Newsy ze świata seriali

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Praktycznie seriale dojdą do 17 odcinków na sezon a kolejny nowy sezon dopiero od września. Dobrze ,że już po wszystkim :)
Nobody does it better
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

NBC's "Las Vegas" cancelled

http://lasvegas-theseries.com/

Po pięciu latach emisji, NBC podjęło decyzję o zakończeniu serialu. Szóstego sezonu już nie będzie, natomiast odcinek z zeszłego piątku był finałowym.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

O ile wiem, takiej informacji nie było. Ale jeśli się takowa pojawiła wcześniej, to przepraszam, że się powtarzam.

Info dla fanów "Chirurgów". W polskiej telewizji będzie dostępny spin-off tego serialu. Serial nosi tytuł "Prywatna praktyka" i opowiada o dr Addison Montgomery, która przenosi się do Santa Monica i rozpoczyna pracę w tamtejszej prywatnej klinice. Chce także ułożyć sobie na nowo swoje życie prywatne. Serial będzie emitowany od najbliższego piątku 7 marca na antenie FOX Life, o godzinie 21.00. Informację tę podaję za tygodnikiem "To i owo".

[ Dodano: 2008-03-04, 21:18 ]
Jesienia TVP1 ma rozpocząć emisję 13-odcinkowego serialu "Doręczyciel". Fabuła jest dosyć ciekawa. Jest to historia 40-letniego, niepełnosprawnego umysłowo faceta, który musi zacząć swoje życie od nowa po śmierci matki. Główną rolę zagra A. Barciś. Więcej na ten temat:
www.medialink.pl/artykul/237,Serial_TVP ... lem,group4
Ryan Lavery

Przezabawny, komediowy serialik mojego ukochanego NBC - "Scrubs" (Hoży Doktorzy) jest przedmiotem sporów pomiędzy ABC i NBC. NBC zapowiedziało, że finałowe odcinki wyemituje w maju, natomiast ABC wyraził chęć zakupu serialu i dalszej emisji. Wtedy NBC się wkurzyło i teraz na nowo chce emitować serial po wakacjach. ::loll::

Obrazek
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Kuzyn przekonał mnie kilka miesięcy temu do tego serialu, faktycznie można się czasem uśmiać:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Widziałem fragment tego serialu komediowego. Nawet całkiem niezły. Może poświęcę mu nieco więcej uwagi. A, jeśli ktoś jest zainteresowany tym serialem, to leci on w różnych godzinach na kanale Comedy Central. Jest w ofercie Cyfry+ i "n". I może też w kablówkach.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ja mam Comedy Central w mojej kablówce. :wink:

"Prywatną Praktykę" (Private Practice), serial o którym pisał Dawidek serdecznie polecam! Szczególnie fanom Chirurgów i Kellermana z PB! ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tomala

Post autor: Tomala »

Gdybym tylko miał FoxLife. Tam lecą najfajniejsze seriale: Chirurdzy (o przyzwoitej porze), Prywatna Praktyka, Brzydula Betty i Bracia i siostry. Jednak dgybym miał ten kanał to chyba nie odchodziłbym od telewizora ::rad::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Też chciałbym mieć w swojej kablówce FoxLife a kiedy napisałem do działu dla ich abonentów zapytali mnie co ciekawi mnie w ofercie tego kanału, napisałem ,że seriale które są popularne odpisali ,że nie planują bo mają już kanał z serialami (Comedy Cenral) ::plask wczolo:
Nobody does it better
Ryan Lavery

CC ma dość ciekawe propozycje, ale jak sama nazwa wskazuje - stawiają na seriale komediowe. FoxLife emituje głównie seriale obyczajowe, więc faktycznie Twoja kablówka chyba niezbyt orientuje się w zasobach kanałów. :wink: Moja niestety także. Za to sport wychodzi mi już bokiem. Mam chyba z 7 kanałów sportowych. W sumie nigdy nie oglądam innych poza Eurosportem, który od lat mi się podoba. Ale na TVP Sport czy Polsat Sport chyba jeszcze ani razu nie zerknąłem. :D
Marisa

Post autor: Marisa »

Ja mam foxlife, ale nie oglądam zbyt często ::jezyk:: Brakuje mi czasu, a wole oglądać telenowele :) . Za to moja siostra ciągle ma włączony FoxLife (no chyba, że szwagier ogląda TVN Turbo :zeby: ) :)
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Abec

Post autor: Abec »

Na ulicach Warszawy pojawiły się bilboardy nowego serialu TVN - "Teraz albo nigdy!". Stoją na nim aktorzy (Kasprzykowski, Wieczorkowski, Damięcki, Królikowski i gapią się na świat ;) ; ciekawe, że nie ma Tyszkiewicz). Wynika z nich, że pierwszy odcinek zostanie wyemitowany 30 III o 21.45, czyli zaraz po Tańcu z Gwiazdami. Ktoś z Was już ma zamiar oglądać/nie oglądać?

Strony serialu:

http://www.terazalbonigdy.org.pl/

http://www.terazalbonigdy.info.pl/
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja mam taki zamiar. Napewno obejrzę pierwszy odcinek. Jak mi się spodoba to będę oglądać a jak nie to nie. Zapowiadają że to ma być coś w stylu Magdy M. Brakuje mi tego serialu chociaż po 4 seriach miałem go dosyć.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ogląda ktoś z Was serial Californication z D. Duchovnym? Polecam!
Opis serialu: Opowieść o pisarzu przeżywającym kryzys twórczy. Hank jest autorem bardzo poczytnej książki "Bóg nienawidzi nas wszystkich", jednak przy tworzeniu kolejnego dzieła bohater nie może "sklecić" ani jednego sensownego zdania. Wpływ na to z pewnością ma fakt, że kobieta z którą ma nastoletnią córkę właśnie przyjęła oświadczyny i niedługo ma zamiar wyjść za mąż. Aby się "odblokować" Hank zaczyna przeżywać romanse trwające najczęściej jedną noc.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Aktualnie toczą się walki o emrykańskie seriale prime-time . Jak ktoś wie to może tu umieszczać infa, które seriale sa ocalone, a które zdjęte
Z moich inf wynika narazie, że zostaną napewno
Lost
Prision Break
Zdjęte
Jericho 2006 - 2008
Las Vegas 2003 - 2008
The Wire 2002 - 2008
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ