlifi'e więc nie mam tego problemu :twisted:

A co do samego serialu, to podoba mi się w nim poczucie humoru :D I Calista wygląda w nim znacznie bardziej atrakcyjnie niż jak grała w Ally McBeal :wink:

Post autor: Szogunka »

Bo prztyła! Zgadzam się że teraz wygląda znacznie ładniej!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...

Post autor: Tomala »

Beznadziejna ta nowa pora. O tej godzinie zazwyczaj odrabiam lekcje i będę musiał to zmienić. Ten serial lepiej się ogląda wieczorem niż popołudniu.

W "Świecie seriali" jest napisane że o 22.05. Może o 15.10 będą tylko powtórki.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Najnowsze fotki z 2x11! :D

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

I na deser Holly Harper!! :serce: :serce:

ObrazekObrazekObrazek
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: junk »

Nie pasuje mi ten koleś do tego prawnika! To już lepszy był ten pastor :mrgreen:
Sex with you is incredible.

Zaczynam się martwić czy Tvp1 da 2 sezon skoro już przesuneli na niekorzystna porę emisję serialu to może mu tylko spaść oglądalnośc o ile jakąś ma. Może już powininem ściągać 2 sezon? A dziś widziałem reklame :mrgreen: o dziwo nawet pocałunek gejowski w niej dali.
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Super fotki, B@r. Holly jest super. Przyznam Wam jednak, że ciekawiej ogląda mi się ten serial z internetu w oryginale. Nie wiem czemu, ale wtedy wydaje się bardziej ekscytujący a postaci bardziej realne... i przynajmniej nie wszystkie mówią jednym głosem. :wink:

Post autor: Tomala »

Jakoś dziwinie oglądało mi się dzisiaj B&S o tej nowej porze. Odczuwałem jakiś inny nastrój niż jak lecieli o 22.05
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Faktycznie, trochę inaczej oglądało się "BiS" o nowej porze.

Dzisiejszy odcinek był bardzo fajny. Ponownie pozytywnie nastroił mnie na resztę popołudnia. ::rad:: Dobrze, że Nora poznała prawdę. Może wtedy włączy sie do prób ratowania firmy. ::rad:: Kevin i Scotty sa wspaniali! Szkoda Tommy'ego, który nie będzie mógł zostać ojcem. Roześmiałem się, jak Nora chciała pobiec do Sary, a niechcący zlicytowała tę wycieczkę. ::loll:: ::loll:: Zastanawiam się, czy Saul rzeczywiście na stałe zwiąże się z Holly.

B@r super fotki. :serce:

Do kitu ta nowa pora!
Odcinek taki sobie był. Zaspoilerujcie lekko co w kolejnym będzie można zobaczyć :wink: Najbardziej lubie: Nore,Holly,Kitty,Scotta

Post autor: Primok »

Nowa pora beznadziejna - ja już niestety oglądać nie mogę :( . Dokończenie oglądania będę musiał dokończyć w "przyszłości". Po tych kilku odcinkach, które widziałem serial nawet ciekawy, fajny klimat i parę niezłych postaci :wink: .
ODPOWIEDZ