Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Jakbyś kupił sobie zegarek, a za miesiąc dostał taki sam od cioci na urodziny, to powiedzialbyś jej tak samo jak dziś, że pfff, nie będę Ci dziękować bo to żadna atrakcja, tylko mi niepotrzebnie nadzieję zrobiłaś i sie zawiodlem?
Osobiście uważam, że tak naprawde wiesz o co mi chodzi i byc moze nawet zgadzasz sie ze mna, ale nie chcesz sie do tego przyznac. No cóz, bywa.

A żeby nie było OT, to dawno nie oglądałam Klaniska.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Właśnie nie wiem o co Ci chodzi.
Gdyby ta Ciocia wiedziała, że mam już taki zegarek, i mimo to kupiłaby mi taki sam, to chyba tak bym jej odpowiedział.
A Abec o tych linkach musiał wiedzieć, ponieważ jego post jest bezpośrednio pod tamtymi linkami ( a poza tym on "dogłębnie" czyta większość moich postów, aby tylko mnie wyśmiać, wytknąć mi błędy i nielogiczności :wink: ).
Abec

Post autor: Abec »

Nie wiedziałem, nie otwieram większej części linków, które wklejasz. O twoim mniemaniu na własny temat nie piszę, bo to bez sensu.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Przeprowadzam się do "o wszystkim i o niczym"
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Ta, jasne :wink:

Dzisiejszy odcinek Klanu był bardzo fajny, dawno takiego nie było ::rad::

Ela siedząca do 5.00 rano przed komputerem :shock: Nawet ja tak długo nie siedzę :P
Jak zobaczyłem ją z praniem Rysia, to sie tylko uśmiechnąłem, ale jak zobaczyłem Ciotkę Stasie gotującą grochówkę w rysiowej kuchni, to już wybuchłem śmiechem ::cojest:: ::rad::
Czesława powiedziała, że mało jest takich rodzin, widać, że nie oglądają Mody na sukces. Forresterowie są tacy sami jak Lubiczowie, jak dzieje się coś złego, to mamy, jak to fajnie określił Michał "pospolite ruszenie".
Monika zawsze fajnie rozmawia z Czesią, udaje wielka królową i jakoś jej to wychodzi ::jezyk:: Śmieszna była ta jej wizyta w szpitalu, zgadzam się z jednym - Rysio jest faktycznie najlepszy z nich wszystkich ( Monika ma teraz bardzo brzydko włosy, a te dubbingi mnie czasem dobijają ::kwasny:: Ostatnio się bardzo często zdarzają, ciekawo dlaczego? ).
No i scena, w której zjawia się odmieniona Graża ::rad:: :zeby: Bardzo fajnie wygląda, jakoś tak młodo i kwitnąco ::rad::

I super zapowiedź, jak Grażynka majstruje przy kroplówce, a Ola jest na "warsztatach" Adama ::loll:: Prawdziwi z nich "artyści"...

Zapomniałem dodać, że dosyć fajny był ;początek, kiedy słyszeliśmy głos kochanka Beaty :D
Ostatnio zmieniony 2008-02-08, 16:55 przez Damians, łącznie zmieniany 1 raz.
Abec

Spoilery

[shadow=black]Ola przerwie barabara Agi i Mateusza.

Do Wawy przyjedzie irlancki szef Darka.[/shadow]
Awatar użytkownika
Damians

Abec pisze:Spoilery

[shadow=black]Do Wawy przyjedzie irlancki szef Darka.[/shadow]
Abec, [shadow=black]irlandzki [/shadow] :wink:

Scenarzyści zabezpieczyli się na przyszłość. Agnieszka cały czas jest z Mateuszem, także nikogo nie powinno zdziwić, gdyby zaszła w ciąże... ::jezyk::
Abec

Spoilery

[shadow=black]Adam wyzna Januszowi, że już wcześnie ćpał, rzucił tylko ze względu na Olę.

Ona będzie go kryć przed matką, gdy ta dowie się od Alicji o tym, iż olewa studia (powie, że po prostu ma kupę roboty).[/shadow]

[ Dodano: 2008-02-08, 20:15 ]
Spoilery

[shadow=black]Ola dowiaduje się od pana Janusza o wcześniejszychy kłopotach Adama, wraca do mieszkania, chce o niego walczyć. Nikogo tam nie spotyka, więc sprząta. Krystyna, za namową Alicji składa im niezapowiedzianą wizytę. Ola panikuje, mówi, że umówiła się na mieście.

Ola prosi o radę Kingę, po tym, jak narzeczony wraca do domu i wygląda na nienaćpanego, informuje go, że ma już umówioną wizytę u terapeuty. Ten wpada we wściekłość.

Beata zauważa w kolorowym czasopiśmie zdjęcie Kuby i jakiejś gwiazdki-prezenterki. Ma napad uczuć rodzinnych ::loll:: i dzwoni do męża, by się umówić. Ten akurat je coś z Donatą...

Monika w czasie przeprowadzki jest coraz bardziej zdenerwowana. Ma pretensję do Leszka, że ten za mało jej pomaga. On zaś ma dość.

Stasia ma problemy z kręgosłupem, więc Ela zapisuje ją na wizytę u Bogny. Na miejscu mija się z Leszkiem. Następnego dnia (czyli w odcinku 1422 ;)) Michał podwozi tam Stasię. Na miejscu dociera do nich szokująca wiadomość, Bogny nie ma. Rano zabito jej męża.[/shadow]
Awatar użytkownika
Damians

[shadow=black]Taki charakterystyczny numer odcinka ::jezyk::
Mam nadzieję, że Leszek będzie miał z tym coś wspólnego... :twisted: [/shadow]
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Damins, tak wszystkich poprawiasz, a sam "wybuchłeś" śmiechem :wink: , na co z kolei ja o mało nim nie wybuchnęłam. 8)
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Damians

No i bardzo dobrze, że mnie poprawiłaś. Na przyszłość zwrócę na to uwagę :wink:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ja z kolei się pospieszyłam, i skróciłam Ci nicka :oops: . Sorki.
Szkoda, że nie mam czasu Klanu oglądać bo z tego co tu piszecie (szczególnie spoilerki ::chytry:: ) to się nieźle rozkręcił. :D
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Kitty

Post autor: Kitty »

Szogunko, może chociaż powtórki uda Ci się obejrzeć - od poniedziałku do piątku godz. 13 : 05. ::rad:: Ja na przykład nie mogę oglądać odcinków premierowych, ale powtórki oglądam regularnie. I nie żałuję. ::rad:: :serce: "Klan" jest super. :serce: ::ok::
Awatar użytkownika
Damians

Zdjęcie Izy z Telekamer ( w jakim towarzystwie :P ), niestety więcej nie znalazłem...
Obrazek

Wątek Eli i Jerzego na tym Forum całkiem fajny ::rad::
Fajnie, że czytali w myślach ::jezyk::

Grażynka ( bardzo ładnie wygląda w ciemnych włosach ) już trochę przesadza z tą opieką nad Rysiem. Sama jest pielęgniarką, więc powinna wiedzieć, że te nie będą stały 24h wyłącznie przy Rysiu i pilnowały jego rączki... ::jezyk::

I cały czas czekam na jakieś sceny, w których Bożenka będzie tańczyć. Niech dziewczyna pokaże, co potrafi ::krzyw:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Grażynka wróciła strasznie utyta z tej zagramanicy :twisted: Nie da się tego ukryć ::ok::

A wspólne forum Eli i Jurka to jakieś takie dziwne jest, nieklanowskie ::krzyw::
ODPOWIEDZ