Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Tomala pisze:No i Zagrobelny odpadł. To było do przewidzenia. Zawsze miał małe poparcie. Ciekawi mnie czy wczoraj rzeczywiście wszyscy tak dobrze tańczyli czy to było zaplanowane. Aż 3 pary dostały 40 pkt. A Pudzian znów przeszedł. Ludzie sobie robią jaja. Głosują na niego a on wczoraj był najgorszy. Boję się że on wygra. I jeszcze na dodatek się głupio popisuje.
Czy Ty tego nie powinieneś napisać w temacie TzG :?:
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Misia pisze:Zgadzam się w 100%!!!Cały program był o jakiś głupotkach a o Józku pokazali na sam koniec i to w dodatku to co już widziałam dawno!Myślałam,ze pokaża ochronę,ewakuację i to oczym pisał Alexander.Żenada!
Wszyscy macie rację. :? Też czekałam jak durna do ciemnej nocy, przetrwałam sto tysięcy bloków reklamowych żeby stwierdzić, że praktycznie niewiele pokazano. ::kwasny:: Może pokażą więcej w tygodniu, tym bardziej, że ludzie się zezłościli na tę sytuację? :roll:
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Tomala

Post autor: Tomala »

Gabra-Sheila pisze:
Tomala pisze:No i Zagrobelny odpadł. To było do przewidzenia. Zawsze miał małe poparcie. Ciekawi mnie czy wczoraj rzeczywiście wszyscy tak dobrze tańczyli czy to było zaplanowane. Aż 3 pary dostały 40 pkt. A Pudzian znów przeszedł. Ludzie sobie robią jaja. Głosują na niego a on wczoraj był najgorszy. Boję się że on wygra. I jeszcze na dodatek się głupio popisuje.
Czy Ty tego nie powinieneś napisać w temacie TzG :?:
Rzeczywiście powinienem. Zapomniałem o tym temacie ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Alexander pisze:Komentarze typu "Oszuści" są już nie do zniesienia na forach i stronie głównej BB. Teraz dopiero jest skandal, to ,że Józef zrobił co zrobił to nic, to co robi TV4 jest skandalem! Od piątku mówią o tym a kiedy przychodzi co do czego pokazują jedynie materiały z zapowiedźi i wypowiedzi innych. Chciałem zobaczyć dlaczego to się wydarzyło, jak ewakuowali mieszkańców, co robił Józef, jak opuścił dom i w końcu jak wyszła Monika! Żal, ze złości wysłałem maila do zagranicznego endemola aby zajeli się tą sprawą, może to pomoże.
Zgadzam się. Też tego oczekiwałem, ale jednak potwierdziła się teoria, że zbierano przez te trzy dni reklamodawców i rzeczywiście aż pięć bloków reklamowych wyemitowano podczas programu. :roll: Myślę, że jednak wyjdzie im to bokiem. Stracą część widzów.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Normalnie scena z BB, jak z Mody na sukces ::loll::
Zwolnione tempo, muzyka...

To mogłaby być reklama bielizny
http://www.medialink.pl/artykul/676,Przemoc_w_Big_Brotherze_wideo,group4
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Też się zawiodłem na niedzielnym ringu :roll: Wogólę jk pokazali zapowiedź, wypowiedzi uczestników , pomyślałem to się dopiero zacznie. A tymczasem zaczynają się żegnać ::kwasny:: Ale to nie zmieni faktu, że i tak lubię ten program nawet mimo oszustw.
Ariel i Magda są świetni. Bardzo się ciesżę, że Ariel został bo niewidziałbym sensu dalszego oglądania bez niego . Magda jest spoko .Zobaczymy może program się rozkręci w lepszym kierunku .Dopiero zaczyna się drugi tydzień BB5 dla zwykłych uczestników.

W JOŚ wszystko po mojej mysli .Całe szczęscie, że Misiek zrezygnował, bo nie mogłem już go słuchać. Aczkolwiek na jego autorski program czasami zerknę. W sumie z tych denerwujących uczestników to zostali Aneta i Darek . Chociaz Darek zaczyna nam się wyrabiac po tych trzech zagrożeniach . Liczę teraz , że pożegnamy Anetę , a później mimo wszystko Darka, bo naprawdę jest wysoki poziom.

Grażynka cudnie zaśpiewala jak zawsze. Chociaż zdziwiłem się , że nie jest zagrożona , zaczynam wierzyć w ludzi.Za tydzień jak zaśpiewa tą cygańską piosenkę jeszcze w dodatku z cyganami to też pewnie nie będzie zagrożona. ::rad::

Naprawde w tej edycji jest bardzo wysoki poziom .Wogóle niedługo zaczną odpadać osoby, którę naprawdę dobrze śpiewają.Już mam swoich trzech faworytów: Olga Bończyk, Joasia Jabłczyńska i Kacper Kuszewski . Szkoda, że wszyscy są w jednej edycji , bo naprawdę cięzko będzie wybrać zwycięzcę, mam nadziejęm , że chcociaż to będzie finałowa trójka i każdy z nich nagra płytę
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Graża wprowadziła nas w błąd ::loll::
Powiedział, że zaśpiewa z prawdziwym cyganem. Nie z cyganem, tylko z Cyganem. Jackiem Cyganem, piosenkę "Hej cyganie" :zeby: ::rad::
Nigdzie nie mogę znaleźć tej piosenki, ale wydaje mi się, z eona leci tak"Hej Cyganie lalalalala amore, hej Cyganie lalalalala" ::jezyk::
Gabra-Sheila

A to nie jest przypadkiem to ,,Ore, ore siabadabada amore... :zeby: " ? ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

No właśnie, już sam nie wiem ::ysz::
W tekście musi być "hej Cyganie" ::ysz::
Gabra-Sheila

Może ,,My Cyganie"? :? Jak tak to ta piosenka Krawczyka.
Awatar użytkownika
Damians

O, może to będzie to :D
Przekonamy się w sobotę :P
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Wiedziałem, że to jakaś ściema z tą pokazywaną w zapowiedziach kolejną bójką w domu BB. Nie ma tam już chyba tak agresywnych osób jak Józef. Prędzej coś mogłoby się wydarzyć pomiędzy dziewczynami.
Fajnie, że znów pojawili się w domu BB "Gulczas" i "Boys". :) Sytuacje z nimi były mega zabawne. Byli świetni jako "Wielcy Misiowie". ::loll::
Moja sympatia do Ariela już trochę przygasła, ale chciałbym żeby pozostał w programie w niedzielę. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

DeaconFan pisze: Moja sympatia do Ariela już trochę przygasła, ale chciałbym żeby pozostał w programie w niedzielę. :wink:
Moja również.W sumie to nawet wolałbym aby Klaudia została , tylko ona nie przykłada się wogóle do zadań, a właściwie wogóle w nich nie uczestniczy , wiec jaki ma sens jej dalszy pobyt w programie.Ale ogólnie sympatyczna dziewczyna.

Piotr Pręgowski odpadł z Gwiezdnego Cyrku :( Ale pociesza mnie fakt, że w sumie tak jak Pieczyńska w GTNL na własne życzenie można powiedzieć odpadł
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Szkoda mi Piotra, zadanie z tym szkłem i igłami było emocjonalne, pożar mnie pierwszy raz strach! Szkoda go ale mam trójkę finałową i myśle ,że Kamila zasługuje na wygraną a wygra Marek...

Klaudia jest kochana, słodka idiotka ale bardzo słodka :serce:
Nobody does it better
Gabra-Sheila

Damians! Jak oglądałeś wczoraj Gwiezdny Cyrk ,to napewno słyszaleś ,,tą" piosenkę, bo Pręgowski mial do niej na samym początku występ! :D Ładnie wczoraj zaprezentowałą się Kamila :)

W ostatnim JOŚ Darek był boski :serce: Ślicznie to zaśpiewał!!! :twisted: Edytka powiedziała ,,i dziękuję ,ze w moim życiu nie pozostawiłeś zgliszczy", a Ela pow. ,,w moim życiu też nie pozostawiłeś zgliszczy" ::loll:: Bardzo ładnie też Monika, Krzysiu ::rad:: , Grażyna i Olga ::ok:: Misiek fajnie postąpił :P Monika przejdzie na 100%, bo to wykonanie Final Countdown było cudowne :zeby:
ODPOWIEDZ