Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Gratuluje tematowi ::rad::
1000 stron ::rad:: Niedługo pobijemy ilość odcinków MNS :zeby: ::jezyk::

Tomala, mnie też podobała się ta scena, w której Eric krzyknął na Brooke i Stephanie, aż się zamknęły. A zdenerwował się, aż mu włos opadł na czoło ::jezyk::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja na początku byłam trochę skonsternowana pomysłem Eryka, bo nie mogłam sobie go wytłumaczyć. Dopiero później zrozumiałam, że pomysł jest świetny. Nie mogę się doczekać Portofino - pewnie to będzie druga Wenecja i poleci cała rodzinka łącznie z Brooke. ::jezyk::
Chyba jestem w mniejszości, ale bardziej przekonuje mnie Mark. CJ jakoś tak mnie wkurza - nie przekonują mnie te jego zaloty. Ciekawe jest to, że jak nie było Marka na horyzoncie, to CJ nie latał za Bridget, tylko raczej odwrotnie. Teraz, kiedy Mark wkroczył na plac boju, to CJ sie nagle obudził i zobaczył, jaką fajną dziewczynę ma obok siebie. ::jezyk:: Ale Mark jest przystojniejszy, podoba mi się jego sposób bycia i ślicznie się uśmiecha. :serce:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

WOW! Taylor się pojawiła! :serce:

Dzisiejsze odcinki były świetne. Szczególnie drugi!

Wciąż nie mogę wyjść z szoku i wrażenia jakie wywołało u mnie pojawienie się Taylor! :serce: Hunter Tylo prześlicznie wyglądała! :serce: To była wspaniała scena! :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja właśnie się zastanawiałam i rozmyślałam, że Tricia jest z tylu podobna do Taylor a tu... ::jezyk:: Byłam przez chwilę w szoku, tak jak Ridge :P A dziś pokawił się Deacon, w tym samym dniu, w którym odwiedziłam po miesiącach jego galerię :P Dobrze, że znów jest, bo Brooke nie czuje się bezpieczna :twisted:
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Ridge nareszcie w formie już nie płacze i wreszcie się wzioł do roboty. Co do zjawy to muszę przyznać, że Taylor wyglądała ślicznie, a kiedy zobaczyłam po chwili Tricię zrozumiałam , że ona Taylor nawet do pięt nie dorasta poprostu prawie się przestraszyłam jej buzi.... ::bojesie::
Pojawienie się Deacona może namieszać nie tylko w życiu Brook ale całych Forresterów, ten facet jest nieobliczalny. Szkoda, że się tak stoczył jest w tej chwili poprostu okropny, i ten uśmiech już nie wspomnę o jego tekstach blee
Massima to już poprostu nienawidzę nawet Stephanie ma jakieś zachamowania i nie myśli tylko o sobie , a on jest poprostu koszmarny, totalny egoista.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Tricia jest strasznie męcząca , przyjeźdza do Ridge o tak późnej godzinie ::kwasny:: Wiem tyle ,że napewno tak nie przyjechała aby pomóc Ridge'owi .
Dzisiaj Deacon zawitał do MNS i odrazu namieszał w życiu Brooke .
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Deacon, Deacon, Deacon ::rad:: ::rad:: Ostro dziś pojechał z Brooke, niewyraźną miała minkę :mrgreen: Tak się dziś chwaliła Megan, jak to ona i Ridge wszystko mogą sobie powiedzieć, jednak jakoś do tej pory nie przeszło jej przez gardło kto jest ojcem Hope. Szczerość ale nie do przesady? :roll:
No i Taylor :serce: :serce: Pomimo, że wiedziałam od B@ra, że dziś się pojawi i czekałam na to, to w pierwszej chwili pomyślałam tak samo jak Gabra - że Tricia z tyłu jest strasznie do niej podobna. Ale kiedy się odwróciła, aż mi serce mocniej zabiło. :serce: Taylor jest o niebo piękniejsza od swojej koleżanki po fachu. Więcej takich halucynacji proszę. ::rad:: ::rad::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja niestety nie widziałem dzisiejszych odcinków. Miałem za dużo nauki. Musze koniecznie obejrzeć je na youtube.
P.S. Wszystkiego najlepszego "Dzisiejszy odcinku" :D
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Deacon i Massimo mnie bardzo zaskoczyli na +. Przynajmniej nie udają świętych, są przez to bardziej autentyczni, przynajmniej dla mnie :D

Nie wierze, że Stepha nie wpadła na pomysł, żęby zaszantować Brooke, żęby trzymała się z dala od Ridge, bo mu powie (oczywiscie bylby to bluff, ale i tak wystarczający, żeby Brooke usłuchała).
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Deacon jest żałosny - tyle mam do powiedzenia o dzisiejszych odcinkach.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Tomala pisze:Ja niestety nie widziałem dzisiejszych odcinków. Miałem za dużo nauki. Musze koniecznie obejrzeć je na youtube.
P.S. Wszystkiego najlepszego "Dzisiejszy odcinku" :D
Tu możesz obejrzeć dzisiejszą scenę z Taylor/Tricią- http://www.youtube.com/watch?v=PdTvQ4PhcYI
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ta muzyka, gdy Ridge otworzył drzwi była genialna ::loll:: Porządnie go zgasiło ::loll::

Też na początku pomyślałem, jaka ta Tricia jest podobna do Taylor, a później szok :shock:
Abec

Post autor: Abec »

Też się nabrałem :P A potem skojarzyła mi się Becky, która też odchodziła "na raty" (śmierć - taśma, którą nagrała dla Amber i CJa - wspomnienia Deacona). Widocznie to taka nowa świecka tradycja ;)
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

1000 str. wow :D Dzisiejsze odcinki bardzo ciekawe, cieszę się z powrotu i postawy Deacona, bo trochę to śmieszne, że Brooke tak szybko o nim zapomniała, skoro dopiero co bardzo go kochała a teraz już jest idealną przyjaciółką dla Ridgea :P . Mnie też wgięło jak zobaczyłem Tricię - Taylor ::rad:: - bardzo podobała mi się ta scena.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

A ja zobaczyłam Taylor dopiero na filmie wrzuconym przez B@ra, bo Modę wczoraj po części tylko słuchałam bez patrzenia. I widać muszę to zmienić. Także na początku jak zobaczyłam post B@ra - pierwszy po dzisiejszym odcinku - to byłam w szoku... ::jezyk:: Pomysł z Tricią/Taylor świetny. ::rad::
Zablokowany