Eurowizja

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Adex-fan Brooke pisze:Oleg i inni a jak oceniacie szanse Isis Gee?
Hmmm. Dość trudno wg mnie ocenić szanse :roll: Hehe 50 na 50 - albo przejdzie do finału albo nie :P Mnie osobiście po pierwszym przesłuchaniu piosenka się w ogóle nie podobała, dopiero z czasem, po osłuchaniu się. Mam nadzieję, że przejdzie i też tak myślę, z tym, że bardziej gdzieś z miejsca półfinałowego 6-10. Ale urok ESC to kompletna nieprzewidywalność :mrgreen: .
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Belgradzkie media określiły Isis - Europejską Celine Dion... Nie wiem czy to dobrze wróży czy nie, nie wiem czy to prawda bo wyczytane na plotkarskim serwisie ale ponoć krytycy Eurowizyjni są oczarowani Isis.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Mi Isis śpiewem raczej przypomina Maraję.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

plaska pisze:Uważam że na Eurowizje powinny jeździć rdzenne narodowe reprezentacje...
Proponujesz "Mazowsze" za rok? ::jezyk::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tiril, "Mazowsze" jest zbyt liczne, w konkursie mogą brać udział zespoły złożone z maksymalnie 6-ciu osób. Chyba, że zmieniono zasady w tej kwestii. Może być też tak, że na ESC pojedzie tylko część zespołu.

Osobiście mi się nie podoba to, że TVP będzie relacjonować tylko wybrane koncerty ESC. Powinno być konsekwentnie, czyli na żywo powinny zostać pokazane wszystkie koncerty. Drugi półfinał też może być emocjonujący. Mam taką nadzieję, że kierownictwo TVP zmieni zdanie i pokaże także drugi półfinał. Miejmy nadzieję, że TVP zmądrzeje.
A jeśli to nie będzie możliwe, to mam nadzieję, że będzie można liczyć na kilka stacji publicznych dostępnych z Hot Bird'a. Tyle, że spora część polskiego społeczeństwa nie będzie mogła oglądać. I nie będzie można też głosować na swoje typy. :D
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

A czy wiadomo już jak poszczególne kraje są podzielone na półfinały, tzn. jaki jest skład każdego półfinału?
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dawidku to był żart :wink:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Beja pisze:A czy wiadomo już jak poszczególne kraje są podzielone na półfinały, tzn. jaki jest skład każdego półfinału?
Tak, już od dobrych kilku tygodni. A w przyszłym tygodniu będzie rozlosowana kolejność występów.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Trzeba było Ędwarda Ąckiego wysłac na Eurowizję z hymnem partii ĘĄ! ::jezyk:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Więcej jest takich...

Teraz kiedy są już znani wszyscy reprezentanci pojawiły się rankingi, a co za tym idzie faworyci ESC 2008. Zdecydowaną faworytką jest Szwecja. Poza nią w gronie typowanych do zwycięstwa są Ukraina, Serbia, Armenia, Turcja i Szwajcaria.

Polska w rankingach wypada blado. W ubiegłym tygodniu rozlosowano pozycje startowe. Isis wystąpi jako 10. w kolejności.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja wciąż mam nadzieje ,że znając konkurs Eurowizji i to ,że jest bardzo zaskakujący te wyniki nie mają nic wspólnego z ogólnym wynikiem a Polska będzie w końcu zadowolona z wyniku.
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Eurowizja już za tydzień. Strasznie kibicuje Isis czuje, że w tym roku mamy szanse. i według rankigów Isis powinna się spokojnia zaklasyfikować , a jak jeszcze ludzie wczują się klimat i wzruszą się prze jej piosense to sms-y będą szły...

W jakiej stacji będzie można oglądać drugi półfinał? Posiadam Cyfrowy Polsat. Znajdzie się tam jakiś kanał nadający konkurs.

i jeszcze tak się zastanawiam, bo chyba Finał Jak Oni śpiewają / Wiktory / Eurowizja będą w ten sam dzień. :shock: :roll: To oglądalnośc się rozbije
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Tkk_Bolly pisze:W jakiej stacji będzie można oglądać drugi półfinał? Posiadam Cyfrowy Polsat. Znajdzie się tam jakiś kanał nadający konkurs.
Te kanały pokażą drugi półfinał - 22 maja:
numer kanału - nazwa
502 - RIK Sat
531 - RTS Sat
556 - ERT Sat
573 - RTP Int
748 - TRT Int
811 - RTR Planeta
1615 (TV1) lub 1616 (TV2) - HRT
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tkk_Bolly pisze:Eurowizja już za tydzień. Strasznie kibicuje Isis czuje, że w tym roku mamy szanse. i według rankigów Isis powinna się spokojnia zaklasyfikować , a jak jeszcze ludzie wczują się klimat i wzruszą się prze jej piosense to sms-y będą szły...

W jakiej stacji będzie można oglądać drugi półfinał? Posiadam Cyfrowy Polsat. Znajdzie się tam jakiś kanał nadający konkurs.

i jeszcze tak się zastanawiam, bo chyba Finał Jak Oni śpiewają / Wiktory / Eurowizja będą w ten sam dzień. :shock: :roll: To oglądalnośc się rozbije
Też 3mam kciuki, chociaż żadne fan jej ze mnie, kiedy ten pierwszy występ? Mam nadzieję że jednak zrobi jakiś mały show lub efektowny kostium, bez tego jak wyjdzie zaśpiewa i zejdzie to coś marnie to widze :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ