Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Nie widziałem. Muszę czekać na powtórkę do wtorku ::kwasny:: A czy piosenka jest ta sama?
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Dzi śrano też to widziałam :zeby: Bartek jest ;) Ogólnie podobają mi się zmiany, choć powinni wyrzucić już Antoniego, Jana i Anetę :roll: Widziałam ją dziś w powtórce odcinka z wczoraj, który podobał mi się. Patryś zrobił się taki cwany, tylko na kasie mu zależy, biedna Emilka, nie wie w co się pakuje :(
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tomala: muzyka w czołówce pozostała taka sama.
Gabra: przecież Antoniego już nie ma w czołówce. Na jego miejscu jest Bartek. A Jana i Anetę faktycznie nie wiadomo po co zostawili. :roll:

A widzieliście zapowiedź kolejnego odcinka? [shadow=black]Emas! :shock: Scenarzyści chyba już do reszty powariowali. ::plask wczolo: Za długo to ta sielanka Przemka i Kingi nie potrwała... ::ysz:: [/shadow]
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Może mi ktoś streścić wczorajszy odcinek? Bo przegapiłem. ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Może mi ktoś streścić wczorajszy odcinek? Bo przegapiłem.
:arrow: Patryk i Emilka złożyli w sądzie pozew rozwodowy, a później wybrali się do Urzędu Stanu Cywilnego by zarezerwować tam datę swojego ślubu. Okazało się, że nie mogą tego zrobić, bo Emilka nie ma jeszcze rozwodu.
:arrow: Przemek zrobił Żukowskim obiad, ale coś mu to niezbyt wyszło. Ogólnie nic u nich ciekawego. Trwa sielanka, po tym jak Emas odzyskał wzrok. Emas i Kinga wybrali się także do okulistki, by podziękować jej za pomoc w odzyskaniu wzroku przez Przemka.
:arrow: Do Mariusza przyszedł Cinek i zaproponował mu jakiś nowy wspólny biznes, ale tym razem legalny, coś związanego z tworzeniem stron internetowych, HTML... Nie oglądałem wtedy zbyt uważnie i niewiem o co dokładnie chodziło. :roll:
:arrow: Paweł, Majka, Artur i Edyta spotkali się z Manuelem w "Fabryce wrażeń". Paweł i Artur uważają, że Manuel nie jest w stosunku do nich do końca szczery. Postanowili więc poszukać dowodów tej jego nieszczerości i nieuczciwości.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dziwne. Zastanawia mnie ,że Majka i Paweł śpią, są w łóżku i zasypiają w tym samym momencie Kinga i Przemek dziękują pielęgniarką i lekarką... Młodzi ludzie raczej nie zasypiają po 19 więc chyba Przemek i Kinga pomylili godziny wizyt w szpitalu... ::ke::
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Czasami sobie zerkam na ten serial , kiedyś częściej , teraz bardzo i dlatego ma kilka pytań ...
Co słychac u Agnieszki i jej rodziny (kiedyś miała jakąs przepustkę , a jej mąż pojawił się dookoła sprawa zamknięcia Pawła w więzieniu; czy od tego czasu soć u nich ruszyło?

Co się dzieje u Antoniego, Natalii , ojca Emilki oraz tej całej plotkarki we wsi , co ciągle piła piwo i później nawet zaczęła pracować w sklepie?

Emilka i Patryk tworzą ładną parę i mam nadzieję, że im sie uda i to będzie jedna z par wiodących
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Słuch o Agnieszce zaginął...

Antonii i Natalia żyją dalej we Wadlewie jednak nie wiadomo co u nich ani reszty wsi.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
DeaconFan

Z mieszkańców Wadlewa to niedawno była Łazankowa. Nadal pracuje w sklepie Natalii. Była w szoku na widok Andrzeja, który przyjechał do Wadlewa super furą.
Śmiałek też jest czasami pokazywany, głównie w związku z wątkiem Emilka/Patryk.
Antoni i Natalia ostatni raz pojawili się na przyjęciu w "Fabryce wrażeń", które zorganizowano z okazji odnalezienia się Marysi. Antoni zniknął już nawet z czołówki.
Dziwi mnie to, że tak nagle urwano wątek rywalizacji sklepu Natalii z tym hipermarketem, który wybudowano w Wadlewie. To samo z domem dziecka, który prowadzą Janek i Aneta oraz wątkiem Józefa Szoty, który miał chyba zabiegać o względy Teresy. Widocznie scenarzyści nie mieli już pomysłu na ich rozkręcenie. Szkoda, że scenarzyści zapomnieli o tej wsi. Tam zawsze były różne fajne, często zabawne wątki. :)

Zauważyliście, że w PM bardzo rzadko są powroty jakichś postaci, a często wchodzi dużo nowych postaci, z których połowa nie zabawia długo w serialu, np. Stephanie, Mateusz, "Spinka", Marta. Nie podoba mi się to. Marzę o powrocie Świątków oraz Łukasza i Iwonki, ale chyba nigdy się tego nie doczekam. :roll:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Mnie też nie podoba mi się to. Teraz to samo stanie się z [shadow=black]Przemasem! Postanowi wyjechać z kraju! ::plask wczolo: [/shadow]

Pewne postacie pojawiają się na 5-10 odcinków i znikają na zawsze... Tracą przy tym dobrych aktorów z którymi mogliby wiecej współpracować i stworzyć ciekawe wątki!
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

DeconFan , Alex dzięki za odpowiedzi.
Alexander pisze: Pewne postacie pojawiają się na 5-10 odcinków i znikają na zawsze... Tracą przy tym dobrych aktorów z którymi mogliby wiecej współpracować i stworzyć ciekawe wątki!
To jest cecha charakterystyczna serialu od dawna tak było no i widzę, że się nic nie zmieniło.
W sumie to widzę, że moje ulubione postacie już poodchodziły została tylko Emilka . Bo Andrzej chyba wrócił tylko na rozwód z Emilką. Mogliby zostawić Andrzeja na stałe i dac mu jakiś wątek w końcu się zmienił :roll:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Andrzej zmienił się ale nie całkowicie, moim zdaniem mógłby dostać ciekawy wątek z jakąś panną i dręczyć kolejną. Żal mi Kingi bo dziewczyna tyle zrobiła dla Przemka a ten poleciał na pierwszą lepszą... ::kwasny:: Dziewczyna nie ma szczęścia.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ej możecie opisać mi co sie dzieje z Przemkiem i Kingą?Wiem ,ze odzyskał wzrok.Co dalej się dzieje w tym wątku?
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Przemek oszalał, zwiedza, chce wszystko dotykać, oglądać i w końcu postanowił sprawdzić jak całuje inna kobieta (pielęgniarka) której chciał podziękować za leczenie. Kinga wpadła do pokoju gdzie Przemek całował tę pielęgniarkę i powiedziała mu ,że nie chce aby on ją kiedykolwiek dotykał i tyle... Umówili sie też na spotkanie (sądze ,że już ostatnie, Kinga jest konsekwentna)!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

No to faktycznie oszalał!Chciał sprawdzić jak całuje inna kobieta :shock: Co za palant ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
ODPOWIEDZ