Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Abec

Post autor: Abec »

No i sobie odpowiedziałeś - robi to, bo to kocha.

Swoją drogą - pomysleć, że jeszcze tak niedawno pisałeś, że Vondrackowa nawet w Polsce była mało znana przed TzG. Czyli w słowiańskim kraju, gdzie w swoim czasie była naprawdę popularna nie, ale już "w całej Europie" tak.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Naprawdę chciało ci się tego szukać, no i po co?? :lol:
Cały czas twierdze, że wśród osób wysyłających na to SMS-y ( jak napisał już Tkk_Bolly są to same nastolatki ) Helena nie jest bardzo popularna. Czy ty myślisz, że na jej koncerty przychodzą te 13-latki?? Jeżeli tak, to jesteś w błędzie.

[ Dodano: 2008-03-16, 23:33 ]
Podobnie jest z Figurą czy Szapołowską. Są one uznane w środowisku, cały czas występują w prestiżowych sztukach -może rzadziej w filmach - na które chodzą ludzie, którzy oczekują "trochę więcej". Ci ludzi nie oglądają tych show i nie wysyłają SMS-ów. A takie nastolatki, cóż, im wystarczy przystojny maczo z M jak miłość, który ma malutką rólkę i już szaleją na jego punkcie, niepohamowanie śląc SMS-y...

Wspomnę jeszcze, że podał mi się taniec Eli ::rad::
Abec

Post autor: Abec »

Jejku, nie widzisz jak wygląda pisanie w ciągu kilkudziesięciu minut o pieniądzach "po dziurki w nosie" i o "prestiżowych sztukach -może rzadziej w filmach - na które chodzą ludzie, którzy oczekują "trochę więcej""? Jak mozna tego nie widzieć?
Awatar użytkownika
Damians

Widzę. Bardzo mądrze.

Za tydzień w święta, Taniec z Gwiazdami jest normalnie ::ysz:: Podobnie JOŚ. Ale już GTNL w Wielki Piątek nie ma.
Tomala

Post autor: Tomala »

Jestem w szoku że Figura odpadła. Po prostu nie mogę w to uwierzyć. Bardzo chciałem zobaczyć jak zatańczy sambę ale nie zobaczę :cry:
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Tomala pisze:Jestem w szoku że Figura odpadła.
Ja się tam cieszę, że ona odpadła :wink: . Nie przepadałam za nią. :wink:

Na kogo głosujecie :?: Ja trzymam kciuki za Mariusza Pudzianowskiego i Magdalenę Walach :: bow :: :: bow :: :: bow ::
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Moją zdecydowana faworytką jesy Magdalena Walach :serce: , a na drugim miejscu Robert Janowski , ale resztę uczestników też bardzo lubie (oprócz Figury która na szczęście odpadła ) więc sama nie wiem kto mógłby odpaść następny ...
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja chciałbym żeby do finału doszły moje dwie faworytki:

:arrow: Magdalena Walach :serce:
:arrow: Tmara Arciuch :serce:

Potem byłoby mi obojętne która wygra bo obydwie panie uwielbiam :serce:
Tomala

Ja też kibicuję Magdzie Walach. Nie przypuszczałem że będzie tak dobrze tańczyć. Poza tym jest bardzo sympatyczna.
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Tomala pisze:Poza tym jest bardzo sympatyczna.
Tak Magda Walach jest naprawdę sympatyczna :)

Szkoda że wczoraj odpadł Tomasz Schimscheiner :( Myślałam, że odpadnie ta Marina, której nie lubię :lol:

We wczorajszym odcinku cudownie tańczył Pudzian. Zdobył największą liczbę punktów od jurorów i widzów ( sumując ;) )
Awatar użytkownika
Damians

Z tego programu podoba mi się jedynie Ela, Tamara i Janowski.

Współczuje Skrzyneckiej. Tyle edycji tam siedzi i widać po nie nie wielkie zmęczenie i wręcz zniechęcenie do tego programu. Jak sobie przypomnę poprzednie edycje, gdzie wkładała całą swoją energię, była wesoła, żartowała, wydawała przeróżne odgłosy :zeby: A teraz? Ma skrzywioną, zmęczoną minę, ciągle o czymś zapomina, ciągle się myli. A o jej kreacjach i fryzurach to już w ogóle lepiej się nie wypowiadać. Cóż, kobieta nie ma innego wyjścia na bycie w TV, niż prowadzenie tego nudnego show ::kwasny::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Nie przesadzaj Damians :wink: Za ta kasę to i Ty byś tam siedział i prowadził to show.
Team Hunter:)A jak!
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Mnie się jak zwykle podobała Tamara Arciuch :serce: . 3mam za nią kciuki i całe szczęście, że fani się obudzili i ślą sms-y(bo w pierwszym odcinku zaspali, co prawie się skończyło tragicznie) Nadal kibicuję także Magdzie Walach i Małgosi Socha. Liczę na taki finał z tą trójką
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tomala

Przecież w finale są 2 pary. Ja również kibicuję Magdzie Walach, chociaż wczoraj jej nie poszło. Wkurza mnie że ludzie tak głosują na Pudziana. Nie będę specjalnie rozpaczał za Shimsheinerem ale powinna odpaść Duda, mimo że zatańczyła najlepiej. Nie lubię jej.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Tomala pisze:Przecież w finale są 2 pary.
Nie oglądam i nigdy nie oglądałem tego programu, ale to, że w finale tej edycji będą trzy pary to nawet ja wiem ::krzyw::
ODPOWIEDZ