Hmmm. Dość trudno wg mnie ocenić szanseAdex-fan Brooke pisze:Oleg i inni a jak oceniacie szanse Isis Gee?
Eurowizja
- Marek Forrester
-
Dawidek
- Administrator
Tiril, "Mazowsze" jest zbyt liczne, w konkursie mogą brać udział zespoły złożone z maksymalnie 6-ciu osób. Chyba, że zmieniono zasady w tej kwestii. Może być też tak, że na ESC pojedzie tylko część zespołu.
Osobiście mi się nie podoba to, że TVP będzie relacjonować tylko wybrane koncerty ESC. Powinno być konsekwentnie, czyli na żywo powinny zostać pokazane wszystkie koncerty. Drugi półfinał też może być emocjonujący. Mam taką nadzieję, że kierownictwo TVP zmieni zdanie i pokaże także drugi półfinał. Miejmy nadzieję, że TVP zmądrzeje.
A jeśli to nie będzie możliwe, to mam nadzieję, że będzie można liczyć na kilka stacji publicznych dostępnych z Hot Bird'a. Tyle, że spora część polskiego społeczeństwa nie będzie mogła oglądać. I nie będzie można też głosować na swoje typy.
Osobiście mi się nie podoba to, że TVP będzie relacjonować tylko wybrane koncerty ESC. Powinno być konsekwentnie, czyli na żywo powinny zostać pokazane wszystkie koncerty. Drugi półfinał też może być emocjonujący. Mam taką nadzieję, że kierownictwo TVP zmieni zdanie i pokaże także drugi półfinał. Miejmy nadzieję, że TVP zmądrzeje.
A jeśli to nie będzie możliwe, to mam nadzieję, że będzie można liczyć na kilka stacji publicznych dostępnych z Hot Bird'a. Tyle, że spora część polskiego społeczeństwa nie będzie mogła oglądać. I nie będzie można też głosować na swoje typy.
Więcej jest takich...
Teraz kiedy są już znani wszyscy reprezentanci pojawiły się rankingi, a co za tym idzie faworyci ESC 2008. Zdecydowaną faworytką jest Szwecja. Poza nią w gronie typowanych do zwycięstwa są Ukraina, Serbia, Armenia, Turcja i Szwajcaria.
Polska w rankingach wypada blado. W ubiegłym tygodniu rozlosowano pozycje startowe. Isis wystąpi jako 10. w kolejności.
- Marek Forrester
Eurowizja już za tydzień. Strasznie kibicuje Isis czuje, że w tym roku mamy szanse. i według rankigów Isis powinna się spokojnia zaklasyfikować , a jak jeszcze ludzie wczują się klimat i wzruszą się prze jej piosense to sms-y będą szły...
W jakiej stacji będzie można oglądać drugi półfinał? Posiadam Cyfrowy Polsat. Znajdzie się tam jakiś kanał nadający konkurs.
i jeszcze tak się zastanawiam, bo chyba Finał Jak Oni śpiewają / Wiktory / Eurowizja będą w ten sam dzień.
To oglądalnośc się rozbije
W jakiej stacji będzie można oglądać drugi półfinał? Posiadam Cyfrowy Polsat. Znajdzie się tam jakiś kanał nadający konkurs.
i jeszcze tak się zastanawiam, bo chyba Finał Jak Oni śpiewają / Wiktory / Eurowizja będą w ten sam dzień.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Te kanały pokażą drugi półfinał - 22 maja:Tkk_Bolly pisze:W jakiej stacji będzie można oglądać drugi półfinał? Posiadam Cyfrowy Polsat. Znajdzie się tam jakiś kanał nadający konkurs.
numer kanału - nazwa
502 - RIK Sat
531 - RTS Sat
556 - ERT Sat
573 - RTP Int
748 - TRT Int
811 - RTR Planeta
1615 (TV1) lub 1616 (TV2) - HRT
- Adex-fan Brooke
Też 3mam kciuki, chociaż żadne fan jej ze mnie, kiedy ten pierwszy występ? Mam nadzieję że jednak zrobi jakiś mały show lub efektowny kostium, bez tego jak wyjdzie zaśpiewa i zejdzie to coś marnie to widzeTkk_Bolly pisze:Eurowizja już za tydzień. Strasznie kibicuje Isis czuje, że w tym roku mamy szanse. i według rankigów Isis powinna się spokojnia zaklasyfikować , a jak jeszcze ludzie wczują się klimat i wzruszą się prze jej piosense to sms-y będą szły...
i jeszcze tak się zastanawiam, bo chyba Finał Jak Oni śpiewają / Wiktory / Eurowizja będą w ten sam dzień.![]()
To oglądalnośc się rozbije
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city