Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Dzisiaj o 21.10 na TVN-ie film katastroficzny "Lawina" z Jackiem Wagnerem.
Awatar użytkownika
Leon

Post autor: Leon »

Rambo IV - niezły... ale ja nie jestem obiektywny bo od dzieciństwa polubiłem Johnego.... :P
Jedno piwo to nie piwo.......
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

Właśnie oglądnęłam "Flashdance". Pierwszy raz widziałam ten film choć jest dość stary - z 1983 r. :wink:

Prosta fabuła: młoda biedna dziewczyna, która pracuje jako spawaczka w hucie, a wieczorami dorabia jako tancerka w barze chce dostać się do szkoły baletowej...

Niby prosty, ale muzyka - świetna :serce: ::rad:: ::ok::
"What a feeling", "Maniac"... - super :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Uwielbiam muzę z lat 80-tych :serce: :serce: :serce:

Polecam wszystkim, którzy lubią filmy o tańcu i muzykę z tamtych lat :zeby:
Awatar użytkownika
Donna23

Post autor: Donna23 »

WKurza mnie ta nasza telewizja :evil: :evil: :evil: :evil:

Wczoraj zamiast "Wichrowych Wzgórz" Polsat dał "Jane Eyre" :evil: :evil: :evil: :evil:

Dziś TVP1 nie dała "4400" tylko jakieś barachło :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

:nie: :nie: :nie: :nie:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Wczoraj oglądałam Szczęśliwy Dzień na polsacie z George Clooney'em :serce: i Mischelle Pheiffer :) Już 3 raz to leciało na polsacie (przynajmniej ja tyle razy to widziałam ;]) Bardzo lubię tą komedię romantyczną, jest inna niż zwykle i mi się podoba :wink: Potem przełączyłam na dwójkę, leciał też sympatyczny film z dwójką nieznanych, aczkolwiek dobrze dobranych aktorów :) We wtorek jest film Radio. Cuba Gooding Jr. gra tam upośledzonego chłopaka i zapowiada się piękny film.
A do kin chyba w walentynki wchodzi komedia romantyczna z K.Heigl 27 Sukienek. Widziałam dzisiaj reklamę, a w niej była piosenka Alicii Keys NO ONE 8) :serce:
Tomala

Ja w piątek oglądałem "Galimatias, czyli Kogel - Mogel II". Bardzo śmieszny film ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ja w piątek byłem w kinie na 'Pile IV'. Oglądał ktoś? ::bojesie::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja widziałam :) Uwielbiam Piły, więc obowiązkowo musiałam iść na to do kina. W końcu raz do roku można wydać kasę zamiast ściągać film z netu ;) Film mi się podobał i jak zawsze - czekam na kolejną część :)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Cuba Gooding i Ed Harris :) "Radio" piękny wzruszający film o tym co najważniejsze :) Rzadko się wzruszam na filmach... Ciekawe też jest to, że film jest oparty na faktach. Jeżeli ktośnei widział to polecam najbardzomocno! :)
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Mi też się bardzo podobał ten film. Śliczny! Cuba jest niesamowitym aktorem. A ta rola Eda to chyba najlepsza w jakiej go widziałam.
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Leon pisze:Rambo IV - niezły... ale ja nie jestem obiektywny bo od dzieciństwa polubiłem Johnego.... :P
Mi się nie podobał :( Stalone okropnie staro już wygląda. Jednym słowem nic ciekawego dobrze że oglądałam go w domku bo usnęłam na końcówce :P
B@r pisze:Ja w piątek byłem w kinie na 'Pile IV'. Oglądał ktoś? ::bojesie::
Piła jak to Piła ma swój klimat ale muszę przyznać że każda część coraz bardziej jest naciągana. Pierwsza była najlepsza :)

Oglądał już ktoś "Pokutę" ja miałam przyjemność i muszę przyznać, że trochę przereklamowane :( spodziewałam się czegoś więcej....

Ja ostatnio mam fazę na "Piątek 13" już obejrzałam 3 część ;)
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Tomala

Z okazji Walentynek byłem dzisiaj z klasą w kinie na "Lejdis". Rewelacyjny film. Myślałem że sie udusze ze śmiechu.
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Tomala ja chyba też się wybiorę na ten film :wink: . Dzisiaj byłam na ,,Jeszcze raz" i tez jestem bardzo zadowolona chociaż scenariusz nie jest az tak orginalny to jednak bardzo mi się podobała gra aktorów (no i sami aktorzy :zeby: ) I niektóre teksty też przyprawiały o atak śmiechu.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Właśnie ktoś jeszcze był na Lejdis? Bo zastanawiam się czy wybrać, moja koleżanka mówiła, że może pomieszać w głowie ::rad:: :D
Tomala

Naprawde polecam ten film. Mi nic w głowie nie pomieszał. Jest super.
ODPOWIEDZ