Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Bylabym Ci bardzo wdzieczna, bo za bardzo nie wiem jak tego szukasz, a skoro Ty widziales to moze bedzie Ci latwiej znalezc. Takze jakby co to chetnie poprosze link, a jakosc jaka bedzie taka bedzie :D
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Liason-fanka pisze:Bylabym Ci bardzo wdzieczna, bo za bardzo nie wiem jak tego szukasz, a skoro Ty widziales to moze bedzie Ci latwiej znalezc. Takze jakby co to chetnie poprosze link, a jakosc jaka bedzie taka bedzie :D
I już ją mam, Liason-fanko! :wink: Wpisałem tylko w wyszukiwarkę "Sydney Penny Sunset Beach" i voila! Powiedz tylko na jaki serwer Ci ją wgrać. :D
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Jezeli moge wybierac to ostatnio zapalalam wielka miloscia do mediafire.com, wiec mozesz tam :) Ale wlasciwie gdzie bys nie wrzucil to jakos sobie poradze, wiec jak masz jakis serwer ktory Ci najbardziej pasuje to daj tam!

Z gory wielkie dzieki!!
Ryan Lavery

Proszę Cię bardzo. Just for ya! (niestety chyba ucięli dziady samą końcówkę! :evil: )

http://www.mediafire.com/?2bazoiwwydi

P.S. Jeśli chcesz to mogę Ci ją obrobić na wmv i zostawić sam klip z piosenką.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Ryan Lavery pisze:Proszę Cię bardzo. Just for ya! (niestety chyba ucięli dziady samą końcówkę! :evil: )

Nie trzeba, w wycinaniu mp3 z mp3 to mam akurat wprawe, hehe :D I do konwersji tez cos sie znajdzie jak bedzie trzeba :) Ale wielkie dzieki za ta scenke, bo piosenka jest naprawde super!!! Tylko szkoda, ze ktos zamiescil jedynie fragmenty z Sydney Penny z tej piosenki, a nie calosc :( Bo wlasciwie to co tam jest to jest sama koncowka. No ale i tak fajnie bylo posluchac i mam nadzieje, ze predzej czy pozniej uda mi sie dorwac pelna wersje!! Tzn mam jakas tam stara na kasecie video, ale niestety nie mam sprzetu zeby to na kompa zrzucic, wiec zeruje na tym co w necie z SB jest dostepne :D
Ryan Lavery

Liason-fanka pisze:
Ryan Lavery pisze:Proszę Cię bardzo. Just for ya! (niestety chyba ucięli dziady samą końcówkę! :evil: )

Nie trzeba, w wycinaniu mp3 z mp3 to mam akurat wprawe, hehe :D I do konwersji tez cos sie znajdzie jak bedzie trzeba :) Ale wielkie dzieki za ta scenke, bo piosenka jest naprawde super!!! Tylko szkoda, ze ktos zamiescil jedynie fragmenty z Sydney Penny z tej piosenki, a nie calosc :( Bo wlasciwie to co tam jest to jest sama koncowka. No ale i tak fajnie bylo posluchac i mam nadzieje, ze predzej czy pozniej uda mi sie dorwac pelna wersje!! Tzn mam jakas tam stara na kasecie video, ale niestety nie mam sprzetu zeby to na kompa zrzucic, wiec zeruje na tym co w necie z SB jest dostepne :D
Hehe, jak tylko coś wynajdę to natychmiast dam Ci znać. :) Tymczasem z innej beczki, ja wszędzie szukam "Breathe" z "Passions" w wersji śpiewanej przez Eric'a Martsolfa. Niestety jest tylko w reklamówkach z 101 i trwa zaledwie z 15 sekund. :cry:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Liason a czy skołowałabyś mp3 z czołówek? ::jezyk:: Ta myzyka była równie udana
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Adex-fan Brooke pisze:Liason a czy skołowałabyś mp3 z czołówek? ::jezyk:: Ta myzyka była równie udana
A prosze bardzo:

Opening 1: http://www.mediafire.com/?gboz29pl22w
Opening 2: http://www.mediafire.com/?vl235m5wiat

Niestety teraz nie mam za bardzo czasu sie bawic w poszukiwanie najlepszej jakosciowo wersji openingow jakie posiadam, wiec przekonwertowalam po prostu klipy z youtube, ktore mi sie wydawaly najlepsze. Niebawem moze sie pobawie tworzenie lepszych mp3, ale te mysle tez nie sa najgorsze :)

I kurcze znalazlam ten odcinek w ktorym Meg pali zdjecie Bena, ale niestety jest to wersja z piosenka Heather Novy "Heart and Shoulder" Ta piosenke tez bardzo lubie, no ale nadal bede poszukiwac "I'll Be There" :D
Ryan Lavery

Ja też w wolnej chwili rozpocznę poszukiwanka, jednak narazie muszę trochę wystopować ze względu na nadmiar nauki. ::kwasny:: Ale trzeba przyznać, że NBC świetnie dopiera repertuar muzyczny w swoich soapkach. Jedynie "Days.." trochę odstają - rzadziej pojawiają się tu jakieś piosenki.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Z rapida to trochę potrwa pościągać ::kwasny::
A jest wśród tych piosenek ta Gaby i Ricarda co on zdradził Paule z Gaby? Ta była też fajna
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Adex-fan Brooke pisze:Z rapida to trochę potrwa pościągać ::kwasny::
A jest wśród tych piosenek ta Gaby i Ricarda co on zdradził Paule z Gaby? Ta była też fajna
A wiesz, ze nie pamietam jaka piosenka wtedy leciala... Ale tak czy inaczej wsrod tych jej nie ma.

A co do rapida to wszystko przez to, ze mediafire dzisiaj swiruje, a potem to nie wiem kiedy bede miala czas sie pobawic tymi piosenkami. Ale jakby Ci bardzo zalezalo to moge wrzucic na jakis inny serwer. Any special requests w tym zakresie?
Ryan Lavery

L-F, dzięki ogromne! Super pioseneczki! Aż z przyjemnością się słucha!! :: bow :: :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Liason-fanka pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Z rapida to trochę potrwa pościągać ::kwasny::
A wiesz, ze nie pamietam jaka piosenka wtedy leciala... Ale tak czy inaczej wsrod tych jej nie ma.

A co do rapida to wszystko przez to, ze mediafire dzisiaj swiruje, a potem to nie wiem kiedy bede miala czas sie pobawic tymi piosenkami. Ale jakby Ci bardzo zalezalo to moge wrzucic na jakis inny serwer. Any special requests w tym zakresie?
Sendspace jest fajne, ale fajnie że w ogóle dałaś :) w wolnej chwili pościągam szkoda że nikt nie zna tytułu tej piosenki Ricarda
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Wiesz co, sendspace mnie denerwuje, bo trzyma pliki tylko przez 2 tygodnie czy jakos tak. Chyba jak bede miala chwilke to powrzucam dzisiaj na mediafire, moj ulubiony obecnie serwerek. W koncu az tak duzo tego nie ma, wiec powinnam dac rade.
ODPOWIEDZ