Ja tam nie jestem fanem Bruk a Tricia i tak strasznie działa mi na nerwy... ma w sobie coś irytującego...
Tricia
Ridge większości wybierał Brooke ,a jeżeli zostawiał ją to tylko dlatego ,że ktoś coś wykombinował np Taylor łapała faceta na dziecko ,no ale cóż to domena Taylor . No ale zostawmy przeszłość bo co złe już za nami .
A wracając do tematu . Widać ,że Tricia ma chrapkę na Ridge i dzisiejsze odcinki to pokazły . Logan powinna działać za nim Tricia omami Ridge tak jak kiedyś inne kobiety . Tricia przyjeła front Stephanie , ale z góry wiadomo ,że to pozycja przegrana.
A wracając do tematu . Widać ,że Tricia ma chrapkę na Ridge i dzisiejsze odcinki to pokazły . Logan powinna działać za nim Tricia omami Ridge tak jak kiedyś inne kobiety . Tricia przyjeła front Stephanie , ale z góry wiadomo ,że to pozycja przegrana.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Skąd ja znam ten tekst?Robi pisze:Ridge większości wybierał Brooke ,a jeżeli zostawiał ją to tylko dlatego ,że ktoś coś wykombinował np Taylor łapała faceta na dziecko ,no ale cóż to domena Taylor . No ale zostawmy przeszłość bo co złe już za nami .
A dokładnie w którym miejscu to pokazały? Po jakiej sytuacji z dzisiejszych odcinków wywnioskowałeś, że Tricia ma chrapkę na Ridge'a?Robi pisze:A wracając do tematu . Widać ,że Tricia ma chrapkę na Ridge i dzisiejsze odcinki to pokazły . Logan powinna działać za nim Tricia omami Ridge tak jak kiedyś inne kobiety . Tricia przyjeła front Stephanie , ale z góry wiadomo ,że to pozycja przegrana.
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Może jak wychodziła ? Od tyłu wyglądała całkiem zachęcająconutelka pisze:A dokładnie w którym miejscu to pokazały? Po jakiej sytuacji z dzisiejszych odcinków wywnioskowałeś, że Tricia ma chrapkę na Ridge'a?Robi pisze:A wracając do tematu . Widać ,że Tricia ma chrapkę na Ridge i dzisiejsze odcinki to pokazły . Logan powinna działać za nim Tricia omami Ridge tak jak kiedyś inne kobiety . Tricia przyjeła front Stephanie , ale z góry wiadomo ,że to pozycja przegrana.
Sex with you is incredible.
Czyżbyś była tą osobą ,której zawsze odpowiadam na ten sam zarzut nie mającą potwierdzenia w rzeczywistości ,a potem wychodzi wynik tysiąca odpowiedzinutelka pisze:Skąd ja znam ten tekst?Robi pisze:Ridge większości wybierał Brooke ,a jeżeli zostawiał ją to tylko dlatego ,że ktoś coś wykombinował np Taylor łapała faceta na dziecko ,no ale cóż to domena Taylor . No ale zostawmy przeszłość bo co złe już za nami .![]()
Aaaa, już wiem, przecież pisales to samo już z tysiąc razy za każdym razem odpowiadając na inny post.
![]()
Nachalne zachowanie Trici jest identyczne jak Taylor po stracie Caroline . Nikt nie chcę jej pomocy ,a ona ciągle w natarciu . Dzisiaj to potwierdziła swoją idiotyczną radąnutelka pisze:A dokładnie w którym miejscu to pokazały? Po jakiej sytuacji z dzisiejszych odcinków wywnioskowałeś, że Tricia ma chrapkę na Ridge'a?Robi pisze:A wracając do tematu . Widać ,że Tricia ma chrapkę na Ridge i dzisiejsze odcinki to pokazły . Logan powinna działać za nim Tricia omami Ridge tak jak kiedyś inne kobiety . Tricia przyjeła front Stephanie , ale z góry wiadomo ,że to pozycja przegrana.![]()
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
-
Dawidek
- Administrator
Nutelko, Twoja wypowiedź o zwolennikach Brooke była sporym uproszczeniem.
Nie wiem, jakie plany ma Tricia. Mam jednak wrażenie, że sama ma chętkę na Ridge'a. Dość często się u niego pojawiała. Problem w tym, że nie wiemy, co Taylor jej opowiadała. A sądząc po tym, że obie były przyjaciółkami, to pewnie ma sporą wiedzę na temat relacji Taylor-Brooke. A my wiemy, że przez większość czasu nie panie nie żyły w dobrych stosunkach. Tutaj możemy się tylko domyślać i snuć teorie. Najlepiej poczekać na rozwój wydarzeń. Być może Tricia nie jest aż taka zła, jak niektórym się wydaje.
Zastanawiam się, czy Tricia w kontaktach z rodziną Forrester'ów zachowuje obiektywizm i bezstronność. Dziś powiedziała Brooke, że nie powinna wiązać się z Ridge'em. Według mnie, to nie było profesjonalne.
Nie wiem, jakie plany ma Tricia. Mam jednak wrażenie, że sama ma chętkę na Ridge'a. Dość często się u niego pojawiała. Problem w tym, że nie wiemy, co Taylor jej opowiadała. A sądząc po tym, że obie były przyjaciółkami, to pewnie ma sporą wiedzę na temat relacji Taylor-Brooke. A my wiemy, że przez większość czasu nie panie nie żyły w dobrych stosunkach. Tutaj możemy się tylko domyślać i snuć teorie. Najlepiej poczekać na rozwój wydarzeń. Być może Tricia nie jest aż taka zła, jak niektórym się wydaje.
Zastanawiam się, czy Tricia w kontaktach z rodziną Forrester'ów zachowuje obiektywizm i bezstronność. Dziś powiedziała Brooke, że nie powinna wiązać się z Ridge'em. Według mnie, to nie było profesjonalne.
Gdyby Taylor wszystko jej opowiadała, to ta nie musiałaby się pytać, kim jest Bridget...
Od początku ta kobieta jest jakaś podejrzana
Zjawiła się nie wiadomo skąd ( dobra, z Nowego Jorku, na motorze
) i wtrąca się we wszystkie sprawy. Sama przyznała, że to co łączyło Brooke i Ridge'a było czymś niezwykłym, więc moim zdaniem, teraz kiedy jest taka możliwość, oni powinni się zejść...
Od początku ta kobieta jest jakaś podejrzana
Zjawiła się nie wiadomo skąd ( dobra, z Nowego Jorku, na motorze
-
Dawidek
- Administrator
Właśnie Damians, motor. Ona zjawiła się u Ridge'a na motorze. I teraz można się zastanawiać, czy to był przypadek, czy ona rzeczywiście chciała na nim zrobić wrażenie. Być może Taylor jej powiedziała, że Ridge kocha motory.
Więc, mogła w ten sposób jakoś go podejść.
Taylor w swoich opowieściach mogła pominąć dalszych członków rodziny. Swojej przyjaciółce mogła opowiadać jedynie o mężu, dzieciach, Brooke i ewentualnie Morgan i oczywiście o swej przyjaciółce Stephanie. A pozostałych członków rodziny mogła pomijać z racji, że są trochę "dalszą" rodziną.
Taylor w swoich opowieściach mogła pominąć dalszych członków rodziny. Swojej przyjaciółce mogła opowiadać jedynie o mężu, dzieciach, Brooke i ewentualnie Morgan i oczywiście o swej przyjaciółce Stephanie. A pozostałych członków rodziny mogła pomijać z racji, że są trochę "dalszą" rodziną.
Możesz jaśniej mi wytłumaczyć o co Ci chodziło w tej wypowiedzi?Robi pisze:Czyżbyś była tą osobą ,której zawsze odpowiadam na ten sam zarzut nie mającą potwierdzenia w rzeczywistości ,a potem wychodzi wynik tysiąca odpowiedzi.
1. Taylor nie była nachalna a Ridge chciał jej pomocynutelka pisze:Robi pisze:A wracając do tematu . Widać ,że Tricia ma chrapkę na Ridge i dzisiejsze odcinki to pokazły . Logan powinna działać za nim Tricia omami Ridge tak jak kiedyś inne kobiety . Tricia przyjeła front Stephanie , ale z góry wiadomo ,że to pozycja przegrana.Nachalne zachowanie Trici jest identyczne jak Taylor po stracie Caroline . Nikt nie chcę jej pomocy ,a ona ciągle w natarciu . Dzisiaj to potwierdziła swoją idiotyczną radąnutelka pisze:A dokładnie w którym miejscu to pokazały? Po jakiej sytuacji z dzisiejszych odcinków wywnioskowałeś, że Tricia ma chrapkę na Ridge'a?![]()
2. Brooke sama poprosiła dziś Tricię o radę, niestety to co usłyszała nie było po jej myśli
3. Nie odpowiedziałes na moje pytanie - w którym miejscu w dzisiejszych odcinkach Tricia pokazała, że ma chrapkę na Ridge'a?
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
To jest bardzo proste , tysiąć razy odpowiadałem , na tysiąć razy na Twoje zarzuty
Taylor się nie narzucała
Ona nigdy się nie narzucała ,a nie wtedy ,a nie po powrocie z Maroka
Brooke jak widzimy wykazała odrobine dobrej woli i poprosiła Tricie o radę ,ale jak widzimy Tricia ma całkiem inne plany ,czyli sojusz ze Stephanie , tak jak kiedyś z Taylor . Historia się powtarza
Tylko ,że Brooke jest doświadczona już tymi intrygami i nie da sobie w kasze dmuchać
Za wiele tych scen nie było aby się nad tym zastanawiać .
Taylor się nie narzucała
Brooke jak widzimy wykazała odrobine dobrej woli i poprosiła Tricie o radę ,ale jak widzimy Tricia ma całkiem inne plany ,czyli sojusz ze Stephanie , tak jak kiedyś z Taylor . Historia się powtarza
Za wiele tych scen nie było aby się nad tym zastanawiać .
Robi pisze:To jest bardzo proste , tysiąć razy odpowiadałem , na tysiąć razy na Twoje zarzuty![]()
Robi pisze:Brooke jak widzimy wykazała odrobine dobrej woli i poprosiła Tricie o radę ,ale jak widzimy Tricia ma całkiem inne plany ,czyli sojusz ze Stephanie , tak jak kiedyś z Taylor . Historia się powtarzaTylko ,że Brooke jest doświadczona już tymi intrygami i nie da sobie w kasze dmuchać
![]()
![]()
Wcale takich scen nie było, więc na przyszłość zastanów się zanim napiszesz jakiś kolejny slogan. I nie pisz w jednym poście, że nikt jej nie prosi o radę a w kolejnym, że Brooke wykazała dobrą wolę i ...poprosiła o radę.Robi pisze:Za wiele tych scen nie było aby się nad tym zastanawiać .
Prościej już się nie da tego wytłumaczyć
Scen nachodzenia i kręcenia się wokół Forresterów jak Ridge powiedział jasno ,ze nie potrzebuje jej pomocy
To jest schemat tego co już było , tylko zapomnieliśmy , albo inaczej co nie ,którzy zapomnieli ,że człowiek uczy się przez całe życie
np Brooke
Jakoś nie widziałem aby Ridge czy ktoś inny z rodzin zutęsknieniem czekał na jej pomocne słowa
Chyba każdy się wyraził jasno ,że sami sobie poradzą . Ale Brooke ,że ma dobre serce i potrafi weryfikować pewne swoje stanowiska podjęła próbe rozmowy z Tricią .
Scen nachodzenia i kręcenia się wokół Forresterów jak Ridge powiedział jasno ,ze nie potrzebuje jej pomocy
Jakoś nie widziałem aby Ridge czy ktoś inny z rodzin zutęsknieniem czekał na jej pomocne słowa
Ale pamiętaj, że Bridget była uznawana za córkę Ridge'a. Kiedy ta opowiadała jej o stosunkach Brooke - Ridge, to naturalnym powinno być wspomnienie, że oni mieli kiedyś dziecko, które okazało się dzieckiem jego ojca...Dawidek pisze: Taylor w swoich opowieściach mogła pominąć dalszych członków rodziny. Swojej przyjaciółce mogła opowiadać jedynie o mężu, dzieciach, Brooke i ewentualnie Morgan i oczywiście o swej przyjaciółce Stephanie. A pozostałych członków rodziny mogła pomijać z racji, że są trochę "dalszą" rodziną.
Ostatni raz spytam - choć pewnie i tak się nie dowiem - i kończę tę dyskusję.Robi pisze:A wracając do tematu . Widać ,że Tricia ma chrapkę na Ridge i dzisiejsze odcinki to pokazły .
W którym miejscu, w jakiej sytuacji dzisiejsze odcinki pokazały, że Tricia ma chrapkę na Ridge'a?
Prościej już chyba nie mogę zadać tego pytania.
Odpowiedź jest wręcz banalna . Moda to nie serial psychologiczny , a skierowany głownie (np w Polsce ) do emerytów ,więc zrozumieć to można bardzo łatwo .
Zachowanie Trici jej ciągłe nachodzenie i nękanie całej rodziny Forresterów , potem konsultacje z głownymi wrogami Brooke czyli Stephanie i Massimo oraz dzisiejsze potraktowanie Brooke i jej wypowiedzi skazują na jedno .
Emerytki to rozumieją , więc mnie osobiście to dziwi ,że tłumacze to tutaj

Zachowanie Trici jej ciągłe nachodzenie i nękanie całej rodziny Forresterów , potem konsultacje z głownymi wrogami Brooke czyli Stephanie i Massimo oraz dzisiejsze potraktowanie Brooke i jej wypowiedzi skazują na jedno .
Emerytki to rozumieją , więc mnie osobiście to dziwi ,że tłumacze to tutaj