Tricia

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Eeeee tam ;)
Ja tam nie jestem fanem Bruk a Tricia i tak strasznie działa mi na nerwy... ma w sobie coś irytującego... ::plask wczolo:
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ridge większości wybierał Brooke ,a jeżeli zostawiał ją to tylko dlatego ,że ktoś coś wykombinował np Taylor łapała faceta na dziecko ,no ale cóż to domena Taylor . No ale zostawmy przeszłość bo co złe już za nami .

A wracając do tematu . Widać ,że Tricia ma chrapkę na Ridge i dzisiejsze odcinki to pokazły . Logan powinna działać za nim Tricia omami Ridge tak jak kiedyś inne kobiety . Tricia przyjeła front Stephanie , ale z góry wiadomo ,że to pozycja przegrana.
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Robi pisze:Ridge większości wybierał Brooke ,a jeżeli zostawiał ją to tylko dlatego ,że ktoś coś wykombinował np Taylor łapała faceta na dziecko ,no ale cóż to domena Taylor . No ale zostawmy przeszłość bo co złe już za nami .
Skąd ja znam ten tekst? :roll: :roll: Aaaa, już wiem, przecież pisales to samo już z tysiąc razy za każdym razem odpowiadając na inny post. ::loll::
Robi pisze:A wracając do tematu . Widać ,że Tricia ma chrapkę na Ridge i dzisiejsze odcinki to pokazły . Logan powinna działać za nim Tricia omami Ridge tak jak kiedyś inne kobiety . Tricia przyjeła front Stephanie , ale z góry wiadomo ,że to pozycja przegrana.
A dokładnie w którym miejscu to pokazały? Po jakiej sytuacji z dzisiejszych odcinków wywnioskowałeś, że Tricia ma chrapkę na Ridge'a? :roll:
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

nutelka pisze:
Robi pisze:A wracając do tematu . Widać ,że Tricia ma chrapkę na Ridge i dzisiejsze odcinki to pokazły . Logan powinna działać za nim Tricia omami Ridge tak jak kiedyś inne kobiety . Tricia przyjeła front Stephanie , ale z góry wiadomo ,że to pozycja przegrana.
A dokładnie w którym miejscu to pokazały? Po jakiej sytuacji z dzisiejszych odcinków wywnioskowałeś, że Tricia ma chrapkę na Ridge'a? :roll:
Może jak wychodziła ? Od tyłu wyglądała całkiem zachęcająco :mrgreen:
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
Robi

nutelka pisze:
Robi pisze:Ridge większości wybierał Brooke ,a jeżeli zostawiał ją to tylko dlatego ,że ktoś coś wykombinował np Taylor łapała faceta na dziecko ,no ale cóż to domena Taylor . No ale zostawmy przeszłość bo co złe już za nami .
Skąd ja znam ten tekst? :roll: :roll: Aaaa, już wiem, przecież pisales to samo już z tysiąc razy za każdym razem odpowiadając na inny post. ::loll::
Czyżbyś była tą osobą ,której zawsze odpowiadam na ten sam zarzut nie mającą potwierdzenia w rzeczywistości ,a potem wychodzi wynik tysiąca odpowiedzi ::plask wczolo: .
nutelka pisze:
Nachalne zachowanie Trici jest identyczne jak Taylor po stracie Caroline . Nikt nie chcę jej pomocy ,a ona ciągle w natarciu . Dzisiaj to potwierdziła swoją idiotyczną radą ::loll::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nutelko, Twoja wypowiedź o zwolennikach Brooke była sporym uproszczeniem. :wink:

Nie wiem, jakie plany ma Tricia. Mam jednak wrażenie, że sama ma chętkę na Ridge'a. Dość często się u niego pojawiała. Problem w tym, że nie wiemy, co Taylor jej opowiadała. A sądząc po tym, że obie były przyjaciółkami, to pewnie ma sporą wiedzę na temat relacji Taylor-Brooke. A my wiemy, że przez większość czasu nie panie nie żyły w dobrych stosunkach. Tutaj możemy się tylko domyślać i snuć teorie. Najlepiej poczekać na rozwój wydarzeń. Być może Tricia nie jest aż taka zła, jak niektórym się wydaje. :wink:
Zastanawiam się, czy Tricia w kontaktach z rodziną Forrester'ów zachowuje obiektywizm i bezstronność. Dziś powiedziała Brooke, że nie powinna wiązać się z Ridge'em. Według mnie, to nie było profesjonalne.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Gdyby Taylor wszystko jej opowiadała, to ta nie musiałaby się pytać, kim jest Bridget...

Od początku ta kobieta jest jakaś podejrzana ::kwasny::
Zjawiła się nie wiadomo skąd ( dobra, z Nowego Jorku, na motorze :P ) i wtrąca się we wszystkie sprawy. Sama przyznała, że to co łączyło Brooke i Ridge'a było czymś niezwykłym, więc moim zdaniem, teraz kiedy jest taka możliwość, oni powinni się zejść...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Właśnie Damians, motor. Ona zjawiła się u Ridge'a na motorze. I teraz można się zastanawiać, czy to był przypadek, czy ona rzeczywiście chciała na nim zrobić wrażenie. Być może Taylor jej powiedziała, że Ridge kocha motory. ::chytry:: Więc, mogła w ten sposób jakoś go podejść.
Taylor w swoich opowieściach mogła pominąć dalszych członków rodziny. Swojej przyjaciółce mogła opowiadać jedynie o mężu, dzieciach, Brooke i ewentualnie Morgan i oczywiście o swej przyjaciółce Stephanie. A pozostałych członków rodziny mogła pomijać z racji, że są trochę "dalszą" rodziną.
Awatar użytkownika
nutelka

Robi pisze:Czyżbyś była tą osobą ,której zawsze odpowiadam na ten sam zarzut nie mającą potwierdzenia w rzeczywistości ,a potem wychodzi wynik tysiąca odpowiedzi ::plask wczolo: .
Możesz jaśniej mi wytłumaczyć o co Ci chodziło w tej wypowiedzi? :roll:
nutelka pisze:
nutelka pisze:A dokładnie w którym miejscu to pokazały? Po jakiej sytuacji z dzisiejszych odcinków wywnioskowałeś, że Tricia ma chrapkę na Ridge'a? :roll:
Nachalne zachowanie Trici jest identyczne jak Taylor po stracie Caroline . Nikt nie chcę jej pomocy ,a ona ciągle w natarciu . Dzisiaj to potwierdziła swoją idiotyczną radą ::loll::
1. Taylor nie była nachalna a Ridge chciał jej pomocy
2. Brooke sama poprosiła dziś Tricię o radę, niestety to co usłyszała nie było po jej myśli ::loll::
3. Nie odpowiedziałes na moje pytanie - w którym miejscu w dzisiejszych odcinkach Tricia pokazała, że ma chrapkę na Ridge'a? :roll:
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Robi

To jest bardzo proste , tysiąć razy odpowiadałem , na tysiąć razy na Twoje zarzuty 8)

Taylor się nie narzucała ::loll:: Ona nigdy się nie narzucała ,a nie wtedy ,a nie po powrocie z Maroka ::loll::
Brooke jak widzimy wykazała odrobine dobrej woli i poprosiła Tricie o radę ,ale jak widzimy Tricia ma całkiem inne plany ,czyli sojusz ze Stephanie , tak jak kiedyś z Taylor . Historia się powtarza ::krzyw:: Tylko ,że Brooke jest doświadczona już tymi intrygami i nie da sobie w kasze dmuchać ::ok:: :wink:
Za wiele tych scen nie było aby się nad tym zastanawiać . 8)
Awatar użytkownika
nutelka

Robi pisze:To jest bardzo proste , tysiąć razy odpowiadałem , na tysiąć razy na Twoje zarzuty 8)
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Robi pisze:Brooke jak widzimy wykazała odrobine dobrej woli i poprosiła Tricie o radę ,ale jak widzimy Tricia ma całkiem inne plany ,czyli sojusz ze Stephanie , tak jak kiedyś z Taylor . Historia się powtarza ::krzyw:: Tylko ,że Brooke jest doświadczona już tymi intrygami i nie da sobie w kasze dmuchać ::ok:: :wink:
Robi pisze:Za wiele tych scen nie było aby się nad tym zastanawiać . 8)
Wcale takich scen nie było, więc na przyszłość zastanów się zanim napiszesz jakiś kolejny slogan. I nie pisz w jednym poście, że nikt jej nie prosi o radę a w kolejnym, że Brooke wykazała dobrą wolę i ...poprosiła o radę. ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Robi

Prościej już się nie da tego wytłumaczyć ::loll:: ::plask wczolo: ::loll:: ::plask wczolo:

Scen nachodzenia i kręcenia się wokół Forresterów jak Ridge powiedział jasno ,ze nie potrzebuje jej pomocy 8) To jest schemat tego co już było , tylko zapomnieliśmy , albo inaczej co nie ,którzy zapomnieli ,że człowiek uczy się przez całe życie :zeby: np Brooke :zeby:
Jakoś nie widziałem aby Ridge czy ktoś inny z rodzin zutęsknieniem czekał na jej pomocne słowa ::krzyw:: Chyba każdy się wyraził jasno ,że sami sobie poradzą . Ale Brooke ,że ma dobre serce i potrafi weryfikować pewne swoje stanowiska podjęła próbe rozmowy z Tricią .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dawidek pisze: Taylor w swoich opowieściach mogła pominąć dalszych członków rodziny. Swojej przyjaciółce mogła opowiadać jedynie o mężu, dzieciach, Brooke i ewentualnie Morgan i oczywiście o swej przyjaciółce Stephanie. A pozostałych członków rodziny mogła pomijać z racji, że są trochę "dalszą" rodziną.
Ale pamiętaj, że Bridget była uznawana za córkę Ridge'a. Kiedy ta opowiadała jej o stosunkach Brooke - Ridge, to naturalnym powinno być wspomnienie, że oni mieli kiedyś dziecko, które okazało się dzieckiem jego ojca...
Awatar użytkownika
nutelka

Robi pisze:A wracając do tematu . Widać ,że Tricia ma chrapkę na Ridge i dzisiejsze odcinki to pokazły .
Ostatni raz spytam - choć pewnie i tak się nie dowiem - i kończę tę dyskusję.
W którym miejscu, w jakiej sytuacji dzisiejsze odcinki pokazały, że Tricia ma chrapkę na Ridge'a?
Prościej już chyba nie mogę zadać tego pytania. :roll: :roll:
Awatar użytkownika
Robi

Odpowiedź jest wręcz banalna . Moda to nie serial psychologiczny , a skierowany głownie (np w Polsce ) do emerytów ,więc zrozumieć to można bardzo łatwo .
Zachowanie Trici jej ciągłe nachodzenie i nękanie całej rodziny Forresterów , potem konsultacje z głownymi wrogami Brooke czyli Stephanie i Massimo oraz dzisiejsze potraktowanie Brooke i jej wypowiedzi skazują na jedno .

Emerytki to rozumieją , więc mnie osobiście to dziwi ,że tłumacze to tutaj ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
ODPOWIEDZ