Mikiks pisze:fajna jest jeszcze taka podstarzała napalona blondina, ale nie wiem kim ona jest dla Annie..
Było mówione już wtedy, że to bodajże siostra jej ojca .
Oczywiście jestem za mailami .
Fajnie też, że z dailymotion można łatwo sobie te odcinki zapisać na dysku i niewiele stosunkowo zajmują miejsca w porównaniu z całkiem niezłą jakością (lepszą niż na youtube np.).
Mikiks pisze:fajna jest jeszcze taka podstarzała napalona blondina, ale nie wiem kim ona jest dla Annie..
Fajnie też, że z dailymotion można łatwo sobie te odcinki zapisać na dysku i niewiele stosunkowo zajmują miejsca w porównaniu z całkiem niezłą jakością (lepszą niż na youtube np.).
Ja też wiele rzeczy zapisuję z DailyMotion. Poza tym, panuje mylne przekonanie, że ich bazy klipów są takie same. Nic bardziej mylnego - czasem na Daily Motion są materiały, ktorych na YT nie ma. Dlatego warto czasem poszperać.
No jesli chodzi o SB to chyba na DM maja wiecej niz na YT. Ja musze poszukac tam paru odcinkow, ktorych niestety nie sciagnelam ze swoich normalnych zrodel
Ja też wiele rzeczy zapisuję z DailyMotion. Poza tym, panuje mylne przekonanie, że ich bazy klipów są takie same. Nic bardziej mylnego - czasem na Daily Motion są materiały, ktorych na YT nie ma. Dlatego warto czasem poszperać.
A jak je zapisujesz?
A te piosenki z "Sunset Beach są boskie mam je gdzieś na video, ale mp3 niestety nie Fajnie że ożywiliście ten temat Jestem za petycjami! przecież nic się nie traci! Ale uważam że idealną stacją (i trochę realną) byłby Polsat lub Tvp2! Fox mi nie pasuje chyba żeby ktoś tak dobry na torrenty(marzenie) lub chociaż Youtube wrzucał
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adex-fan Brooke pisze:A te piosenki z "Sunset Beach są boskie mam je gdzieś na video, ale mp3 niestety nie
Ja kocham muzyke z SB, zwlaszcza ta napisana do serialu. Komercyjne piosenki tez zawsze byly dobrze dobrane, ale to juz nie to samo co oryginalna sunsetowa muzyka.
Jakby ktos byl zainteresowany to jestem w posiadaniu oryginalnego soundtracku z SB (a takze innych soap oper - plytka nazywa sie Soapmusic) wydanego kilka lat temu przez autorow muzyki do SB, Dominika Messingera i Cliffa Downsa. Znajduje sie tam miedzy innymi wspomniana przez Was piosenka Cole'a i Caitlin, a takze kilka innych sztandarowych piosenek z SB. Jakby co to jakis czas temu ripowalam plytke, wiec link powinien byc jeszcze aktywny, tylko musze go wyszperac. Anybody interested?
Mam tez kilka mp3 "domowej roboty", przekonwertowanych prosto z odcinkow czy klipow z serialu, rowniez z oryginalnymi piosenkami. Te mp3 nie sa zbyt dobrej jakosci i robilam je na wlasny uzytek, ale jezeli ktos by byl tak zdesperowany jak ja jesli chodzi o muze z SB to moge sie podzielic
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
I certainly am. Z jakich innych soapek są tam też utwory? Z Days coś może?
Zdaje sie, ze Look At Us Now bylo grane w DOOL, ale w SB chyba tez. Inne soapki z jakich pochodza piosenki to One Life To Live czy Another World, ale najwiecej jest z SB.
01. Beyond The Sunset
02. Paradise
03. Deeper
04. Someday I'll Love Again
05. Hold Me
06. Till You Go
07. Look At Us Now
08. Somehow, Someday
09. Look Who's Lonely Now
10. Safe With Me
11. At Sunset Beach
Było mówione już wtedy, że to bodajże siostra jej ojca
Właśnie tak zrozumiałem, ale nie byłem pewny, bo jakość jest dosyć słaba, a napisów brak.
No i okazało się, że w Modzie Sarah Buxton nie pokazała wszystkich swoich możliwości, Morgan nigdy nie była taka wyluzowana jak jest Annie. Buxton gra genialnie )
Wielkie dzięki Liason-fanka!!! Boskie te piosenki ciężko było ich mp3 odszukać, sprawiłaś wielką niespodziankę
Co do Annie to oczywiście to rewelacyjna postać -ciekawsza niż Morgan oraz sympatyczniejsza mimo, iż tyle intryg knuła, Virginia też z czasem stała się wielką intrygantką, ak wiele się działo w tym serialu aż dziwne że to już 10 lat minęło jak był kręcony
Liason, jesteś wielka! Przepiękne piosenki, przepiękna jakość, miód dla uszu i cała masa wspomnień. Nawet nie wiesz jaką radochę mi sprawiłaś! Gdybyś miała jeszcze jakieś perełki, to wiesz, gdzie nas szukać.
Raz jeszcze stokrotne dzięki!
Ciesze sie, ze sprawilam Wam taka radosc tym soundtrackiem Sama pamietam jaka ja mialam radoche jak go otrzymalam kilka lat temu i wreszcie moglam sluchac tych wszystkich pieknych piosenek w super jakosci i w pelnych wersjach
A dla fanow muzyczki z SB jeszcze kilka piosenek, ale tym razem juz w bardzo sredniej jakosci, bo robionych przeze mnie z klipow i odcinkow znalezionych w necie, ktore czesto tez sa sredniej jakosci. No ale mam nadzieje, ze i tak sie spodobaja
Super są. Najbardziej podoba mi sie "Now I can Feel Again". Pamiętam jeszcze, że swego czasu bardzo podobała mi się piosenka już z końcówki serialu, zaraz po pojawieniu się Sydney Penny (scena, w której paliła zdjęcie swoje i Bena) - "I'll be there". Świetna. Amerykanie słyszeli piosenkę Heather Nova "Heart and Shoulder", natomiast w wersjach na eksport my słyszeliśmy inną właśnię tę o której pisałem.
Mi sie tez bardzo podoba Now I Can Feel Again, zwlaszcza ze lecialo podczas slicznych scen mojej ukochanej pary
A I'll Be There tez uwielbiam, ale niestety nie udalo mi sie do tej pory znalezc odcinka, w ktorym ta piosenka byla, zeby zrobic mp3. Strasznie tez podobala mi sie piosenka We'll be Together, ktora leciala jak Meg wyprowadzala sie od Bena po calym zamieszaniu z porwaniem Benjy'ego. I jeszcze pamietam, ze ladna piosenka byla kiedys jak Casey i Sara robili sobie piknik na plazy czy tam na skalach Mam nadzieje, ze uda mi sie kiedys zdobyc te odcinki i skombinowac jakies mp3
Na youtubie jest chyba scenka z "I'll be there", ale po ściągnięciu i obróbce mogłaby brzmieć o wiele wiele gorzej, niż te utworki u góry. Ale jeśli chcesz odszukam tę scenkę.