Radio i telewizja
"Kryminalni" znikną z anteny TVN
Telewizja TVN zdecydowała się zakończyć emisję jednego z najdłużej nadawanych na jej antenie seriali - "Kryminalnych". Ostatnie odcinki produkcji stacja pokaże w maju.
Serial "Kryminalni" telewizja TVN pokazuje od września 2004 roku. Łącznie na antenie wyemitowano siedem liczących zwykle po 13 odcinków sezonów, w tej chwili pokazywany jest ósmy.
Telewizja TVN zdecydowała się zakończyć emisję jednego z najdłużej nadawanych na jej antenie seriali - "Kryminalnych". Ostatnie odcinki produkcji stacja pokaże w maju.
Serial "Kryminalni" telewizja TVN pokazuje od września 2004 roku. Łącznie na antenie wyemitowano siedem liczących zwykle po 13 odcinków sezonów, w tej chwili pokazywany jest ósmy.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Lubiłem ich, jak byli w TVP2. Nigdy nie zapomnę, jak Wellmanowa weszła na schody i z całej siły rzuciła arbuzem, który roztrzaskał się po całym studiu
Teraz mnie już nudzą.
Podobał mi się też duet Mołek i Pieńkowska. Ale Mołek to Mołek, nikt z nią nie wytrzyma dłużej niż dwa sezony i panie zostały rozdzielone.
Obecnie moją ulubioną parą w tych pasmach porannych jest Kammel i Sadowska
Idealnie do siebie pasują i się rozumieją, TVP2 zrobiła dobry ruch tworząc te parę.
Teraz mnie już nudzą.
Podobał mi się też duet Mołek i Pieńkowska. Ale Mołek to Mołek, nikt z nią nie wytrzyma dłużej niż dwa sezony i panie zostały rozdzielone.
Obecnie moją ulubioną parą w tych pasmach porannych jest Kammel i Sadowska
Mnie rozwaliło jak w DDTVN gadali o ubraniach i Dorota Welman powiedziała coś takiego "na moim wielkim cielsku"
Ja bardzo lubię też Kingę Rusin i Marcina Mellera. Pieńkowska i Jagielski też mogą być. Mołek i Sołtysik mnie nudzą. Programy z nimi są takie zwykłe. Zero swobody, wszystko sztywnym oficjalnym językiem. Innych programów porannych nie oglądam.
[ Dodano: 2008-04-20, 15:30 ]
Mógłby ktoś podać adresy mailowe TVP1, TVP2, TVN i Polsat na które można pisać w sprawie emisji różnych programów, serilai, filmów itd.

[ Dodano: 2008-04-20, 15:30 ]
Mógłby ktoś podać adresy mailowe TVP1, TVP2, TVN i Polsat na które można pisać w sprawie emisji różnych programów, serilai, filmów itd.
- Adex-fan Brooke
To chyba nadal aktualne adresy:
widzowie@tvp.pl
poczta@polsat.com.pl
widzowie@tvn.pl
sekretariat@tv4.pl
http://tvnsiedem.pl/kontakt.html
Zapytaj Tvp czy wyemitują 2 serie "Braci i sióstr" oraz czy powtórzą "Dynastię"
widzowie@tvp.pl
poczta@polsat.com.pl
widzowie@tvn.pl
sekretariat@tv4.pl
http://tvnsiedem.pl/kontakt.html
Zapytaj Tvp czy wyemitują 2 serie "Braci i sióstr" oraz czy powtórzą "Dynastię"
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
Telewizja ITV, najpopularniejsza w W. Brytanii po BBC, oszukiwała nagminnie przy konkursach prowadzonych w toku programów "Soapstar Superstar"(nasz odpowiednik "Jak ONI Śpiewają")
, "Saturday Night Takeaway" i "Gameshow Marathon". Zarobiła 7,8 miliona funtów (prawie 10 milionów euro) na około dziesięciu milionach telefonów od widzów, których odpowiedzi w ogóle nie były sprawdzane.
Dyrektor Ofcom Ed Richards oświadczył, że konkursy te były "zinstytucjonalizowanym oszustwem". ITV zarabiała krocie na naiwności widzów programów mających masową oglądalność. Ludzie, w nadziei na wygraną, telefonowali, podając odpowiedzi na proste pytania, licznik bił, ale nikt tych odpowiedzi nie sprawdzał.
ITV zobowiązała się wobec Ofcom-u przeznaczyć zarobione nieuczciwie kwoty na cele charytatywne i wypłacić odszkodowania oszukanym uczestnikom konkursów.
Za podobne oszustwa Ofcom wymierzył wcześniej karę 2,5 miliona euro telewizji GMTV, a telewizji Channel 4 - dwóch milionów euro.
Dyrektor Ofcom Ed Richards oświadczył, że konkursy te były "zinstytucjonalizowanym oszustwem". ITV zarabiała krocie na naiwności widzów programów mających masową oglądalność. Ludzie, w nadziei na wygraną, telefonowali, podając odpowiedzi na proste pytania, licznik bił, ale nikt tych odpowiedzi nie sprawdzał.
ITV zobowiązała się wobec Ofcom-u przeznaczyć zarobione nieuczciwie kwoty na cele charytatywne i wypłacić odszkodowania oszukanym uczestnikom konkursów.
Za podobne oszustwa Ofcom wymierzył wcześniej karę 2,5 miliona euro telewizji GMTV, a telewizji Channel 4 - dwóch milionów euro.
Nobody does it better
To się po prostu w głowie nie mieści co chce zrobić Platforma z mediami publicznymi. Ewidentnie chcą przeciągnąć TVP i PR na swoją stronę. To zamach na jedynie niezależne media. Najgłupszy pomysł to to żeby podzielić TVP. "Jedynka" miałaby się stać stacją komercyjną, a "dwójka" pełniłaby misję publiczną. Co za idiotyzm. Przecież w TVP2 nawet nie mogą znaleźć przyzwoitej pory dla "Panoramy", która leci o 24.00. Na szczęście prezydent zawetował tą ustawę i prawdopodobnie koalicji nie uda się odrzucić weta. Lewica zapowiedziała że wstrzyma się od głosu więc nie będą mieli potrzebnej liczby głosów.