Pierwsza miłość
-
Gabra-Sheila
Tomala: muzyka w czołówce pozostała taka sama.
Gabra: przecież Antoniego już nie ma w czołówce. Na jego miejscu jest Bartek. A Jana i Anetę faktycznie nie wiadomo po co zostawili.
A widzieliście zapowiedź kolejnego odcinka? [shadow=black]Emas!
Scenarzyści chyba już do reszty powariowali.
Za długo to ta sielanka Przemka i Kingi nie potrwała...
[/shadow]
Gabra: przecież Antoniego już nie ma w czołówce. Na jego miejscu jest Bartek. A Jana i Anetę faktycznie nie wiadomo po co zostawili.
A widzieliście zapowiedź kolejnego odcinka? [shadow=black]Emas!
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Może mi ktoś streścić wczorajszy odcinek? Bo przegapiłem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Marek Forrester
Czasami sobie zerkam na ten serial , kiedyś częściej , teraz bardzo i dlatego ma kilka pytań ...
Co słychac u Agnieszki i jej rodziny (kiedyś miała jakąs przepustkę , a jej mąż pojawił się dookoła sprawa zamknięcia Pawła w więzieniu; czy od tego czasu soć u nich ruszyło?
Co się dzieje u Antoniego, Natalii , ojca Emilki oraz tej całej plotkarki we wsi , co ciągle piła piwo i później nawet zaczęła pracować w sklepie?
Emilka i Patryk tworzą ładną parę i mam nadzieję, że im sie uda i to będzie jedna z par wiodących
Co słychac u Agnieszki i jej rodziny (kiedyś miała jakąs przepustkę , a jej mąż pojawił się dookoła sprawa zamknięcia Pawła w więzieniu; czy od tego czasu soć u nich ruszyło?
Co się dzieje u Antoniego, Natalii , ojca Emilki oraz tej całej plotkarki we wsi , co ciągle piła piwo i później nawet zaczęła pracować w sklepie?
Emilka i Patryk tworzą ładną parę i mam nadzieję, że im sie uda i to będzie jedna z par wiodących
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester
Z mieszkańców Wadlewa to niedawno była Łazankowa. Nadal pracuje w sklepie Natalii. Była w szoku na widok Andrzeja, który przyjechał do Wadlewa super furą.
Śmiałek też jest czasami pokazywany, głównie w związku z wątkiem Emilka/Patryk.
Antoni i Natalia ostatni raz pojawili się na przyjęciu w "Fabryce wrażeń", które zorganizowano z okazji odnalezienia się Marysi. Antoni zniknął już nawet z czołówki.
Dziwi mnie to, że tak nagle urwano wątek rywalizacji sklepu Natalii z tym hipermarketem, który wybudowano w Wadlewie. To samo z domem dziecka, który prowadzą Janek i Aneta oraz wątkiem Józefa Szoty, który miał chyba zabiegać o względy Teresy. Widocznie scenarzyści nie mieli już pomysłu na ich rozkręcenie. Szkoda, że scenarzyści zapomnieli o tej wsi. Tam zawsze były różne fajne, często zabawne wątki.
Zauważyliście, że w PM bardzo rzadko są powroty jakichś postaci, a często wchodzi dużo nowych postaci, z których połowa nie zabawia długo w serialu, np. Stephanie, Mateusz, "Spinka", Marta. Nie podoba mi się to. Marzę o powrocie Świątków oraz Łukasza i Iwonki, ale chyba nigdy się tego nie doczekam.
Śmiałek też jest czasami pokazywany, głównie w związku z wątkiem Emilka/Patryk.
Antoni i Natalia ostatni raz pojawili się na przyjęciu w "Fabryce wrażeń", które zorganizowano z okazji odnalezienia się Marysi. Antoni zniknął już nawet z czołówki.
Dziwi mnie to, że tak nagle urwano wątek rywalizacji sklepu Natalii z tym hipermarketem, który wybudowano w Wadlewie. To samo z domem dziecka, który prowadzą Janek i Aneta oraz wątkiem Józefa Szoty, który miał chyba zabiegać o względy Teresy. Widocznie scenarzyści nie mieli już pomysłu na ich rozkręcenie. Szkoda, że scenarzyści zapomnieli o tej wsi. Tam zawsze były różne fajne, często zabawne wątki.
Zauważyliście, że w PM bardzo rzadko są powroty jakichś postaci, a często wchodzi dużo nowych postaci, z których połowa nie zabawia długo w serialu, np. Stephanie, Mateusz, "Spinka", Marta. Nie podoba mi się to. Marzę o powrocie Świątków oraz Łukasza i Iwonki, ale chyba nigdy się tego nie doczekam.
- Marek Forrester
Mnie też nie podoba mi się to. Teraz to samo stanie się z [shadow=black]Przemasem! Postanowi wyjechać z kraju!
[/shadow]
Pewne postacie pojawiają się na 5-10 odcinków i znikają na zawsze... Tracą przy tym dobrych aktorów z którymi mogliby wiecej współpracować i stworzyć ciekawe wątki!
Pewne postacie pojawiają się na 5-10 odcinków i znikają na zawsze... Tracą przy tym dobrych aktorów z którymi mogliby wiecej współpracować i stworzyć ciekawe wątki!
Nobody does it better
DeconFan , Alex dzięki za odpowiedzi.
W sumie to widzę, że moje ulubione postacie już poodchodziły została tylko Emilka . Bo Andrzej chyba wrócił tylko na rozwód z Emilką. Mogliby zostawić Andrzeja na stałe i dac mu jakiś wątek w końcu się zmienił
To jest cecha charakterystyczna serialu od dawna tak było no i widzę, że się nic nie zmieniło.Alexander pisze: Pewne postacie pojawiają się na 5-10 odcinków i znikają na zawsze... Tracą przy tym dobrych aktorów z którymi mogliby wiecej współpracować i stworzyć ciekawe wątki!
W sumie to widzę, że moje ulubione postacie już poodchodziły została tylko Emilka . Bo Andrzej chyba wrócił tylko na rozwód z Emilką. Mogliby zostawić Andrzeja na stałe i dac mu jakiś wątek w końcu się zmienił
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Przemek oszalał, zwiedza, chce wszystko dotykać, oglądać i w końcu postanowił sprawdzić jak całuje inna kobieta (pielęgniarka) której chciał podziękować za leczenie. Kinga wpadła do pokoju gdzie Przemek całował tę pielęgniarkę i powiedziała mu ,że nie chce aby on ją kiedykolwiek dotykał i tyle... Umówili sie też na spotkanie (sądze ,że już ostatnie, Kinga jest konsekwentna)!
Nobody does it better