Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Dobre sobie druga część. :lol:
Chociaż wszystko jest możliwe, jeśli tylko da się na tym zarobić.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Na takim filmie to zrobiliby takie kokosy,że aż głowa boli jak się pomyśli o tych zerach na ich koncie.Co prawda opłacenie takich aktorek na pewno sporo by kosztowało,ale na pewno zyski byłyby kilkakrotnie razy większe.Więc liczę na kogoś kto podłapie ten pomysł i nakręci taki film :serce:
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Paris Hilton :serce: dostała rolę Matki Teresy. Super! :D Ja się cieszę. Niech żyje kicz i tandeta. ::rad:: A co tam :wink:
Awatar użytkownika
AdamST220

Dziś byłem na "Wszystko gra" ze Scarlett Johansson :serce: :serce: :serce: Zgadnijcie dlaczego poszedłem na ten film :twisted: Szkoda,że jeszcze więcej jej nie pokazywali i że źle dla niej skończyła się akcja filmu :cry: .
Awatar użytkownika
chickenpickin

Post autor: chickenpickin »

a ja probowalem obejrzec aoen flux - bo czasami lubie wlaczyc durny film zeby potem docenic te lepsze:) - ale nie dalem rady... zazwyczaj nie przejmuje si etym co leci na kompie, jako ze trzymam w lapach gitarke i cos tam zawsze cwicze, ale aeon flux zmiadzyl moje zmysly i musialem wylaczyc:) nikomu nie polecam:)
keep on rockin'
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

chickenpickin pisze:a ja probowalem obejrzec aoen flux - bo czasami lubie wlaczyc durny film zeby potem docenic te lepsze:) - ale nie dalem rady... zazwyczaj nie przejmuje si etym co leci na kompie, jako ze trzymam w lapach gitarke i cos tam zawsze cwicze, ale aeon flux zmiadzyl moje zmysly i musialem wylaczyc:) nikomu nie polecam:)
grasz na gitarze? fajnie :wink:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

A ja ostatnio obejrzałam Transamericę z Felicity Huffman i polecam go fanom DH ;) Nieźle aktorkę oszpecili (gra transseksualistę)! Poza tym ciągle mówi takim zmienionym głosem :) Na czerwonym dywanie przed rozdaniem Oscarów powiedziała w wywiadzie, że jej mąż nienawidził gdy tak mówiła w domu - nie dziwię się :mrgreen:
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

To na pewno musiało byc bardzo interesujące wiwi!!
Felicity bądź co bądź zagrała naprawde dobrze(tak uważam bo przecież jest świetna chcocaż filmu nie widziałem) ::rad:: :mrgreen: ale chyba mam rację.
Zazdroszcze szczerze :wink:
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
chickenpickin

a ja ogladalem kawalki filmu 'oko za oko' w ktorym glowna role gra mlody chuck norris:) moj brat dostal go na dvd na 18stke:D kurcze na prawde smieszne sa niektore motywy - w jednej walce chuck ma takie fajne skorzane rekawiczki czarne hehe... i robi raz kop z polobrotu:)
keep on rockin'
Awatar użytkownika
wiwi

Hehehe, kurde chyba tym Chuckiem mnie w końcu skusisz, żebym do Ciebie wpadła :) Trzeba było tak od razu :)

Bartex, jak będziesz miał okazję to obejrzyj Transamericę - masz rację, chociaż filmu nie widziałeś :mrgreen:
Awatar użytkownika
chickenpickin

wiwi trzeba bylo tak od razu...:> ale tak szczerze to mysle ze klamiesz troche:P i ze jednka boisz sie mojego malego pieska (tak, wiwi boi sie mojego jamnika... on nikogo nie ufryzl przez 12 lat, no ale szczeka...) ale wiesz ze zawsze chetnie cie ugoszcze:) i mam chyba lepsze filmy niz ten chuck... chociazby przekret, ktory jest w sumie jednym z moich top 10 filmow
keep on rockin'
Awatar użytkownika
wiwi

No i dobra, każdy się czegoś boi :P Zresztą już o tym pisałam w temacie o zwierzętach, więc i tak inni wiedzieli :) Jednak teraz najbardziej kusi mnie Ice Age 2 :) Oglądaliście już?
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

gregi pisze:Paris Hilton :serce: dostała rolę Matki Teresy. Super! :D Ja się cieszę. Niech żyje kicz i tandeta. ::rad:: A co tam :wink:

No co ty :shock: ?Wiem,że się starała,ale...raczej wątpiłam aby się udało.To nawet gorzej niż Madonna grająca Evite :lol: Nie no ale tak na serio nie wierze.Nawet jakby dostała tą rolę to protesty byłyby takie,że...niemożliwe.No chyba,że by się dziewczę postarało i przygotowało do tej roli porządnie tak jak niektórzy aktorzy np grając psychicznych ida do psychiatryka albo tego typu przygotowania by się lepiej wczuć w rolę.Może jakby troche popatrzyła na biede to by coś jej styknęło w mózgownicy(zakładam optymistycznie,że takową posiada)?
Awatar użytkownika
AdamST220

wiwi pisze:Jednak teraz najbardziej kusi mnie Ice Age 2 :) Oglądaliście już?
Oglądałem i bardzo spodobał mi się ten film,choć o wiele lepsza była 1 część.Było dużo gagów,żartów jak zwykle.Świetny dubbing.Szczególnie Cezarego Pazury w roli Sida Leniwca.
Awatar użytkownika
wiwi

Ja wlaśnie tego leniwca i tą wiewiórkę co ma manię ze zbieraniem żołędzi najbardziej lubię :) Choć nie widziałam nawet pierwszej części z polskim dubbingiem to pewnie jest on dobry, bo coś ostatnio chwalą nasz dubbing ;)
ODPOWIEDZ