Taniec z gwiazdami
Też się zdziwiłem jak zobaczyłem , że Tamara dostała najmniej smsów i to jeszcze aż o 6% mniej o Cegielskiej.Ale mam nadzieję, że to było spowodowane tym , że każdy myślał, że ona z Łukaszem i tak będzie miała najwięcej sms-ów. Mam nadzieje, że się sprezy i bedzie nadrabiac punktami u jury , ponadto będzie tańczyło aż 12 par, więc jej los nie jest do końca przesądzony.
Jak narazie 7. edycja Tańca jak dla mnie najlepsza.Obok Tzg oglądam Jak Oni Śpiewają, które budzi u mnie jakies emocje.Ponadto Gwiezdny Cyrk i Gwiazdy tancza na lodzie , ale mniej emocji budza u mnie te programy jednak warto je oglądac
Jak narazie 7. edycja Tańca jak dla mnie najlepsza.Obok Tzg oglądam Jak Oni Śpiewają, które budzi u mnie jakies emocje.Ponadto Gwiezdny Cyrk i Gwiazdy tancza na lodzie , ale mniej emocji budza u mnie te programy jednak warto je oglądac
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Właśnie, właśnie! Miałam wysłać na Tamarę SMSka, ale pomyślałam, że pewnie będzie miała duuużo... i sobie darowałam
Następnym razem na bank wyślę
Bardzo się cieszę, że Żory już nie zobaczę, ale szkoda mi Cegielskiej... Mogłaby zostać... Wkurza mnie ta cała "gwiazda" marina - takiej gwiazdy to jeszcze nie było....
Ogólne wrażenia bardzo pozytywne - czekam na dalszy rozwój wydarzeń
Ogólne wrażenia bardzo pozytywne - czekam na dalszy rozwój wydarzeń
Co złego, to nie ja 
-
Ryan Lavery
Byłem w szoku wynikiem Tamary i Kasi. Mnie przynajmniej obie bardzo się podobały. Kasia podeszła do całego tańca ze szczyptą humoru i widać, że dobrze się bawiła. Najbardziej oczywiście podobała mi się Magda Walach
- super, że dostała tak wielkie noty. Naprawdę jest niesamowita i prześliczna. Natomiast co do przegranych - widać było, że Żora się zawiódł, ale cóż taka gra, takie zasady. 
-
Gabra-Sheila
Według mnie i według jurorów ładnie. Od jurorów dostała 34 punkty, a w głosowaniu smsowym była na 5 miejscu, co dało jej ogólnie drugą pozycję (wśród pań).
Jej taniec możesz obejrzeć sobie na oficjalnej stronie TzG: www.tanieczgwiazdami.onet.pl
Jej taniec możesz obejrzeć sobie na oficjalnej stronie TzG: www.tanieczgwiazdami.onet.pl
Po dzisiejszym TzG naszła mnie mała refleksja. Po co wielkie gwiazdy, które maja sławę, pieniądze i uznanie w środowisku idą do takich programów??
Helena Vondrackova, po części też Tomek Kammel, a teraz Kasia Figura. W JOŚ Graża Szapołowska. Co łączy te wielkie nazwiska oprócz zdobytej już dawno sławy?? To, że wzięli udział w show i wylecieli jako jedni z pierwszych ( Graża jest zagrożona, także na 50% już odpadła ).
To oni byli zapowiadani jako Gwiazdy przez duże "G", brali najwięcej kasy za występy...
Więc nie ma co się dziwić takiemu Małaszyńskiemu, Kożuchowskiej, Żakowi, Dygant, czy Zakoscielnemu, że odrzucili propozycje, a o ich występach pojawiały się jedynie plotki. Cóż, jeżeli mieliby przegrać z "gwiazdkami", często prawie nikomu nie znanymi, to lepiej niech nie występują...
Tamara pięknie tańczyła. Ale widocznie ona też jest "za dużą" gwiazdą jak na te show, skoro była tak daleko...
Helena Vondrackova, po części też Tomek Kammel, a teraz Kasia Figura. W JOŚ Graża Szapołowska. Co łączy te wielkie nazwiska oprócz zdobytej już dawno sławy?? To, że wzięli udział w show i wylecieli jako jedni z pierwszych ( Graża jest zagrożona, także na 50% już odpadła ).
To oni byli zapowiadani jako Gwiazdy przez duże "G", brali najwięcej kasy za występy...
Więc nie ma co się dziwić takiemu Małaszyńskiemu, Kożuchowskiej, Żakowi, Dygant, czy Zakoscielnemu, że odrzucili propozycje, a o ich występach pojawiały się jedynie plotki. Cóż, jeżeli mieliby przegrać z "gwiazdkami", często prawie nikomu nie znanymi, to lepiej niech nie występują...
Tamara pięknie tańczyła. Ale widocznie ona też jest "za dużą" gwiazdą jak na te show, skoro była tak daleko...
Żeby zarabiać, to jest ich zajęcie, oni są wtedy w pracyDamians pisze:Po dzisiejszym TzG naszła mnie mała refleksja. Po co wielkie gwiazdy, które maja sławę, pieniądze i uznanie w środowisku idą do takich programów??
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Powinni może poprostu ograniczyc , ze z jednej komórki można wysłac tylko jednego sms-a i by było po problemie( bo nastolatkowie wysyłają pewnie po kilka sms-ów na takie gwiazdeczki w JOŚ np Janocha, Zając a tu Marina) Kasia Figura dziś piękna tańczyła, wiec wielka szkoda, że odpadła. Jest dużo mega gwiazd takich jak Figura i Szapołowska, wiec do jednego sezonu zawsze producenci jakas gwiazde znajda, ktorą będą promować program przed premierą , aby przed ekranami zasiadła starasza czesc widowi , a to , ze nastolatkowie wysylaja esy na gwiazdeczki no cóż trudno.
Pięknie dzis tańczyły Magda Walach i Tamara Arciuch oraz Kasia Figura nad ta ostatnią ubolewam. Socha dzis mnie nie zachwyciła , ale mam nadzieje , ze za tydzien bedzie lepiej.
Pięknie dzis tańczyły Magda Walach i Tamara Arciuch oraz Kasia Figura nad ta ostatnią ubolewam. Socha dzis mnie nie zachwyciła , ale mam nadzieje , ze za tydzien bedzie lepiej.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie