Radio i telewizja

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

TVP zakończyła produkcje dwóch programów rozrywkowych:" Podróże z żartem" i "Duże dzieci"
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tomala

Post autor: Tomala »

Tkk_Bolly pisze:TVP zakończyła produkcje dwóch programów rozrywkowych:" Podróże z żartem" i "Duże dzieci"
No i bardzo dobrze. "Podróże z żartem" baaaardzo wiele straciły po odejściu Prokopa i Welman. "Duże dzieci" mnie wkurzają. Szczególnie te przemądrzałe bliźniaki.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

"Kryminalni" znikną z anteny TVN
Telewizja TVN zdecydowała się zakończyć emisję jednego z najdłużej nadawanych na jej antenie seriali - "Kryminalnych". Ostatnie odcinki produkcji stacja pokaże w maju.
Serial "Kryminalni" telewizja TVN pokazuje od września 2004 roku. Łącznie na antenie wyemitowano siedem liczących zwykle po 13 odcinków sezonów, w tej chwili pokazywany jest ósmy.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Leon

Post autor: Leon »

Tomala pisze:po odejściu Prokopa i Welman
Jak oni się w ogóle do telewizji dostali... :roll:
Jedno piwo to nie piwo.......
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Ja bardzo lubię Marcina Prokopa i Dorotę Wellman ::ok:: . Programy przez nich prowadzone są zawsze bardzo ciekawe i śmieszne :: bow :: ::rad:: . Uwielbiam ich żarty :D . Według mnie są najlepszą parą prowadzących :: bow :: :)
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Ja ich nie lubię, sczególnie Prokopa. Gdziekolwiek ich widze przełączam na inny kanał bo działaja na mnie "odpychająco".
Tomala

Ja ich uwielbiam. Te ich teksty. Ale dobrzy są tylko razem. Osobno są tacy zwykli.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Lubiłem ich, jak byli w TVP2. Nigdy nie zapomnę, jak Wellmanowa weszła na schody i z całej siły rzuciła arbuzem, który roztrzaskał się po całym studiu ::loll::
Teraz mnie już nudzą.

Podobał mi się też duet Mołek i Pieńkowska. Ale Mołek to Mołek, nikt z nią nie wytrzyma dłużej niż dwa sezony i panie zostały rozdzielone.

Obecnie moją ulubioną parą w tych pasmach porannych jest Kammel i Sadowska ::rad:: Idealnie do siebie pasują i się rozumieją, TVP2 zrobiła dobry ruch tworząc te parę.
Tomala

Mnie rozwaliło jak w DDTVN gadali o ubraniach i Dorota Welman powiedziała coś takiego "na moim wielkim cielsku" ::loll:: Ja bardzo lubię też Kingę Rusin i Marcina Mellera. Pieńkowska i Jagielski też mogą być. Mołek i Sołtysik mnie nudzą. Programy z nimi są takie zwykłe. Zero swobody, wszystko sztywnym oficjalnym językiem. Innych programów porannych nie oglądam.

[ Dodano: 2008-04-20, 15:30 ]
Mógłby ktoś podać adresy mailowe TVP1, TVP2, TVN i Polsat na które można pisać w sprawie emisji różnych programów, serilai, filmów itd. :?: :: bow ::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To chyba nadal aktualne adresy:
widzowie@tvp.pl
poczta@polsat.com.pl
widzowie@tvn.pl
sekretariat@tv4.pl
http://tvnsiedem.pl/kontakt.html

Zapytaj Tvp czy wyemitują 2 serie "Braci i sióstr" oraz czy powtórzą "Dynastię" ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Dzięki Adex :: bow :: Zapytałem o 2 serie BiS i "Dynastię".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Telewizja ITV, najpopularniejsza w W. Brytanii po BBC, oszukiwała nagminnie przy konkursach prowadzonych w toku programów "Soapstar Superstar"(nasz odpowiednik "Jak ONI Śpiewają") ::ysz:: , "Saturday Night Takeaway" i "Gameshow Marathon". Zarobiła 7,8 miliona funtów (prawie 10 milionów euro) na około dziesięciu milionach telefonów od widzów, których odpowiedzi w ogóle nie były sprawdzane.

Dyrektor Ofcom Ed Richards oświadczył, że konkursy te były "zinstytucjonalizowanym oszustwem". ITV zarabiała krocie na naiwności widzów programów mających masową oglądalność. Ludzie, w nadziei na wygraną, telefonowali, podając odpowiedzi na proste pytania, licznik bił, ale nikt tych odpowiedzi nie sprawdzał.

ITV zobowiązała się wobec Ofcom-u przeznaczyć zarobione nieuczciwie kwoty na cele charytatywne i wypłacić odszkodowania oszukanym uczestnikom konkursów.

Za podobne oszustwa Ofcom wymierzył wcześniej karę 2,5 miliona euro telewizji GMTV, a telewizji Channel 4 - dwóch milionów euro.
Nobody does it better
Tomala

To się po prostu w głowie nie mieści co chce zrobić Platforma z mediami publicznymi. Ewidentnie chcą przeciągnąć TVP i PR na swoją stronę. To zamach na jedynie niezależne media. Najgłupszy pomysł to to żeby podzielić TVP. "Jedynka" miałaby się stać stacją komercyjną, a "dwójka" pełniłaby misję publiczną. Co za idiotyzm. Przecież w TVP2 nawet nie mogą znaleźć przyzwoitej pory dla "Panoramy", która leci o 24.00. Na szczęście prezydent zawetował tą ustawę i prawdopodobnie koalicji nie uda się odrzucić weta. Lewica zapowiedziała że wstrzyma się od głosu więc nie będą mieli potrzebnej liczby głosów.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Alexader w ogóle mnie nie dziwi info podane przez Ciebie. Ciekawe tylko, kiedy w Polsce zacznie się o tym głośno mówić...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Zgadzam się Tomala. To jest po prostu skandal.

B@r, ja już mówię o tym pół roku, ale niestety nikt mnie nie słucha...
ODPOWIEDZ