Bieżące odcinki cz. 1
-
_NIKI_
To co ostatnio dzieje się w Modzie jest nie do uwieżenia - Taylor taka porządna , dobrze ułożona kobieta a tu .... szkoda słów nic do niej nie dociera jakby miała klapki na oczach. Jak można uwieżyć że ktoś w przeciągu kilku dni się odkochał i zakochał ponownie ale ona właśnie w to wierzy bo gdzie by jej tam przeszło przez głowe że nasz amant ma z nią syna który jest dla niego najważniejszy a ponieważ matka wychowała go na 'pożądnego' mężczyzne nie miał wyboru tylko musiał wybrać syna i jego matke jak to podkreślał kilka razy. Czyli nie wybierał między Brook i Taylor a między Brooke i swoim synem !!! Mimo iż szkoda mi Brooke cieszę się że Ridge odszedł bo jak można żyć z kimś kto tak łatwo daje sobą manipulować.
Dzisiejszy monolog Brook na końcu odcinka przypomina mi scenę końcową z "Przemineło z Wiatrem". Silna kobieta która wie że przegrała jej mężczyana odszedł ale ona ma cel ..... w przypadku Brooke firma i dzieci.
Dzisiejszy monolog Brook na końcu odcinka przypomina mi scenę końcową z "Przemineło z Wiatrem". Silna kobieta która wie że przegrała jej mężczyana odszedł ale ona ma cel ..... w przypadku Brooke firma i dzieci.
NIKI, pięknie to napisałaś.
Brooke mi dzisiaj bardzo zaimponowała siłą i chęcią życia dalej mimo tak strasznych ciosów, które wymierzyli w Nią ludzie, którzy uważają się za ...ludzi i to ludzi godnych szacunku.
A Ridge niech się międli teraz w w tej nudzie i sztuczności z tą meduzą bez honoru i ambicji.
Swoją drogą, czy nie ma jakiegoś psychoanalityka w Ameryce, któryby wyleczył Brooke z obsesji do tego idioty sterowanego przez "trenerkę" rodu?

Brooke mi dzisiaj bardzo zaimponowała siłą i chęcią życia dalej mimo tak strasznych ciosów, które wymierzyli w Nią ludzie, którzy uważają się za ...ludzi i to ludzi godnych szacunku.
A Ridge niech się międli teraz w w tej nudzie i sztuczności z tą meduzą bez honoru i ambicji.
Swoją drogą, czy nie ma jakiegoś psychoanalityka w Ameryce, któryby wyleczył Brooke z obsesji do tego idioty sterowanego przez "trenerkę" rodu?
-
_NIKI_
Widzieliście dzisiejszy odcinek ??? Podróżn poślubna Ridga i Taylor co za nudy !!! Jaka normalna para tuż po ślubie się tak zachowuje ?!? Jak dla mnie zero namiętności kto tak długo potrafi mówić w noc poślubną o tym jak to on się cieszy itd.... zamiast zająć się sobą.
A wracając do szybkiego ślubu, czyżby Taylor obawiała się że jej ukochany może się rozmyślić i wróci do Brooke i wolała szybciej go usidlić ??? Tak to w każdym razie wygląda (jak dla mnie) ja na jej miejscu wolała bym poczekać a nie wychodzić za faceta który jeszcze nie tak dawno spał z inną, był innej mężem i innej wyznawał miłość aż po grób !! No cóż może Ridge jest bardzo kochliwy i łatwo zmienia zdanie a raczej kobiete którą kocha i z którą pragnie być aż do śmierci
A wracając do szybkiego ślubu, czyżby Taylor obawiała się że jej ukochany może się rozmyślić i wróci do Brooke i wolała szybciej go usidlić ??? Tak to w każdym razie wygląda (jak dla mnie) ja na jej miejscu wolała bym poczekać a nie wychodzić za faceta który jeszcze nie tak dawno spał z inną, był innej mężem i innej wyznawał miłość aż po grób !! No cóż może Ridge jest bardzo kochliwy i łatwo zmienia zdanie a raczej kobiete którą kocha i z którą pragnie być aż do śmierci
Podróże poślubne Ridge'a i Brooke to na pewno więcej seksu
Ale skoro mówisz, że to nudy, to ok 
Pamiętacie pierwszą podróż poślubną?

Pamiętacie pierwszą podróż poślubną?

Ostatnio zmieniony 2005-10-08, 12:18 przez wiwi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
Dobrze wiesz Forrester że to bzdura - chyba jeszcze nie widziałeś w serialu lub gdzieś osoby, która myśli tylko o seksie - bo Brooke do tego jeszcze daleko, aczkolwiek rzeczywiście jest bardziej seksowna od Taylor i jak nikt tak się potrafi zachowywać i jest idealna w łóżku -to potwierdza każdy jej były partner. Ta podróż poślubna była świetna, i oczywiście że ciekawsza - Brooke przebierała się w kilka strojów i tańczyła, potem jeszcze ten sztorm, prezent od księcia Omara co wydawało się że to bomba a Taylor chyba nawet nie ma sama gustu wybrać bielizny w jakiej Ridge chciałby ją widzieć
ale mniejsza z nimi dziś Amber podpadła ojcu Ricka, było śmiesznie z Stephanie i na koniec groźnie z Sheilą -musicie zobaczyć poniedziałkowy odcinek i dalsze! warto!!
ale mniejsza z nimi dziś Amber podpadła ojcu Ricka, było śmiesznie z Stephanie i na koniec groźnie z Sheilą -musicie zobaczyć poniedziałkowy odcinek i dalsze! warto!!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Ryan Lavery
Faktycznie, Stefcia dziś dała popis... Najbardziej mnie rozśmieszyło jak machała do samolotu bo być może jadą Ridge i Taylor... hehehe.. Natomiast co do Ricka - to myślę, że chłopak jest już na tyle dorosły, że potrafi decydować o sobie bez wstawiennictwa tatusia
Coś mi się wydaje, że w najbliższym czasie kroi się jakaś mała bójka między Sheilą i Stephanie... Zwłaszcza, że w pobliżu jest basen..
No cóż, pożyjemy zobaczymy - ale na pewno poniedziałkowy odcinek nagram na video 
No słuchajcie moi mili panowie!!! - bardzo ciekawa sytuację Stephanie i Sheili powinniście a nawet MUSICIE omawiać w moim wspaniałym temacie "Powtórka z przeszłości - wojna Stephanie i Sheili". Zapraszam wszystkich symaptyków tych pań.
Pozdrowienia
Pozdrowienia
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.