Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Dzisiejsze odcinki były bardzo poruszające. Thorne widać bardzo przeżywa rozstanie z Macy i jej śmierć. Sceny pod latarnią były świetne. Widać że uczucia tych obojga do siebie wcale nie wygasły... Fajnie by były gdyby znów się zeszli.
Abec

Post autor: Abec »

Dawidek pisze: Lorenzo'wi nieźle udało się spławić Thorne'a. I tu pierwsza wpadka. Dziwne trochę, że Thorne nie rozpoznał głosu Macy. To pewnie była jedna z "ich" piosenek.
Zapewne uznał, że w danej sytuacji wszystko przypominałoby mu ukochaną, więc tym bardziej nic dziwnego, że przypomina mu ją ich piosenka ;)
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

Ostatnio faktycznie nie możemy narzekać na brak nudy w serialu. Sceneria Portofino także robi swoje 8) Szkoda, że w serialu nie ma więcej plenerowych scen, to by dodało trochę realizmu do naszej soap operki ;)
Muszę się jednak przyczepić do jednego szczegółu z dzisiejszego odcinka. A mianowicie do wspomnień Thorna w których ginie Macy. Odniosłem wrażenie że scenarzyści już nie pamiętają jak to było, albo celowo wymazali Brooke z tych scen, żeby pokazać że jej obecność była nieistotna. A przecież tak nie było...
Abec

Post autor: Abec »

Powiedziałbym, że skoro to miały być wspomnienie Thorne'a, to tylko je w ten sposób urealnili ;) Bo on nie wspomina Brooke i stara się o niej nie myśleć - poczucie winy jest odstateczne i bez tego ;)
bastet78

Post autor: bastet78 »

Fajnie,że Thorne spotkał Macy w takich okolicznościach :mrgreen: :serce:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Wyobrażam sobie jak Thornowi biło serce kiedy usłyszał głos Macy! To była scena niczym z amerykańskiego filmu z lat 20-tych, Macy w tym kocyku bignąca do przodu ::jezyk::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Death

Post autor: Death »

Jak dobrze, że moja ulubiona postać zmartwychwstała - chodzi o Macy :D,
jak zwykle w MNS już wyszło najaw kto jest ojcem Ridga :D, ciekawe co zrobi Bridget ;
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Ale był superowy odcinek! Spotkanie Macy i Thorne'a rewelacyjne, takie...przejmujące :D . Macy jest świetna, a Lorenza nie lubię. Po co wywalił thorne'a z baru?Wstrętny kłamczuch!
Bridget jaka dociekliwa :D ale pewnie teraz Mass każe jej nie mówić nikomu, ale ja czuje że Bridget nie potrzyma długo języka za zębami ;) .
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Jak to dobrze, że Thorne i Macy wreszcie się spotkali :) Widać, jak Thorne za nią tęsknił przez te wszystkie lata. A Deacon się pojawił! Dziwnie wygląda bez swojej bródki :P Wiedziałam, że nikt nie porwał Hope, ale nie spodziewałam się jego ;P Nie oglądałam pierwszego odcinka, więc nie wiem, czy był już czy nie.
Awatar użytkownika
Death

Post autor: Death »

W pierwszej scenie Deacona bez brody myslałem, że to Thorne ::loll::, a tak w ogóle co on sobie mysli, że będzie z Brooke ? ::ysz::
Throne już chyba nie wypuści Macy z rąk, ta dzisiejsza mimika twarzy po prostu mnie rozwaliła xD
Czekam na pokaz ;p ciekawe jak to będzie wyglądało na moście ;]
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Niech nadrobi każdy kto przegapił pierwszy odcinek! Była piękna scena z muzyką jak Brooke i Ridge jeździli autem :serce: Normalnie tak mógłby się romantycznie zakończyć ostatni odcinek :wink: Główna para pięknie się prezentuje, para Thorne i Macy też ładnie, zwłaszcza piękne było jak Thorne wczoraj biegł za Macy do latarni, piekne krajobrazy i muzyka :serce: Bridget jest teraz super, dużo mądrego powiedziała o Brooke i Stephanie do Massima. Deacon natomiast był już w dwóch odcinkach i inaczej wyglądał bo już bez brody.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Onyks

Post autor: Onyks »

Piękne odcinki-wspaniałe Włochy, świetna muzyka, romantyzm i brak Ricka i tej Amnezji(Amber) :serce: Czego mogę chcieć więcej? :D Thorne chce być z Macy, więc chyba Tricia już nie ma szans, ale poczekam na obrót wydarzeń, bo wszystko może się zmienić. Świetnie, że Brooke przygadała Stephanie. Szkoda, że ochrona nie musiała wyrzucać tej wiedźmy, byłaby zabawna scena.
Tomala

Post autor: Tomala »

Po dzisiejszych odcinkach utwierdziłem się w przekonaniu że Macy i Thorne'a łączy wielkie uczucie :serce: Ale Brooke była dzisiaj stanowcza wobec Stephanie: "bo wezwę ochronę" :wink: Wyobrażam sobie jak ochroniarze wyciągają siłą Stephanie ::loll::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Winson Harmon (nie wiem czy tak to sie pisze, ale chodzi o tego, co gra Thorne'a) mnie nie przekonuje swoimi minami i w ogóle, nie podobał mi się ten wątek ze względu na kiepską grę aktorską.

Dobrze, że jest Deacon, nareszcie ktoś nieświęty :) I Massimo to jest gość :) Ogólnie to nudno było :P Widać, że Bridget po tym jak się dowiedziała, że Ridż to nie jej brat, krępuje się jego obecnością i zachowaniem :D
bastet78

Post autor: bastet78 »

Thorne ma często miny,jakby miał zatwardzenie :P
Zablokowany