Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Własnie widzę że już są :P Taką ma fajną minę na tej fotce :mrgreen:

[ Dodano: 2006-03-26, 19:08 ]
Nasza Evka na plaży(i bez makijażu :wink: )
Obrazek
Agrawka21

Post autor: Agrawka21 »

'Gotowa na wszystko' Bree wychodzi za mąż

Marcia Cross czuje się przytłoczona organizacją ślubu i twierdzi, że jest za stara na weselne szaleństwa.

Gwiazda serialu 'Gotowe na wszystko', która w sobotę (25 marca 06) będzie obchodzić 44 urodziny, nigdy nie planowała małżeństwa i nie wyobrażała sobie własnego ślubu.

- 'Całe to przedsięwzięcie wydaje mi się idiotyczne. Nie jestem organizatorką ślubów i nie potrafię sobie tego wyobrazić. Ludzie zadają mi różne dziwne pytania, na przykład 'Jak ma wyglądać twój tort weselny?' Nie wiem. Nie mam pojęcia.

- Nie wiem również, jaki kolor powinny mieć serwetki. Zdaję sobie sprawę z tego, że wiele kobiet dziwi taka postawa, ale ja po prostu nie jestem w tym dobra. Jestem za stara na takie szaleństwa!'

Rudowłosa piękność poślubi w lecie (06) amerykańskiego biznesmena Toma Mahoneya.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Świetna fotka :) Agrawko dzięki za artykuł :)
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Kilka fotek pani Ewy 8)
Eva 1
Eva 2
Eva 3
Eva 4
Eva 5
Dobra starczy narazie ::krzyw::
Awatar użytkownika
wiwi

Bardzo fajne fotki! Dzięki Paco :) Eva jest według mnie najładniejsza z obsady Desperate Housewives :)
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Wiwi, co Ty kurczę wiesz o kobietach? Hehehe, jak to mawia Linda... Najpiękniejsza dla mnie jest zdecydowanie Teri Hatcher... :serce:
Awatar użytkownika
wiwi

Teri też jest ładna, ale czasem tak się dziwnie umaluje :)
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Tak to prawda.... Ale fryzurkę lepszą ma w DH niż w Supermanie... Tam miała dziwną, tu ma naturalną ...
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

To teraz kilka fotek Teri
Teri 1
Teri 2
Teri 3
Teri 4
Teri 5
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Swoją drogą czemu Carl nagle tak zapałał uczuciem do Susan :shock: ?Przecież w pierwszej serii ją olewał a co więcej jako powód odejścia podawał miłość do tej jego sekretarki.A teraz nagle jakaś niespełniona miłość której fotki ukrywa w książkach :lol: Skoro Mike ją tak traktuje to mogłaby może do niego wrócić...
Prosze jeszcze raz o video z odcinków z zeszłego tygodnia tzn z 16 marca:(.Albo niech ktoś opowie choć PROSZE :: bow ::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Gotowe na wszystko": Tego jeszcze nie było!

Popularny serial "Gotowe na wszystko" doczeka się swojej komputerowej adaptacji.
Prawa do wykorzystania serialu zostały wykupione od telewizji ABC przez Buena Vista Games, firmę wchodzącą w skład korporacji Walt Disney Company. Prace nad programem powierzono zespołowi deweloperów ze studia Liquid (autorom m.in. "Dragonshard" oraz "Lord of the Rings: War of the Rings").

Gra będzie "symulacją życia", przypominającą produkcje z cyklu "The Sims". Użytkownicy stworzą nową, własną bohaterkę, która osiedli się na przedmieściach fikcyjnego Wisteria Lane, sąsiedztwie "gotowych na wszystko" pań.

W nowej produkcji nie wezmą udziału największe gwiazdy serialu. Aktorki Eva Longoria, Nicolette Sheridan, Felicity Huffman, Marcia Cross i Teri Hatcher nie podpisały stosownej umowy. Na współpracę zgodziła się jednak Brenda Strong, która w serialu "Gotowych na wszystko" pełni rolę narratorki.

Premiera gry spodziewana jest pod koniec bieżącego roku.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

To fajnie. B lubię "The sims":) Marcia Cross w ankietach internetowych znalazła się na PIERWSZYM miejscu najlepiej uczesanych gwiazd. Na 2 znalazła sie Gwyneth Paltrow a na 3 - Beyonce.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
wiwi

Ale fajnie :) Ja też bardzo lubię simsy i chętnie bym sobie pograła w taką kompuetrową wersję Desperate Housewives :) Szkoda, że aktorki nie chcą się przyłączyć do tego projektu...
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

To fajnie! Nie wiem czemu to zmulone czupiradło Głynef (zapomniałem jak to sie pisze i nie chce pamiętac) jest na drugim miejscu! Co to za niby za fryzura, rozpuszczone, wysuszone i znieszczone, proste kudły?Cały czas ma taką samą fryzurkę!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
ODPOWIEDZ