Bieżące odcinki cz. 1
Zapewne uznał, że w danej sytuacji wszystko przypominałoby mu ukochaną, więc tym bardziej nic dziwnego, że przypomina mu ją ich piosenkaDawidek pisze: Lorenzo'wi nieźle udało się spławić Thorne'a. I tu pierwsza wpadka. Dziwne trochę, że Thorne nie rozpoznał głosu Macy. To pewnie była jedna z "ich" piosenek.
Ostatnio faktycznie nie możemy narzekać na brak nudy w serialu. Sceneria Portofino także robi swoje
Szkoda, że w serialu nie ma więcej plenerowych scen, to by dodało trochę realizmu do naszej soap operki 
Muszę się jednak przyczepić do jednego szczegółu z dzisiejszego odcinka. A mianowicie do wspomnień Thorna w których ginie Macy. Odniosłem wrażenie że scenarzyści już nie pamiętają jak to było, albo celowo wymazali Brooke z tych scen, żeby pokazać że jej obecność była nieistotna. A przecież tak nie było...
Muszę się jednak przyczepić do jednego szczegółu z dzisiejszego odcinka. A mianowicie do wspomnień Thorna w których ginie Macy. Odniosłem wrażenie że scenarzyści już nie pamiętają jak to było, albo celowo wymazali Brooke z tych scen, żeby pokazać że jej obecność była nieistotna. A przecież tak nie było...
- Marek Forrester
Ale był superowy odcinek! Spotkanie Macy i Thorne'a rewelacyjne, takie...przejmujące
. Macy jest świetna, a Lorenza nie lubię. Po co wywalił thorne'a z baru?Wstrętny kłamczuch!
Bridget jaka dociekliwa
ale pewnie teraz Mass każe jej nie mówić nikomu, ale ja czuje że Bridget nie potrzyma długo języka za zębami
.
Bridget jaka dociekliwa
-
Gabra-Sheila
Jak to dobrze, że Thorne i Macy wreszcie się spotkali
Widać, jak Thorne za nią tęsknił przez te wszystkie lata. A Deacon się pojawił! Dziwnie wygląda bez swojej bródki
Wiedziałam, że nikt nie porwał Hope, ale nie spodziewałam się jego ;P Nie oglądałam pierwszego odcinka, więc nie wiem, czy był już czy nie.
- Adex-fan Brooke
Niech nadrobi każdy kto przegapił pierwszy odcinek! Była piękna scena z muzyką jak Brooke i Ridge jeździli autem
Normalnie tak mógłby się romantycznie zakończyć ostatni odcinek
Główna para pięknie się prezentuje, para Thorne i Macy też ładnie, zwłaszcza piękne było jak Thorne wczoraj biegł za Macy do latarni, piekne krajobrazy i muzyka
Bridget jest teraz super, dużo mądrego powiedziała o Brooke i Stephanie do Massima. Deacon natomiast był już w dwóch odcinkach i inaczej wyglądał bo już bez brody.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Piękne odcinki-wspaniałe Włochy, świetna muzyka, romantyzm i brak Ricka i tej Amnezji(Amber)
Czego mogę chcieć więcej?
Thorne chce być z Macy, więc chyba Tricia już nie ma szans, ale poczekam na obrót wydarzeń, bo wszystko może się zmienić. Świetnie, że Brooke przygadała Stephanie. Szkoda, że ochrona nie musiała wyrzucać tej wiedźmy, byłaby zabawna scena.
Winson Harmon (nie wiem czy tak to sie pisze, ale chodzi o tego, co gra Thorne'a) mnie nie przekonuje swoimi minami i w ogóle, nie podobał mi się ten wątek ze względu na kiepską grę aktorską.
Dobrze, że jest Deacon, nareszcie ktoś nieświęty
I Massimo to jest gość
Ogólnie to nudno było
Widać, że Bridget po tym jak się dowiedziała, że Ridż to nie jej brat, krępuje się jego obecnością i zachowaniem 
Dobrze, że jest Deacon, nareszcie ktoś nieświęty