No właśnie, też się zaczęłam nad tym zastanawiać. Skoro Tricia była bardzo dobrą przyjaciółką Taylor to czemu Ridż ani nikt z rodziny nie wiedział o jej istnieniu?Adex-fan Brooke pisze:A ja sie zastanawiam czy faktycznie Tricia rozmawiała z Taylor czy Tricia może sama zwęszyła okazję wbicia się w życie Forresterów
Bieżące odcinki cz. 1
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
Tricia to taka Taylor za czasów odejścia Caroline . Mam nadzieje ,że Brooke wyciągnie wnoski z przeszłości i da ostro popalić pani psycholog , bo gdy ta zakorzeni się jak kiedyś Taylor w rodzinie Forresterów znów będzie nie zbyt wesoło .
PS : Widzę ,że nie tylko mysia ,ale i Monia zaczeła pisać w tym temacie , bardzo się z tego powodu cieszę
PS : Widzę ,że nie tylko mysia ,ale i Monia zaczeła pisać w tym temacie , bardzo się z tego powodu cieszę
Ostatnio zmieniony 2008-02-12, 16:02 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Tricia w rozmowe z Brooke użyła nawet sformuowania - stare przyjaciółki. No właśnie, to czemu nikt jej nie zna?
No i po zawieszeniu broni między Cesarzową a Brooke...
C.J. wie, że Mark jest synem Clarka - że ma przyrodniego brata? Przegapiłam tę sprawę...
No i po zawieszeniu broni między Cesarzową a Brooke...
C.J. wie, że Mark jest synem Clarka - że ma przyrodniego brata? Przegapiłam tę sprawę...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
- Adex-fan Brooke
Stephanie jak zawsze śmieszne teksty
Clarke zmienił swój wygląd i mimo iż siwszy całkiem fajnie wygląda w tej fryzureze ostatnio, Tricia chyba zarywa Ridge'a na motor bo on lubi motory (po śmierci Caroline ruszył chyba nawet na jakieś przemyślenia motorem). A Bridget jak mówiła o pocieszabiu Ridge'a a wcześniej CJa pomyślałem sobie że jakaś z niej pocieszycielka wdowców się zrobiła.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Z tego co pamiętam to Ridż nawet pędził motorem by powstrzymać Brooke przed wyjściem za mąż za Granta. Ach.... szalony ten nasz RidżAdex-fan Brooke pisze: Tricia chyba zarywa Ridge'a na motor bo on lubi motory (po śmierci Caroline ruszył chyba nawet na jakieś przemyślenia motorem)
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
Zdziwiła mnie taka nagła zmiana stosunków między Stephanie a Brooke - niby takie przyjaciółki, a teraz Stephanie już naskakuje na Brooke, z resztą moim zdaniem ma rację. To przemówienie Brooke w firmie nie zabrzmiało przekonująco - ja np. wyczułam, że ona chce Ridga dla siebie.
Stephanie niezłe miny dziś robiła.
Dobrze dziś CJ powiedział Bridget, żeby jej matka nie pocieszała Ridga - trafił w samo sedno.
Za to pomysł Bridget, żeby to CJ pocieszał Ridga był moim zdaniem co najmniej dziwny jak również śmieszny.
Po pierwszym odcinku myślałam, że usnę, takie były nudy, ale w drugim się na szczęście rozkręciło. No i fajna zapowiedź. Czekam na spotkanie Marka i CJ'a oraz na zaloty Brooke.
Stephanie niezłe miny dziś robiła.
Dobrze dziś CJ powiedział Bridget, żeby jej matka nie pocieszała Ridga - trafił w samo sedno.
Po pierwszym odcinku myślałam, że usnę, takie były nudy, ale w drugim się na szczęście rozkręciło. No i fajna zapowiedź. Czekam na spotkanie Marka i CJ'a oraz na zaloty Brooke.
- Adex-fan Brooke
Najśmieszniejsze że Brooke nie jest zagrożeniem ani nikim złym , jest i była idealną partnerką dla Ridge'a bo między nimi zawsze była chemia -Massimo tego nie rozumie uważając Brooke za romansowiczke a Stephanie jest oczywiście uprzedzona i jasne było od początku dlaczego była taka dobra dla Brooke -chciała ją trzymać z daleka od Eryka i reszty (ale jak wiemy wcale by jej się to nie udało bo Eryk miał się ku Brooke -jednak to właśnie Brooke nie skorzystała z okazji zejścia się z nim jak i Thorne'm!) W słowotoku stereotypowych opini wylewanych o Brooke należy pamiętać o faktach 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Ale każdy łącznie z CJem wie o przeszłości Clarke'a z Margo i istnieniu Marka
Jedynie nie wiedzą jak on wyrósł i że to on jest tym lekarzem
To jest akurat mało isotne czy Brooke chcę zdobyć Ridge czy nie . Ważnie jest ,że chcę go przyciągnąć do rodziny i dobrze ,że cała rodzina zaakceptowała pomysł Logan
Szkoda tylko ,że Stephanie jak zwykle rzuca kłody pod nogi nie tylko Brooke ( choć ta już do tego się przyzwyczaiła ) ale całej rodzinie ,a przede wszystkim zasmuconemu Ridge'owi . Jak na razie jest mu potrzebna pomoc , i Brooke wraz z całą rodziną chcą to uczynić i to uczynią ,nawet bez błogosławieństwa Cesarzowej .
To , że Brooke z czasami zacznie się interesować Ridge to nic złego , przecież oni są dla siebie stworzeni . Od samego początku serialu śledzimy ich losy , i często ich wspólne drogi są przez różne osoby przerywane .
Stephanie pokazała jaki przez nią egoizm przemawia ,a zarazem jak ceni sobie uczucia Ridge i rodziny. Mówienie ,że ona dba o rodzine jest kretynizmem i to w czystym wydaniu . Każda osoba chcę jednoczenia rodziny , a nie je rozpadu .
To , że Brooke z czasami zacznie się interesować Ridge to nic złego , przecież oni są dla siebie stworzeni . Od samego początku serialu śledzimy ich losy , i często ich wspólne drogi są przez różne osoby przerywane .
Stephanie pokazała jaki przez nią egoizm przemawia ,a zarazem jak ceni sobie uczucia Ridge i rodziny. Mówienie ,że ona dba o rodzine jest kretynizmem i to w czystym wydaniu . Każda osoba chcę jednoczenia rodziny , a nie je rozpadu .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Raczej przez Ridge'a, który jakoś dziwnie zawsze wybierał inne kobiety niż Brooke.Robi pisze:To , że Brooke z czasami zacznie się interesować Ridge to nic złego , przecież oni są dla siebie stworzeni . Od samego początku serialu śledzimy ich losy , i często ich wspólne drogi są przez różne osoby przerywane .
Ale skoro ta ostatnia chce stać się zapchajdziurą po Taylor, cóż - jej sprawa.
Stephanie niepotrzebnie "zakazała" Brooke kontaktowania się z Ridgem, przecież to pewne że ta zrobi akurat na odwrót.
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
- Adex-fan Brooke
Po ożyciu Taylor -Ridge wybrał Brooke a rozwiódł się z Taylor, poza tym każde zastępstwo po Taylor można sobie nazwać zapchajdziurą, ale w przypadku Brooke i jej wielkiej historii miłości z Ridge'm to określenie jest nie na miejscu i pasuje tylko do kogoś kto nie lubi Brooke dlatego tak mówi.
Gdy się łapie mężczyzne na dziecko ,bo nic więcej się nie ma do zaoferowania to takie cuda wychodzą .nutelka pisze:Raczej przez Ridge'a, który jakoś dziwnie zawsze wybierał inne kobiety niż Brooke.Robi pisze:To , że Brooke z czasami zacznie się interesować Ridge to nic złego , przecież oni są dla siebie stworzeni . Od samego początku serialu śledzimy ich losy , i często ich wspólne drogi są przez różne osoby przerywane .![]()
Ale skoro ta ostatnia chce stać się zapchajdziurą po Taylor, cóż - jej sprawa.
Stephanie niepotrzebnie "zakazała" Brooke kontaktowania się z Ridgem, przecież to pewne że ta zrobi akurat na odwrót.
Jak to mówią katolicy : Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy , obie panie osądził za swoje grzechy . Jedną posłał do diabła , drugą w obięcia Ridge