Bracia i siostry (Brothers & sisters)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja ma nadzieję że ten czwartek to nie na stałe bo dla mnie to jeszcze gorszy dzień niż piątek i musiałbym nagrywać, najmilej ten serial na wieczór się ogląda, ale musieli wcisnąć inne a taką perełkę o takiej godzinie ::plask wczolo:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Dzisiejszy odcinek to w dużej mierze wspomnienia. Nie wiedziałem że Kitty ma za sobą takie przeżycia. Sarah złamała kod. To było ekscytujące: "Kłamałaś dziwko" :twisted: Justin dostał powołany na wojnę. Bradzo dobrze. Ciągle z nim są tylko jakieś problemy.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

K.... Czy mógłby mi ktoś albo streścić, albo dać namiary na odcinek? Plisssss :: bow ::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Tomala

To jest opis ze "Świata seriali":
Justin otrzymuje list wzywający go do powrotu do Afganistanu. To wydarzenia kończy jego związek z Tyler. Kevin stara się odzyskać Scotty'ego. Nora przygotowuje się do randki z Davidem. Sarah dokonuje szokującego odkrycia, które prowadzi do złamania hasła do kont Williama.
Awatar użytkownika
Szogunka

Dzięki Tomala :D . Ale i tak mnie skręca z ciekawości, bo w poprzednim poście napisałeś, że Sarah odgadła hasło - w związku z tym milion pytań... Cyba zarzucę ten serial, wkurza mnie, że tak istotne rzeczy przegapiłam.
Tomala

Z tym hasłem to było tak:
Nie mogli znaleźć hasła do konta Williama. Próbowali na wszelkie sposoby. Wpisywali wszystko co ma jakikolwiek związek z rodziną. W poprzenim odcinku Sarah znalazła zdjęcie córki Holly - Rebeci.Spytała ją czy to córka Williama. Ona odpowiedziała że nie. Później Srah kombinowała jakie to może być hasło. Wkońcu wymyśliła tak (tylko nie pamiętam dokładnie kolejności):
Sarah
Kitty
Kevin
Tommy
Justin

Nie pasowało. Wieć zrobiła tak:
Sarah
Kitty
Kevin
Tommy
Justin
Rebeca
Pasowało. I w tym momencie powiedziała słowa: "Kłamałaś dziwko". Oczywiście miała na myśli Holly i to że powiedziała że Rebeca nie jest córką Williama.
Awatar użytkownika
Szogunka

Ha! Wiedziałam, że to jego córka! Tylko czemu Holly kłamała? Dzięki że miłosiernie się zlitowałeś! To co ukrywał on pod tym hasłem?
Tomala

Dokładnie nie pamiętam. Chodziło o jakieś konto. Chyba o to że zginęło te 15 milionów. I te pieniądze chyba są na tym koncie. Ale nieczego nie jestem pewien.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dziś okazało się, że nawet Wiliam nie wiedział, że miał córkę. Holly nic mu nie powiedziała, bo inaczej musiałby wybierać pomiędzy nią, a Norą i dziećmi. Przeszłość Wiliama i Holly zaczyna być coraz bardziej intrygująca. :roll:

Faktycznie, dzisiejszy odcinek był wspomnieniowy. Wspominała Kitty, która przeżyła zamach z 11 września 2001 roku, oraz Justina, dzięki temu znamy jego drogę do zaciągu do armii niedługo po zamachu. Szogunko, dodam jeszcze, że Justin chciał zdobyć nielegalnie paszport do Meksyku, by uciec przed poborem i prawdopodobnie sie otruł. Koniec odcinka to taki, że wszyscy czekają w szpitalu.
Czy Kevin i Scotty muszą się zawsze kłócić? ::ysz:: ::loll::
Kitty zmienia front w sprawie wojny z terroryzmem.
Dość sympatyczny jest ten chrześniak Sary, widać, że nastolatek zbytnio przejmuje się tym, co wygadują koledzy.
Odcinek był bardzo fajny, pojawiła się też ciekawa, charakterystyczna muzyka. :serce:

Zaczynam zmieniać zdanie, co do pory emisji tego serialu. Dziś spóźniłem się na serial, mimo, że robiłem wszystko, by zdążyć na czas. :|
Szogunko, możesz śmiało pytać o losy bohaterów, tutaj, bądź możesz mnie pytać na PW. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ciekawe było to nawiązanie do wydarzeń z roku 2001 i trzeba oglądac kolejny odcinek by dowiedzieć się co dalej, nadal mam takie samo zdanie że miło się ogląda ten serial chociaż wielu innym się nie równa ciekawością
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Odnośnie Holly...[shadow=black]W trakcie 1 Sezonu bałem się, że skończy swój żywot, ale naszczęście nie - bardzo lubię tę postać i widać , że kobita ma charakter a zestawienie jej z Norą uwypukliło to co w niej najlepsze. [/shadow]
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
Szogunka

Dawidek, dzięki :serce: :: bow :: . Jak znajdę chwilkę czasu na zebranie myśli i pytań, to chętnie skorzystam :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Szogunka pisze:Dawidek, dzięki :serce: :: bow :: . Jak znajdę chwilkę czasu na zebranie myśli i pytań, to chętnie skorzystam :D
Szogunko, tutaj masz promo tego odcinka- http://pl.youtube.com/watch?v=gbq_OeE8tKE
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tomala

Czy jutro są "Bracia i siostry" :?:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tomala, z tego, co pisze na stronie internetowej TVP jutro nie ma odcinka "Braci i sióstr". Ramówka Jedynki jest nieco inna niż w zwykły piątek. :wink:
ODPOWIEDZ