Taniec z gwiazdami
Naprawdę chciało ci się tego szukać, no i po co??
Cały czas twierdze, że wśród osób wysyłających na to SMS-y ( jak napisał już Tkk_Bolly są to same nastolatki ) Helena nie jest bardzo popularna. Czy ty myślisz, że na jej koncerty przychodzą te 13-latki?? Jeżeli tak, to jesteś w błędzie.
[ Dodano: 2008-03-16, 23:33 ]
Podobnie jest z Figurą czy Szapołowską. Są one uznane w środowisku, cały czas występują w prestiżowych sztukach -może rzadziej w filmach - na które chodzą ludzie, którzy oczekują "trochę więcej". Ci ludzi nie oglądają tych show i nie wysyłają SMS-ów. A takie nastolatki, cóż, im wystarczy przystojny maczo z M jak miłość, który ma malutką rólkę i już szaleją na jego punkcie, niepohamowanie śląc SMS-y...
Wspomnę jeszcze, że podał mi się taniec Eli
Cały czas twierdze, że wśród osób wysyłających na to SMS-y ( jak napisał już Tkk_Bolly są to same nastolatki ) Helena nie jest bardzo popularna. Czy ty myślisz, że na jej koncerty przychodzą te 13-latki?? Jeżeli tak, to jesteś w błędzie.
[ Dodano: 2008-03-16, 23:33 ]
Podobnie jest z Figurą czy Szapołowską. Są one uznane w środowisku, cały czas występują w prestiżowych sztukach -może rzadziej w filmach - na które chodzą ludzie, którzy oczekują "trochę więcej". Ci ludzi nie oglądają tych show i nie wysyłają SMS-ów. A takie nastolatki, cóż, im wystarczy przystojny maczo z M jak miłość, który ma malutką rólkę i już szaleją na jego punkcie, niepohamowanie śląc SMS-y...
Wspomnę jeszcze, że podał mi się taniec Eli
Moją zdecydowana faworytką jesy Magdalena Walach
, a na drugim miejscu Robert Janowski , ale resztę uczestników też bardzo lubie (oprócz Figury która na szczęście odpadła ) więc sama nie wiem kto mógłby odpaść następny ...
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Z tego programu podoba mi się jedynie Ela, Tamara i Janowski.
Współczuje Skrzyneckiej. Tyle edycji tam siedzi i widać po nie nie wielkie zmęczenie i wręcz zniechęcenie do tego programu. Jak sobie przypomnę poprzednie edycje, gdzie wkładała całą swoją energię, była wesoła, żartowała, wydawała przeróżne odgłosy
A teraz? Ma skrzywioną, zmęczoną minę, ciągle o czymś zapomina, ciągle się myli. A o jej kreacjach i fryzurach to już w ogóle lepiej się nie wypowiadać. Cóż, kobieta nie ma innego wyjścia na bycie w TV, niż prowadzenie tego nudnego show 
Współczuje Skrzyneckiej. Tyle edycji tam siedzi i widać po nie nie wielkie zmęczenie i wręcz zniechęcenie do tego programu. Jak sobie przypomnę poprzednie edycje, gdzie wkładała całą swoją energię, była wesoła, żartowała, wydawała przeróżne odgłosy
Mnie się jak zwykle podobała Tamara Arciuch
. 3mam za nią kciuki i całe szczęście, że fani się obudzili i ślą sms-y(bo w pierwszym odcinku zaspali, co prawie się skończyło tragicznie) Nadal kibicuję także Magdzie Walach i Małgosi Socha. Liczę na taki finał z tą trójką
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie