Marcia Cross czuje się przytłoczona organizacją ślubu i twierdzi, że jest za stara na weselne szaleństwa.
Gwiazda serialu 'Gotowe na wszystko', która w sobotę (25 marca 06) będzie obchodzić 44 urodziny, nigdy nie planowała małżeństwa i nie wyobrażała sobie własnego ślubu.
- 'Całe to przedsięwzięcie wydaje mi się idiotyczne. Nie jestem organizatorką ślubów i nie potrafię sobie tego wyobrazić. Ludzie zadają mi różne dziwne pytania, na przykład 'Jak ma wyglądać twój tort weselny?' Nie wiem. Nie mam pojęcia.
- Nie wiem również, jaki kolor powinny mieć serwetki. Zdaję sobie sprawę z tego, że wiele kobiet dziwi taka postawa, ale ja po prostu nie jestem w tym dobra. Jestem za stara na takie szaleństwa!'
Rudowłosa piękność poślubi w lecie (06) amerykańskiego biznesmena Toma Mahoneya.
Swoją drogą czemu Carl nagle tak zapałał uczuciem do Susan ?Przecież w pierwszej serii ją olewał a co więcej jako powód odejścia podawał miłość do tej jego sekretarki.A teraz nagle jakaś niespełniona miłość której fotki ukrywa w książkach Skoro Mike ją tak traktuje to mogłaby może do niego wrócić...
Prosze jeszcze raz o video z odcinków z zeszłego tygodnia tzn z 16 marca:(.Albo niech ktoś opowie choć PROSZE
Popularny serial "Gotowe na wszystko" doczeka się swojej komputerowej adaptacji.
Prawa do wykorzystania serialu zostały wykupione od telewizji ABC przez Buena Vista Games, firmę wchodzącą w skład korporacji Walt Disney Company. Prace nad programem powierzono zespołowi deweloperów ze studia Liquid (autorom m.in. "Dragonshard" oraz "Lord of the Rings: War of the Rings").
Gra będzie "symulacją życia", przypominającą produkcje z cyklu "The Sims". Użytkownicy stworzą nową, własną bohaterkę, która osiedli się na przedmieściach fikcyjnego Wisteria Lane, sąsiedztwie "gotowych na wszystko" pań.
W nowej produkcji nie wezmą udziału największe gwiazdy serialu. Aktorki Eva Longoria, Nicolette Sheridan, Felicity Huffman, Marcia Cross i Teri Hatcher nie podpisały stosownej umowy. Na współpracę zgodziła się jednak Brenda Strong, która w serialu "Gotowych na wszystko" pełni rolę narratorki.
Premiera gry spodziewana jest pod koniec bieżącego roku.
To fajnie. B lubię "The sims":) Marcia Cross w ankietach internetowych znalazła się na PIERWSZYM miejscu najlepiej uczesanych gwiazd. Na 2 znalazła sie Gwyneth Paltrow a na 3 - Beyonce.
Ale fajnie Ja też bardzo lubię simsy i chętnie bym sobie pograła w taką kompuetrową wersję Desperate Housewives Szkoda, że aktorki nie chcą się przyłączyć do tego projektu...
To fajnie! Nie wiem czemu to zmulone czupiradło Głynef (zapomniałem jak to sie pisze i nie chce pamiętac) jest na drugim miejscu! Co to za niby za fryzura, rozpuszczone, wysuszone i znieszczone, proste kudły?Cały czas ma taką samą fryzurkę!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!