Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

O BOŻE! MACY ŻYJE!
::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke::
Jestem kompletnie wstrząsnięty, jak to mozliwe że ona żyje? Uciekła z smochodu przed jego eksplozją? Dlaczego potem nie dawała znaku zycia?! Co sie mogło stać?

Ale foczka była taka słodka... :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Dzisiejsze odcinki super. Sally i foka ::loll:: bezcenne. Dobre było też tak jak żona pilota dogadała Sally że wolałaby dać spadochron foce a nie jej ::loll:: Końcówka drugiego odcinka bardzo mi sie spodobała szczególnie piosenka. No i najważniejsze Macy wróciła :D ten cały Lorenzo jakiś taki dziwny mi sie wydaje. ::kwasny:: Nie wzbudził we mnie pozytywnych uczuć
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nieważne jak przeżyła, ważne że żyje :serce: :serce: :serce:
Wygląda pięknie, śpiewa pięknie i ma piękne imię - Lena ::rad::

Odcinki takie wspaniałe, że aż brak mi słów :serce: :serce: :serce:
A te zapowiedzi ::rad::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Fajnie, że Macy wróciła. Wygląda ślicznie. :serce:
Zapowiedzi ciekawe, ale po pierwszym odcinku miałam wrażenie, że nagle tak przyspieszyli z akcją, bo nie było zwykłego początku zapowiedzi. ::jezyk::
Jeśli ten Lorenzo chce ukryć przed Macy to, że Forresterowie i jej matka są we Włoszech, to robi to trochę nieporadnie. Bo przecież mówią o tym chyba nie tylko w gazetach, ale np. w telewizji czy na ulicy i Macy i tak może się dowiedzieć... No chyba, że straciła pamięć czy coś takiego.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Macy wyglądała ślicznie. Znowu mieliśmy szansę usłyszeć piękny głos Bobbie. Coś wspaniałego dla uszu. :serce: Natomiast same odcinki nawet ciekawe. Jak dla mnie, komizm scen z Sally i bandą lekko wymuszony, raczej nie zaimponowały mi te scenki. Natomiast miło było zobaczyć, że Thorne mimo upływu czasu, nosi w sercu żonę i ładnie skwitował swoją ostatnią podróż do Włoch za Brooke - pogoń za mrzonką. ::krzyw:: Ale same widoki w Portofino - cudowne. Piękne miasto, piękny klimat, aż chciałoby się tam być. :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Po odcinkach pełnych akcji z Sheilą nadeszły odcinki pełne humoru i jeszcze w terenie sceny w pięknym Porotofino! Teraz mamy na prawdę super odcinki! Nic tylko zachęcać nimi innych do oglądania, dziś było bardzo śmiesznie -no i Lena i Lorenzo! :twisted: i te super zapowiedzi :serce:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Odcink finałowe z Szilą były pełne dramatyzmu natomiast z Portofino i transportem do tej miejscowości są pełne... humoru :mrgreen:

Foka vs. Sally - nie mam pytań. Sally powinna dostać Oscara :!: :: bow ::
Super, że pojawiła się Macy - lubie ją, chyba prawie tak samo jak Sally ;)
A Ridż jaką minę strzelił do Eryka....buhahaha, prawie się poskładałem ;)
Sex with you is incredible.
Tomala

Post autor: Tomala »

Cieszę się że Macy wróciła. Ten czas kiedy jej nie było zleciał mi błyskawicznie. Sally, Darla, Clark w samolocie z rybami, kurami i foką ::loll::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Macy!!!!!!!!!! Ona żyje :shock: Ti jednak wtedy w tej eksplozji zginęła ta kobieta? Gdzie się podziewała przez ten czas? :| Ale już w pierwszym odcinku wiedziałam że znam skąś ten głos, który śpiewał ::chytry:: A więc najlepszy głos Mody wrócił!! :D Niezupełnie wrócił, ale się pojawił :P A Sally w samolocie jak zawsze była komiczna, z tym piwem lub foką ::ok:: Ale w Portofino już mi isę jej szkoda zrobło, same niepowodzenia. I pióra :mrgreen: Ten Włoch is hot... ::krzyw::
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Ryan Lavery pisze:Coś wspaniałego dla uszu. :serce:
A ja jej na poczatku nie poznałem po głosie jak śpiewała. Dopiero jak ja pokazali.
No i w zapowiedziach zaspiewała nam pięknie fragment piosenki "When I fall in love".

[ Dodano: 2008-02-26, 20:12 ]
Ryan Lavery pisze:Coś wspaniałego dla uszu. :serce:
A ja jej na poczatku nie poznałem po głosie jak śpiewała. Dopiero jak ja pokazali.
No i w zapowiedziach zaspiewała nam pięknie fragment piosenki "When I fall in love".
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Macy :serce: MAcy :serce: Macy :serce: nareszcie back!!A jak pięknie śpiewała :serce: szkoda tylko, że pokazali ją tak mało. Przyznam, że Portofino to przepiękna miejscowośc... ;) Będzie ciekawie ;) no czuję :D
Ale ten Lorenzo to podejrzany, no dlaczego tak chce odizolowac Macy od rodziny??
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wiedziałem, że Macy wróci, tylko nie wiedziałem kiedy i w jakich okolicznościach. Szczerze mówiąc, spodziewałem się bardziej spektakularnego come back'u. Gdy ją zobaczyłem od tyłu, to od razu wiedziałem, że to ona. Cieszę się, że ona wróciła. Tylko nadal dla mnie zagadką jest, czemu ona nazywa się Lena i czemu się tam znalazła. Mam nadzieję, że to zostanie wyjaśnione. :wink:
Sceny w samolocie były świetne. Nie był to może humor najwyższych lotów, ale i tak pękałem ze śmiechu. ::loll:: Foka była zdecydowanie najlepsza, miny Sally - rewelacyjne. :D Dziś warte uwagi były też dialogi, z tym spadochronem przede wszystkim. Gdzie się podział Massimo?
Sao Portofino jest bardzo ładnym miasteczkiem. Sceny są piękne, zapowiedź też znakomita. :serce:
Gabra-Sheila

Niech to szlag!!!!! :evil: Dziś na 5 min przed końcem zabrakło u mnie prądu i nie wiem jak się skoczyło :evil: Wciąż nie mogę się przyzwyczaić, że Macy ,jest'. Szkoda mi Thorne'a, bo jest jej tak blisko, ale nie wiem biedak, że ona żyje :( Dziś Brooke i Ridge byli zabawni ::krzyw:: A wogóle we Włoszech piękne widoki i wogóle wszystko piękne :serce:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Gabra, koniec był dosyć mroczny :twisted:
Massimo założył wielkie, czarne okulary i porwał Brooke ::loll:: ::jezyk::

Brooke z Ridge'm wyglądają przepięknie ::rad:: Te ich spacery, zakupy, spojrzenia... Brakowało tylko "buzi, buzi", ale i jeszcze się tego pewno doczekamy ::jezyk:: ::rad::
A czy ktoś pamięta jeszcze o o kobiecie imieniem Taylor ::chytry:: ::cojest:: Chyba nie - io dobrze :twisted:
Nawet Thomas już się uśmiechał do Brooke w samolocie.

Śmiesznie zabrzmiało w ustach lektora słowo "zabajone" :zeby: W Ameryce widocznie takich lodów nie jedzą.
Gabra-Sheila

Bardzo dziękuję Damians :D To musiało być świetne ::chytry:: Mass dobrze zrobił xD Aha i zapomniałam napisać o Adamie..Pojawił dziś się! W tej brodzie brzydko wygląda ::jezyk:: Ciekawe, czy spotka Sally czy nie (tego już nie widziałam :( ) Jutrzejsze odcinki w Portofino też zapowiadają się super :zeby:
Zablokowany