Czy Ty tego nie powinieneś napisać w temacie TzGTomala pisze:No i Zagrobelny odpadł. To było do przewidzenia. Zawsze miał małe poparcie. Ciekawi mnie czy wczoraj rzeczywiście wszyscy tak dobrze tańczyli czy to było zaplanowane. Aż 3 pary dostały 40 pkt. A Pudzian znów przeszedł. Ludzie sobie robią jaja. Głosują na niego a on wczoraj był najgorszy. Boję się że on wygra. I jeszcze na dodatek się głupio popisuje.
Programy rozrywkowe
-
Gabra-Sheila
Wszyscy macie rację.Misia pisze:Zgadzam się w 100%!!!Cały program był o jakiś głupotkach a o Józku pokazali na sam koniec i to w dodatku to co już widziałam dawno!Myślałam,ze pokaża ochronę,ewakuację i to oczym pisał Alexander.Żenada!
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Rzeczywiście powinienem. Zapomniałem o tym temacieGabra-Sheila pisze:Czy Ty tego nie powinieneś napisać w temacie TzGTomala pisze:No i Zagrobelny odpadł. To było do przewidzenia. Zawsze miał małe poparcie. Ciekawi mnie czy wczoraj rzeczywiście wszyscy tak dobrze tańczyli czy to było zaplanowane. Aż 3 pary dostały 40 pkt. A Pudzian znów przeszedł. Ludzie sobie robią jaja. Głosują na niego a on wczoraj był najgorszy. Boję się że on wygra. I jeszcze na dodatek się głupio popisuje.
Zgadzam się. Też tego oczekiwałem, ale jednak potwierdziła się teoria, że zbierano przez te trzy dni reklamodawców i rzeczywiście aż pięć bloków reklamowych wyemitowano podczas programu.Alexander pisze:Komentarze typu "Oszuści" są już nie do zniesienia na forach i stronie głównej BB. Teraz dopiero jest skandal, to ,że Józef zrobił co zrobił to nic, to co robi TV4 jest skandalem! Od piątku mówią o tym a kiedy przychodzi co do czego pokazują jedynie materiały z zapowiedźi i wypowiedzi innych. Chciałem zobaczyć dlaczego to się wydarzyło, jak ewakuowali mieszkańców, co robił Józef, jak opuścił dom i w końcu jak wyszła Monika! Żal, ze złości wysłałem maila do zagranicznego endemola aby zajeli się tą sprawą, może to pomoże.
Normalnie scena z BB, jak z Mody na sukces
Zwolnione tempo, muzyka...
To mogłaby być reklama bielizny
http://www.medialink.pl/artykul/676,Przemoc_w_Big_Brotherze_wideo,group4
Zwolnione tempo, muzyka...
To mogłaby być reklama bielizny
http://www.medialink.pl/artykul/676,Przemoc_w_Big_Brotherze_wideo,group4
Też się zawiodłem na niedzielnym ringu
Wogólę jk pokazali zapowiedź, wypowiedzi uczestników , pomyślałem to się dopiero zacznie. A tymczasem zaczynają się żegnać
Ale to nie zmieni faktu, że i tak lubię ten program nawet mimo oszustw.
Ariel i Magda są świetni. Bardzo się ciesżę, że Ariel został bo niewidziałbym sensu dalszego oglądania bez niego . Magda jest spoko .Zobaczymy może program się rozkręci w lepszym kierunku .Dopiero zaczyna się drugi tydzień BB5 dla zwykłych uczestników.
W JOŚ wszystko po mojej mysli .Całe szczęscie, że Misiek zrezygnował, bo nie mogłem już go słuchać. Aczkolwiek na jego autorski program czasami zerknę. W sumie z tych denerwujących uczestników to zostali Aneta i Darek . Chociaz Darek zaczyna nam się wyrabiac po tych trzech zagrożeniach . Liczę teraz , że pożegnamy Anetę , a później mimo wszystko Darka, bo naprawdę jest wysoki poziom.
Grażynka cudnie zaśpiewala jak zawsze. Chociaż zdziwiłem się , że nie jest zagrożona , zaczynam wierzyć w ludzi.Za tydzień jak zaśpiewa tą cygańską piosenkę jeszcze w dodatku z cyganami to też pewnie nie będzie zagrożona.
Naprawde w tej edycji jest bardzo wysoki poziom .Wogóle niedługo zaczną odpadać osoby, którę naprawdę dobrze śpiewają.Już mam swoich trzech faworytów: Olga Bończyk, Joasia Jabłczyńska i Kacper Kuszewski . Szkoda, że wszyscy są w jednej edycji , bo naprawdę cięzko będzie wybrać zwycięzcę, mam nadziejęm , że chcociaż to będzie finałowa trójka i każdy z nich nagra płytę
Ariel i Magda są świetni. Bardzo się ciesżę, że Ariel został bo niewidziałbym sensu dalszego oglądania bez niego . Magda jest spoko .Zobaczymy może program się rozkręci w lepszym kierunku .Dopiero zaczyna się drugi tydzień BB5 dla zwykłych uczestników.
W JOŚ wszystko po mojej mysli .Całe szczęscie, że Misiek zrezygnował, bo nie mogłem już go słuchać. Aczkolwiek na jego autorski program czasami zerknę. W sumie z tych denerwujących uczestników to zostali Aneta i Darek . Chociaz Darek zaczyna nam się wyrabiac po tych trzech zagrożeniach . Liczę teraz , że pożegnamy Anetę , a później mimo wszystko Darka, bo naprawdę jest wysoki poziom.
Grażynka cudnie zaśpiewala jak zawsze. Chociaż zdziwiłem się , że nie jest zagrożona , zaczynam wierzyć w ludzi.Za tydzień jak zaśpiewa tą cygańską piosenkę jeszcze w dodatku z cyganami to też pewnie nie będzie zagrożona.
Naprawde w tej edycji jest bardzo wysoki poziom .Wogóle niedługo zaczną odpadać osoby, którę naprawdę dobrze śpiewają.Już mam swoich trzech faworytów: Olga Bończyk, Joasia Jabłczyńska i Kacper Kuszewski . Szkoda, że wszyscy są w jednej edycji , bo naprawdę cięzko będzie wybrać zwycięzcę, mam nadziejęm , że chcociaż to będzie finałowa trójka i każdy z nich nagra płytę
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
-
Gabra-Sheila
-
Gabra-Sheila
Wiedziałem, że to jakaś ściema z tą pokazywaną w zapowiedziach kolejną bójką w domu BB. Nie ma tam już chyba tak agresywnych osób jak Józef. Prędzej coś mogłoby się wydarzyć pomiędzy dziewczynami.
Fajnie, że znów pojawili się w domu BB "Gulczas" i "Boys".
Sytuacje z nimi były mega zabawne. Byli świetni jako "Wielcy Misiowie".
Moja sympatia do Ariela już trochę przygasła, ale chciałbym żeby pozostał w programie w niedzielę.
Fajnie, że znów pojawili się w domu BB "Gulczas" i "Boys".
Moja sympatia do Ariela już trochę przygasła, ale chciałbym żeby pozostał w programie w niedzielę.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Moja również.W sumie to nawet wolałbym aby Klaudia została , tylko ona nie przykłada się wogóle do zadań, a właściwie wogóle w nich nie uczestniczy , wiec jaki ma sens jej dalszy pobyt w programie.Ale ogólnie sympatyczna dziewczyna.DeaconFan pisze: Moja sympatia do Ariela już trochę przygasła, ale chciałbym żeby pozostał w programie w niedzielę.
Piotr Pręgowski odpadł z Gwiezdnego Cyrku
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester
-
Gabra-Sheila
Damians! Jak oglądałeś wczoraj Gwiezdny Cyrk ,to napewno słyszaleś ,,tą" piosenkę, bo Pręgowski mial do niej na samym początku występ!
Ładnie wczoraj zaprezentowałą się Kamila 
W ostatnim JOŚ Darek był boski
Ślicznie to zaśpiewał!!!
Edytka powiedziała ,,i dziękuję ,ze w moim życiu nie pozostawiłeś zgliszczy", a Ela pow. ,,w moim życiu też nie pozostawiłeś zgliszczy"
Bardzo ładnie też Monika, Krzysiu
, Grażyna i Olga
Misiek fajnie postąpił
Monika przejdzie na 100%, bo to wykonanie Final Countdown było cudowne 
W ostatnim JOŚ Darek był boski