Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
_NIKI_

Post autor: _NIKI_ »

To co ostatnio dzieje się w Modzie jest nie do uwieżenia - Taylor taka porządna , dobrze ułożona kobieta a tu .... szkoda słów nic do niej nie dociera jakby miała klapki na oczach. Jak można uwieżyć że ktoś w przeciągu kilku dni się odkochał i zakochał ponownie ale ona właśnie w to wierzy bo gdzie by jej tam przeszło przez głowe że nasz amant ma z nią syna który jest dla niego najważniejszy a ponieważ matka wychowała go na 'pożądnego' mężczyzne nie miał wyboru tylko musiał wybrać syna i jego matke jak to podkreślał kilka razy. Czyli nie wybierał między Brook i Taylor a między Brooke i swoim synem !!! Mimo iż szkoda mi Brooke cieszę się że Ridge odszedł bo jak można żyć z kimś kto tak łatwo daje sobą manipulować.

Dzisiejszy monolog Brook na końcu odcinka przypomina mi scenę końcową z "Przemineło z Wiatrem". Silna kobieta która wie że przegrała jej mężczyana odszedł ale ona ma cel ..... w przypadku Brooke firma i dzieci.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

NIKI, pięknie to napisałaś.
Brooke mi dzisiaj bardzo zaimponowała siłą i chęcią życia dalej mimo tak strasznych ciosów, które wymierzyli w Nią ludzie, którzy uważają się za ...ludzi i to ludzi godnych szacunku.
A Ridge niech się międli teraz w w tej nudzie i sztuczności z tą meduzą bez honoru i ambicji.
Swoją drogą, czy nie ma jakiegoś psychoanalityka w Ameryce, któryby wyleczył Brooke z obsesji do tego idioty sterowanego przez "trenerkę" rodu?
:evil: :shock: :nie:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

No ja dzisiaj załapałam się właśnie tylko na moment kiedy Brooke siedzi sama w kościele. Cały ślub mnie ominął, ale to nawet lepiej :twisted: A co do "psychoanalityka" to chyba się jednak znajdzie, ale to dział niespoilerowy ;)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wiwi, chcesz jakieś video ze ślubu? Może jak Brooke przyszła do kościoła? :wink:
Sceny z Brooke podtrzymały dzisiejszy odcinek :mrgreen:
Awatar użytkownika
wiwi

Bardzo chętnie B@r! Daj coś ze ślubu :) Byleby tylko było widać Brooke ;) Choć w tym niebieskim stroju wyglądała trochę dziwacznie :)
_NIKI_

Widzieliście dzisiejszy odcinek ??? Podróżn poślubna Ridga i Taylor co za nudy !!! Jaka normalna para tuż po ślubie się tak zachowuje ?!? Jak dla mnie zero namiętności kto tak długo potrafi mówić w noc poślubną o tym jak to on się cieszy itd.... zamiast zająć się sobą.

A wracając do szybkiego ślubu, czyżby Taylor obawiała się że jej ukochany może się rozmyślić i wróci do Brooke i wolała szybciej go usidlić ??? Tak to w każdym razie wygląda (jak dla mnie) ja na jej miejscu wolała bym poczekać a nie wychodzić za faceta który jeszcze nie tak dawno spał z inną, był innej mężem i innej wyznawał miłość aż po grób !! No cóż może Ridge jest bardzo kochliwy i łatwo zmienia zdanie a raczej kobiete którą kocha i z którą pragnie być aż do śmierci
Forrester

Post autor: Forrester »

Lepsze to niż podróże poślubne Brooke i Ridga, tam dopiero są nudy...
Awatar użytkownika
wiwi

Podróże poślubne Ridge'a i Brooke to na pewno więcej seksu :) Ale skoro mówisz, że to nudy, to ok ;)

Pamiętacie pierwszą podróż poślubną?

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 2005-10-08, 12:18 przez wiwi, łącznie zmieniany 1 raz.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Wiwi.. świetne zdjęcia!!! Dzięki za odświeżenie mojej dziurawej chwilami pamięci :)
Forrester

Post autor: Forrester »

Bo Brooke myśli tylko o seksie. Nic innego dla niej nie istnieje (niestety). Taylor aż taka nie jest.
_NIKI_

Taylor poprostu o niczym nie mysli no moze o Ridgu
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dobrze wiesz Forrester że to bzdura - chyba jeszcze nie widziałeś w serialu lub gdzieś osoby, która myśli tylko o seksie - bo Brooke do tego jeszcze daleko, aczkolwiek rzeczywiście jest bardziej seksowna od Taylor i jak nikt tak się potrafi zachowywać i jest idealna w łóżku -to potwierdza każdy jej były partner. Ta podróż poślubna była świetna, i oczywiście że ciekawsza - Brooke przebierała się w kilka strojów i tańczyła, potem jeszcze ten sztorm, prezent od księcia Omara co wydawało się że to bomba a Taylor chyba nawet nie ma sama gustu wybrać bielizny w jakiej Ridge chciałby ją widzieć :lol:
ale mniejsza z nimi dziś Amber podpadła ojcu Ricka, było śmiesznie z Stephanie i na koniec groźnie z Sheilą -musicie zobaczyć poniedziałkowy odcinek i dalsze! warto!! :twisted:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Stephanie po kieliszeczku była bardzo zabawna :lol:
A Sheila..... 8) Jak się Stephanie jej przestraszyła :twisted:
Co do Eryka, to daje tylko rady Rickowi, a sam się nie patrzy na siebie. Nie może zrozumieć,że on juz nie jest dzieckiem :?
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Faktycznie, Stefcia dziś dała popis... Najbardziej mnie rozśmieszyło jak machała do samolotu bo być może jadą Ridge i Taylor... hehehe.. Natomiast co do Ricka - to myślę, że chłopak jest już na tyle dorosły, że potrafi decydować o sobie bez wstawiennictwa tatusia 8) Coś mi się wydaje, że w najbliższym czasie kroi się jakaś mała bójka między Sheilą i Stephanie... Zwłaszcza, że w pobliżu jest basen.. :lol: :lol: :lol: No cóż, pożyjemy zobaczymy - ale na pewno poniedziałkowy odcinek nagram na video :mrgreen:
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

No słuchajcie moi mili panowie!!! - bardzo ciekawa sytuację Stephanie i Sheili powinniście a nawet MUSICIE omawiać w moim wspaniałym temacie "Powtórka z przeszłości - wojna Stephanie i Sheili". Zapraszam wszystkich symaptyków tych pań.
Pozdrowienia :wink:
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Zablokowany