Na takim filmie to zrobiliby takie kokosy,że aż głowa boli jak się pomyśli o tych zerach na ich koncie.Co prawda opłacenie takich aktorek na pewno sporo by kosztowało,ale na pewno zyski byłyby kilkakrotnie razy większe.Więc liczę na kogoś kto podłapie ten pomysł i nakręci taki film
Dziś byłem na "Wszystko gra" ze Scarlett Johansson Zgadnijcie dlaczego poszedłem na ten film Szkoda,że jeszcze więcej jej nie pokazywali i że źle dla niej skończyła się akcja filmu .
a ja probowalem obejrzec aoen flux - bo czasami lubie wlaczyc durny film zeby potem docenic te lepsze:) - ale nie dalem rady... zazwyczaj nie przejmuje si etym co leci na kompie, jako ze trzymam w lapach gitarke i cos tam zawsze cwicze, ale aeon flux zmiadzyl moje zmysly i musialem wylaczyc:) nikomu nie polecam:)
chickenpickin pisze:a ja probowalem obejrzec aoen flux - bo czasami lubie wlaczyc durny film zeby potem docenic te lepsze:) - ale nie dalem rady... zazwyczaj nie przejmuje si etym co leci na kompie, jako ze trzymam w lapach gitarke i cos tam zawsze cwicze, ale aeon flux zmiadzyl moje zmysly i musialem wylaczyc:) nikomu nie polecam:)
A ja ostatnio obejrzałam Transamericę z Felicity Huffman i polecam go fanom DH Nieźle aktorkę oszpecili (gra transseksualistę)! Poza tym ciągle mówi takim zmienionym głosem Na czerwonym dywanie przed rozdaniem Oscarów powiedziała w wywiadzie, że jej mąż nienawidził gdy tak mówiła w domu - nie dziwię się
To na pewno musiało byc bardzo interesujące wiwi!!
Felicity bądź co bądź zagrała naprawde dobrze(tak uważam bo przecież jest świetna chcocaż filmu nie widziałem) ale chyba mam rację.
Zazdroszcze szczerze
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
a ja ogladalem kawalki filmu 'oko za oko' w ktorym glowna role gra mlody chuck norris:) moj brat dostal go na dvd na 18stke:D kurcze na prawde smieszne sa niektore motywy - w jednej walce chuck ma takie fajne skorzane rekawiczki czarne hehe... i robi raz kop z polobrotu:)
wiwi trzeba bylo tak od razu...:> ale tak szczerze to mysle ze klamiesz troche:P i ze jednka boisz sie mojego malego pieska (tak, wiwi boi sie mojego jamnika... on nikogo nie ufryzl przez 12 lat, no ale szczeka...) ale wiesz ze zawsze chetnie cie ugoszcze:) i mam chyba lepsze filmy niz ten chuck... chociazby przekret, ktory jest w sumie jednym z moich top 10 filmow
No i dobra, każdy się czegoś boi Zresztą już o tym pisałam w temacie o zwierzętach, więc i tak inni wiedzieli Jednak teraz najbardziej kusi mnie Ice Age 2 Oglądaliście już?
gregi pisze:Paris Hilton dostała rolę Matki Teresy. Super! Ja się cieszę. Niech żyje kicz i tandeta. A co tam
No co ty ?Wiem,że się starała,ale...raczej wątpiłam aby się udało.To nawet gorzej niż Madonna grająca Evite Nie no ale tak na serio nie wierze.Nawet jakby dostała tą rolę to protesty byłyby takie,że...niemożliwe.No chyba,że by się dziewczę postarało i przygotowało do tej roli porządnie tak jak niektórzy aktorzy np grając psychicznych ida do psychiatryka albo tego typu przygotowania by się lepiej wczuć w rolę.Może jakby troche popatrzyła na biede to by coś jej styknęło w mózgownicy(zakładam optymistycznie,że takową posiada)?
wiwi pisze:Jednak teraz najbardziej kusi mnie Ice Age 2 Oglądaliście już?
Oglądałem i bardzo spodobał mi się ten film,choć o wiele lepsza była 1 część.Było dużo gagów,żartów jak zwykle.Świetny dubbing.Szczególnie Cezarego Pazury w roli Sida Leniwca.
Ja wlaśnie tego leniwca i tą wiewiórkę co ma manię ze zbieraniem żołędzi najbardziej lubię Choć nie widziałam nawet pierwszej części z polskim dubbingiem to pewnie jest on dobry, bo coś ostatnio chwalą nasz dubbing