Post autor: Primok »

[shadow=black]Flashbacki Michela świetne, a sam odcinek kolejny genialny w tym sezonie. Wiadomo, że Walt jest już w NY, a Michael wrócił na wyspę na statku. Tylko nadal nie wiadomo, kto jest 6 ocalałą osobą, bo Walt i Michael powrócili nieoficjalnie ::chytry:: . Ben jest gejem, to wyjaśnia kilka wcześniejszych scen, m.in. tą z Kate pod prysznicem :mrgreen: . No i końcówka - Danielle i Karl :shock: .[/shadow]

Post autor: wiwi »

[shadow=black]Ben jest gejem? Albo coś przegapiłam, albo chodziło Ci o Toma ;) Ciekawe czemu Michael nie może się zabić... i czy to tak na stałe? Nigdy nie umrze, chyba że na wyspie? No i kto strzelał na końcu? Przecież ludzie ze statku jeszcze tkwią na morzu... Następny odcinek jest chyba dopiero pod koniec kwietnia...[/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

[shadow=black]Oczywiście o Toma :P . Następny odcinek 24 kwietnia.[/shadow]
blue
blue

Post autor: blue »

[shadow=black]Nom odcineczek był super... Sporo rzeczy się wyjaśniło i w ogóle. Szkoa tylko, że kolejne dopiero 24 kwietnia ::kwasny::[/shadow]

Post autor: Abec »

A'propos jak widać wciąż jeszcze bardzo dużej popularności Lost w kulturze masowej - taki maleńki przyczynek:

http://www.youtube.com/watch?v=MxkNjHgAZm0 ::loll::

(od 01.25) ;)

Post autor: DeaconFan »

[shadow=black]Finał "Zagubionych" potrwa trzy godziny!

To już oficjalna informacja. Producenci serialu "Zagubieni" wywalczyli w stacji ABC czternastą godzinę dla czwartego sezonu, w efekcie czego finał "Lost" ma potrwać aż trzy godziny!
Pierwsza finałowa godzina zostanie wyemitowana 15 maja, a kolejne dwie - po rząd - dwa tygodnie później, w czwartek 29 maja.

Szkoda, że ten sezon będzie miał tylko 14 odcinków. Gdyby nie ten strajk scenarzystów, mielibyśmy ich o dwa więcej. :?[/shadow] [shadow=black]A już w kolejnych odcinkach mamy się dowiedzieć, co stanie się z rozbitkami, którym nie udało się wydostać z wyspy oraz kto był w trumnie w ostatnim odcinku III serii. Czekam na to z niecierpliwością.[/shadow]
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

[shadow=black]Po dziewiątym odcinku 4 sezonu widać, że jest to zupełnie inny Lost. Sporo akcji, tylko momentami bardo naciąganej - wybuchy domków, z których przeżyła m.in. Claire :roll: , Sawyer - Rambo :mrgreen: , chyba, że pewne osoby są chronione przez wyspę. Chociaż wstawienie się Sawyera za Hurleyem było boskie. Dostaliśmy bardzo dużo odpowiedzi: skąd wzięły się na wyspie niedźwiedzie polarne, jak Ben opuszcza wyspę, Alex nie była jego córką jednak. No i bardzo dużo trupów jak na Lost m.in. Alex, Danielle, Nadia. W sumie odcinek bardzo dobry szczególnie flash-forwardy Bena i akcje z dymkiem :zeby: .[/shadow]

No i Polska będzie tylko 6 dni do tyłu w stosunku do USA, dzięki VOD w n :wink: .

[shadow=black]Epizod "Cabin fever" bardzo dobry. :) Lubię flashbacki Locke'a, są ciekawe. Fajnie było znów zobaczyć wiecznie młodego Richarda Alperta i Abaddona, na którego widok przechodzą mi ciarki po plecach. Do tego ciekawe akcje na frachtowcu (szkoda trochę Gaulta :( . Keamy to psychol. :evil: ) i jeszcze ciekawsza wędrówka Locke'a, Bena i Hurley'a po dżungli. :wink: I te słowa Locke'a na końcu epizodu: "On chce żebyśmy przesunęli wyspę" czy jakoś tak. ::rad:: Zapowiada się arcyciekawy finał sezonu. :D ::rad:: :serce: [/shadow]
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Agatka »

DeaconFan pisze:[shadow=black]Epizod "Cabin fever" bardzo dobry. :) Lubię flashbacki Locke'a, są ciekawe. Fajnie było znów zobaczyć wiecznie młodego Richarda Alperta i Abaddona, na którego widok przechodzą mi ciarki po plecach. Do tego ciekawe akcje na frachtowcu (szkoda trochę Gaulta :( . Keamy to psychol. :evil: ) i jeszcze ciekawsza wędrówka Locke'a, Bena i Hurley'a po dżungli. :wink: I te słowa Locke'a na końcu epizodu: "On chce żebyśmy przesunęli wyspę" czy jakoś tak. ::rad:: Zapowiada się arcyciekawy finał sezonu. :D ::rad:: :serce: [/shadow]
Przekopiowuję, bo mogłabym powiedziec to samo o tym odcinku ::jezyk:: Jeszcze dodałabym akcję z [shadow=black]Christianem i naćpaną Claire :: bow :: Chociaż podobno ona nie żyje i dlatego Christian mówi że Aaron jest tam gdzie powinien być, czyli z żywimi ::jezyk:: [/shadow]
blue
blue

Post autor: blue »

Właśnie oglądałem odcinek 12. Muszę przyznać, że finał robi się coraz ciekawszy! :P Już się nie mogę doczekać 2 i 3 części finału... :D

[shadow=black]Jeden z najlepszych odcinków Lost :: bow :: . Bardzo dużo akcji i niesamowita końcówka, a teksty Bena, Hurleya i Sawyera pierwsza klasa :zeby: . No i już pewne, że Claire to siostra Jacka, a ocalała 6 rozbitków to: Jack, Kate, Sayid, Sun, Hurley i Aaron :wink: . Teraz tylko pytanie co jest w Orchidei, hmm dwa tygodnie czekania :roll: .[/shadow]

Post autor: Thorne »

Nie mogę się coś zorientować. Która seria Losta jest teraz emitowana>? :D
If you can't beat them, join them...

Post autor: Agatka »

Thorne pisze:Nie mogę się coś zorientować. Która seria Losta jest teraz emitowana>? :D
W piątek ostatni odcinek 4. sezonu.

[shadow=black]No i co myślicie o finale IV sezonu? Był całkiem niezły, ale po zapowiedziach twórców serialu spodziewałem się czegoś jeszcze lepszego. :wink:
Jednak w trumnie był Locke. Trochę szkoda gościa. Szkoda mi też Michaela i Jina (choć Jin może jednak przeżył :?: ) :(
Szkoda mi także mimo wszystko Martina Keamy'ego. :shock: :( To była naprawdę ciekawa postać i świetny czarny charakter. :)
Inaczej sobie wyobrażałem to przesuwanie wyspy, ale wyszło to naprawdę ciekawie. :wink:
Najbardziej zaskoczyło mnie to, że Desmondowi udało się jednak wydostać z wyspy. :shock: :D I w końcu spotkał się z Penny! :D Bardzo lubię tę parę i mam nadzieję, że zobaczymy ich jeszcze w serialu. :wink:
Ogólnie zakończenie sezonu bardzo dobre, ale spodziewałem się większych fajerwerków. :wink: [/shadow]

Post autor: Natalia »

A co się stało z Claire???
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"
ODPOWIEDZ