Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Marisa

Post autor: Marisa »

Mi też się zawsze podoba Taniec z gwiazdami :) Podobnie You can dance :mrgreen: Ogólnie podobają mi się tylko show z TVN, bo te polsatowskie i z TVP jakoś mnie nie ciągną ::kwasny:: .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Tomala

Post autor: Tomala »

Marisa, w 100% Cię popieram. Ostatecznie może być JOŚ ale nie oglądam regularnie. W YCD ostatnio bardzo rozśmieszyła mnie Władzia Zygmunt ::loll::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Też się zdziwiłem jak zobaczyłem , że Tamara dostała najmniej smsów i to jeszcze aż o 6% mniej o Cegielskiej.Ale mam nadzieję, że to było spowodowane tym , że każdy myślał, że ona z Łukaszem i tak będzie miała najwięcej sms-ów. Mam nadzieje, że się sprezy i bedzie nadrabiac punktami u jury , ponadto będzie tańczyło aż 12 par, więc jej los nie jest do końca przesądzony.

Jak narazie 7. edycja Tańca jak dla mnie najlepsza.Obok Tzg oglądam Jak Oni Śpiewają, które budzi u mnie jakies emocje.Ponadto Gwiezdny Cyrk i Gwiazdy tancza na lodzie , ale mniej emocji budza u mnie te programy jednak warto je oglądac
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Właśnie, właśnie! Miałam wysłać na Tamarę SMSka, ale pomyślałam, że pewnie będzie miała duuużo... i sobie darowałam :( Następnym razem na bank wyślę ;) Bardzo się cieszę, że Żory już nie zobaczę, ale szkoda mi Cegielskiej... Mogłaby zostać... Wkurza mnie ta cała "gwiazda" marina - takiej gwiazdy to jeszcze nie było.... ::cojest::

Ogólne wrażenia bardzo pozytywne - czekam na dalszy rozwój wydarzeń :)
Co złego, to nie ja ;)
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Byłem w szoku wynikiem Tamary i Kasi. Mnie przynajmniej obie bardzo się podobały. Kasia podeszła do całego tańca ze szczyptą humoru i widać, że dobrze się bawiła. Najbardziej oczywiście podobała mi się Magda Walach :mrgreen: - super, że dostała tak wielkie noty. Naprawdę jest niesamowita i prześliczna. Natomiast co do przegranych - widać było, że Żora się zawiódł, ale cóż taka gra, takie zasady. :?
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Damians pisze: Ten komentarz z podtekstem do Guzikowej był chamski :evil:

::
Co takiego powiedziala Tyszkiewiczowa??? Moze mi ktos wyjasnic.
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Że w tym programie nie chodzi oto, kto lepiej tańczy, tylko kto jest bardziej popularny - i zrobiła taką minę :zmiesz:: ( nawet głupi odczytałby to jako aluzję do pojedynku Guzik - Steczkowska. Ta druga lepiej tańczyła, ale przegrała ).
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

A powiedzcie mi jak tańczyła Marina Łuczenko? Ja tego nie oglądam, więc nie wiem :) Jedna z najlepszych wokalistek Przebjowej Nocy, ciekawe jak tańczy? ::krzyw::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Według mnie i według jurorów ładnie. Od jurorów dostała 34 punkty, a w głosowaniu smsowym była na 5 miejscu, co dało jej ogólnie drugą pozycję (wśród pań).
Jej taniec możesz obejrzeć sobie na oficjalnej stronie TzG: www.tanieczgwiazdami.onet.pl
Awatar użytkownika
Damians

Po dzisiejszym TzG naszła mnie mała refleksja. Po co wielkie gwiazdy, które maja sławę, pieniądze i uznanie w środowisku idą do takich programów??
Helena Vondrackova, po części też Tomek Kammel, a teraz Kasia Figura. W JOŚ Graża Szapołowska. Co łączy te wielkie nazwiska oprócz zdobytej już dawno sławy?? To, że wzięli udział w show i wylecieli jako jedni z pierwszych ( Graża jest zagrożona, także na 50% już odpadła ).
To oni byli zapowiadani jako Gwiazdy przez duże "G", brali najwięcej kasy za występy...
Więc nie ma co się dziwić takiemu Małaszyńskiemu, Kożuchowskiej, Żakowi, Dygant, czy Zakoscielnemu, że odrzucili propozycje, a o ich występach pojawiały się jedynie plotki. Cóż, jeżeli mieliby przegrać z "gwiazdkami", często prawie nikomu nie znanymi, to lepiej niech nie występują...

Tamara pięknie tańczyła. Ale widocznie ona też jest "za dużą" gwiazdą jak na te show, skoro była tak daleko... ::ysz::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Damians pisze:Po dzisiejszym TzG naszła mnie mała refleksja. Po co wielkie gwiazdy, które maja sławę, pieniądze i uznanie w środowisku idą do takich programów??
Żeby zarabiać, to jest ich zajęcie, oni są wtedy w pracy
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Życie nie kręci się tylko wokół pieniędzy, szczególnie jak ma się ich już po dziurki w nosie.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Powinni może poprostu ograniczyc , ze z jednej komórki można wysłac tylko jednego sms-a i by było po problemie( bo nastolatkowie wysyłają pewnie po kilka sms-ów na takie gwiazdeczki w JOŚ np Janocha, Zając a tu Marina) Kasia Figura dziś piękna tańczyła, wiec wielka szkoda, że odpadła. Jest dużo mega gwiazd takich jak Figura i Szapołowska, wiec do jednego sezonu zawsze producenci jakas gwiazde znajda, ktorą będą promować program przed premierą , aby przed ekranami zasiadła starasza czesc widowi , a to , ze nastolatkowie wysylaja esy na gwiazdeczki no cóż trudno.

Pięknie dzis tańczyły Magda Walach i Tamara Arciuch oraz Kasia Figura nad ta ostatnią ubolewam. Socha dzis mnie nie zachwyciła , ale mam nadzieje , ze za tydzien bedzie lepiej.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Abec

Post autor: Abec »

Chyba forsy ("po dziurki w nosie") nie dostaje się za samo bycie sławnym. Figura czy Szapołowska od dawna już nie występowały w niczym naprawdę kasowym, więc nie wiem, skąd miałyby jej tyle mieć. Podobnie Vondrackova. Chyba, że o czymś nie wiem.
Awatar użytkownika
Damians

Jeżeli chodzi o Vandrackovą, to rzeczywiście nie wiesz. Kobieta cały czas koncertuje w całej Europie, w jednym z wywiadów przyznała, że nie robi tego dla pieniędzy, bo ma już ich tyle, że mogłaby sobie kupić wyspę i do końca życia żyć na niej lepiej od królowej, tylko dlatego, że to kocha.
ODPOWIEDZ