Nie no to już jest przegięcie. Kto to będzie oglądał w środku nocyPrimok pisze:Szkoda słów - od 8 maja niby kolejna zmiana - czwartki (a właściwie piątki), godz.: 0.55
![]()
.
Bracia i siostry (Brothers & sisters)
- Adex-fan Brooke
O nie
Po raz pierwszy przegapiłem, opowiedzcie coś dziś było fajnego i w ogóle
?
[ Dodano: 2008-04-10, 19:35 ]
Nie było?! A w programie jest że było
[ Dodano: 2008-04-10, 19:35 ]
Nie było?! A w programie jest że było
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
W telegazecie pisało, że nie ma BiS, ani dzisiaj, ani jutro. Też się zdziwiłem, że nie było dzisiejszego odcinka, zamiast tego TVP1 pokazała kolejne odcinki "Miłość puka do drzwi" - to niemiecki serial.
Jeśli jest tak, jak pisze Primok, to ja piszę maila do TVP ze skargą na zmiany dotyczące serialu. Bo TVP już zdecydowanie przegina.
Po prostu, szkoda gadać.
Jeśli jest tak, jak pisze Primok, to ja piszę maila do TVP ze skargą na zmiany dotyczące serialu. Bo TVP już zdecydowanie przegina.
Czasy kiedy mozna było pisać listy "ze skargą na zmiany", żądać księgi skrag i zażaleń na szczęście już minęły. Teraz o utrzymaniu/nie utrzymaniu się serialu na antenie decyduje rynek. Jeżeli jakaś produkcja jest dobra, to będzie wykupiona, jak nie przez TVP, to przez Polsat, TVN, Puls czy kogokolwiek. A stacja która z niej zrezygnowała będzie tego żałować. A jak coś jest kiepskie to znika z ekranu. To się nazywa "wolnorynkowa konkurencja" i jest czymś bardzo dobrym.
-
Dawidek
- Administrator
Primok, chciałbym się dowiedzieć, skąd masz takie źródło o "BiS"?
Abec, jako widz, skorzystam z takiej możliwości, jaką daje TVP. Wyślę im maila z zapytaniem, co się dzieje z tym serialem. Odnoszę wrażenie, że TVP lekceważy widzów. Czy to jest normalne, że w czasie emisji 11 odcinków, trzykrotnie zmienia sie porę emisji serialu? Warto poznać stanowisko TV publicznej w tej sprawie. Przy okazji zwrócę im uwagę na kilka innych spraw.
Abec, jako widz, skorzystam z takiej możliwości, jaką daje TVP. Wyślę im maila z zapytaniem, co się dzieje z tym serialem. Odnoszę wrażenie, że TVP lekceważy widzów. Czy to jest normalne, że w czasie emisji 11 odcinków, trzykrotnie zmienia sie porę emisji serialu? Warto poznać stanowisko TV publicznej w tej sprawie. Przy okazji zwrócę im uwagę na kilka innych spraw.
Jeżeli serial nie cieszy się popularnością, to owszem, jest to normalne. Według mnie szacunek do widza polega na nadawaniu programów, które widzowie chcą oglądać i nie nadawanie tych, których widzowie nie chcą.
Ponadto zaś nie macie się czym martwić, bo następny odcinek B&S na TVP1 już 17 IV (czwartek) o 22.30 :]
Ponadto zaś nie macie się czym martwić, bo następny odcinek B&S na TVP1 już 17 IV (czwartek) o 22.30 :]
-
Dawidek
- Administrator
Wczoraj się wkurzyłem na TVP. 12 odcinek pokazano 40 minut po północy. Myślałem, że sobie wstanę i obejrzę, tymczasem spałem aż do pobudki. Najgorsze jest to, że do ostatniej chwili nie wiedziałem o tej zmianie i czekałem do 22.30.
W następny czwartek tez ma być po północy.
Napisałem maila do TVP. Dostałem od nich odpowiedź. Osoba z biura Kontaktów z Widzami napisała mi, że serial przeniesiono ze względu na słabe wyniki oglądalności. I taka godzina juz pozostanie. Odcinków ma nie być 1 i 8 maja.
To co ostatnio robi TVP w sprawie serialu, źle świadczy o telewizji publicznej. Upada wiarygodność formy.
Napisałem maila do TVP. Dostałem od nich odpowiedź. Osoba z biura Kontaktów z Widzami napisała mi, że serial przeniesiono ze względu na słabe wyniki oglądalności. I taka godzina juz pozostanie. Odcinków ma nie być 1 i 8 maja.
To co ostatnio robi TVP w sprawie serialu, źle świadczy o telewizji publicznej. Upada wiarygodność formy.
Przepraszam, że się wtrącam i odbiegam od tematu, ale muszę coś napisać. Wiarygodność TVP, a szczególnie TVP1 upadła już dawno. Moim zdaniem albo pracują tam kompletnie nieodpowiedni ludzie, którzy znaleźli się tam tylko dzięki kolesiostwu, albo w ogóle nikt tam nie pracuje. To, że tydzień temu nie poinformowali telewidzów, że w sobotę jest Moda, a dzisiaj pod koniec odcinka dali szybki napis jest poniżej krytykiDawidek pisze: To co ostatnio robi TVP w sprawie serialu, źle świadczy o telewizji publicznej. Upada wiarygodność formy.
Dziwią się, że ten serial ma słabą oglądalność. A jak ma mieć dobrą oglądalność, skoro co chwile zmieniają porę emisji, nie informując o tym?? Ten serial praktycznie co tydzień jest o inne porze, w innym dniu, lub w ogóle nie ma go w tygodniu.
I dlatego go nie oglądam, nie mam ochoty codziennie sprawdzać, na jaki dzień lub jaką godzinę znów przenieśli serial.
- Adex-fan Brooke
No właśnie jak oglądalność serialu ma być wyższa jak takie cyrki robią? Nawet ja zapomniałem że wczoraj na wieczór/noc był odcinek
Kto opowie? Za tydzień niech mi ktoś przypomni
A może więcej tych emaili powysyłamy ze skargami do Tvp1? 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city