Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Ale szoking! :] Amber ma siostrę która ma imię na A! Powiem szczerze, że scenarzyści mnie zaskoczyli i kolejny raz jestem z siebie dumna, że nie czytam spoilerów :) Lubie takie zwroty akcji, zmartwychwstania, powroty po latach, powracający krewni... No i jeszcze chciałabym wyrazić moją aprobatę dla związku Thorna i Macy.
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Czy to nie zbieg okoliczności ze April pojawiła się u nas w ... kwietniu ? ;)
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Junk całkiem możliwe. April wzbudziła u mnie sympatie. Jest trochę bardziej zwariowana niż Amber. Massimo to napuszony egoista! Liczy się tylko jego szczęście nikogo innego! ::plask wczolo: To oczywiste że Ridge będzie uważał Eryka za ojca bo ten go wychował. I Mass musi to zaakceptować.
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
bastet78

Post autor: bastet78 »

Biedna Darla. Ale się wpakowała.... ::ke:: :shock:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

bastet78 pisze:Biedna Darla. Ale się wpakowała.... ::ke:: :shock:
Też mi jej szkoda :( To taka dobra postać, zasługuje na szczęście, ta noc coś dla niej znaczyła mimo alkoholu, niestety dla Thorne'a nie i już śpi w tym samym łóżku z niczego nieświadomą Macy (w ogóle zauważyliście że Thorne w kółko ma takie sceny z Macy lub z Brooke miał że widzi kogoś całującego się i już wyciąga pochopne wnioski i coś robi? ::plask wczolo: ), Clarke powiedział ciekawą rzecz że Darla ponownie spotykała się z Billem ::chytry:: dziwne bo mi się zdawało ze jego nie ma już w Los Angeles.
W B&B ostatnio kilka przełomych rzeczy, Ridge po tylu odcinkach się dowiedział że jego ojcem jest Massimo a teraz Thomas przekonuje się do Brooke :) No i mieliśmy kolejne przerwanie jakiegoś ślubu tym razem Massimo przerywał ponowny ślub Eryka i Stephanie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Adex, wydaje mi się, że, Bill jest cały czas w Los Angeles (chyba, że znów cos przeoczyłem), tyle, że go nie pokazują, a szkoda, bo to całkiem fajna postać. Zjawia sie dopiero wtedy kiedy Stephanie ma kłopoty.

W sprawie konfliktu Ridge - Massimo, jestem po stronie Ridge'a. Eric nie zniósłby tej prawdy, że nie ma o jednego syna mniej. Z drugiej strony, lepiej byłoby gdyby poznał prawdę, zanim Massimo, albo ktoś inny nieżyczliwy mu powie całą prawdę. Ridge był i jest w wielkiej rozterce, musi to sobie wszystko poukładać. Dobrze, że zachował zimną krew i powstrzymał Mass'a przed ujawnieniem tajemnicy. Nie wiadomo, jakie byłyby tego konsekwencje.
Podobała mi się uroczystość odnowienia ślubu przez Eric'a i Stephanie. ::ok::
Jeśli chodzi podsłuchiwanie rozmów czy podglądanie, to Thorne ma pod tym względem pecha. Wystarczy przypomnieć Wenecję i szczerość Brooke, kiedy powiedziała, że kocha tylko Ridge'a. Dziś, kolejna pechowa powtórka. Po za tym, on jest niegrzeczny, wchodzi do cudzego domu, nawet, jesli nikogo nie ma. Grzeczność wymaga, by choć zadzwonił. Macy chyba usłuszałaby dzwonek. ::plask wczolo:
Thorne i Darla razem? ::ke:: Na razie tej sytuacji nie skomentuję.
Zaskoczyła mnie postawa Thomas'a. Nie dość, że rozmawia, w sposób zawoalowany z ojcem o "tych sprawach", to jeszcze zaprasza Brooke na kolację. ::ke::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Thorne znów popełnia ten sam błąd co kiedyś , zamiast wejść i wyjaśnić to uciekł , to samo zrobił gdy był Wenecji i zobaczył Brooke i Ridge razem ,i teraz znowu to samo .
Ładnie Darla i Thorne ze sobą wyglądają , lepiej niż Thorne i Macy .
Thomas chyba w końcu dojrzał , ale z drugiej strony wszystko wskazuje na to ,że dzieci rządzą rodzicami .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tak samo chyba kiedyś Thorne zobaczył pożegnalny pocałunek Jake'a i Macy i też odleciał samolotem a Macy nie zdążyła go złapać. Dziś Brooke powiedziała coś ciekawego do Bridget że dzieci akceptują Bridget bo wiedzą że Ridge nie może się z nią ożenić ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Post autor: Forrester »

Darla&Thorne nie do końca wzięli się z przypadku. Przecież Darli zawsze on się podobał, ale była w cieniu Macy, więc nawet nie próbowała. Do wczoraj ::rad::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Śmieszne jak dziś Deacon pasjonował się meczem a jak przyszła Brooke zgasił całkiem tv, zawsze tak w serialach jest ::krzyw:: Ten wątek Amber-April jest strasznie naciągany i wg mnie zbędny, gdyby jeszcz była Tawny a to jakoś tak nijak przebiega ten wątek i jeszcze ten facet co słyszał śpiew April był podobny do Ricka wg mnie :zeby: A właśnie moj znajomy pyta co April zaśpiewała? To było coś znanego, ale może ktoś wie jaki tytuł tej piosenki i kto wykonuje?!

[ Dodano: 2008-04-19, 20:00 ]
A pocałunek Bridget z tatą tzn z bratem yy tzn z Ridge'm coś obrzydliwego ::kwasny::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

April, po pierwsze, nie potrafi się odnależć w FC (przypomina mi to wczesną Amber), a po drugie ma sporego minusa za to, że od razu próbowała wcisnąć się do show-biznesu. Odnoszę wrażenie, że takie działania nie zawsze odnoszą sukces. Wypadła trochę żałośnie.
Pocałunek Ridge'a i Bridget - pozostawię to bez komentarza. Ponownie odniosłem wrażenie, że te sceny układał psycholog. :D
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Hej, dawno mnie tu nie było - pozdrawiam wszystkich.!
Nie mam czasu na pisanie, ale w serialu jestem na bieżąco. Dzisiaj już nie mogłam się powstrzymać i komentuję.
Otóż większej kretynki jak Bridget jeszcze w serialu nie było. Gdy patrzę na tę wymokłą, wyginającą się tykę i te jej miny zbiera mnie na wymioty. Nie mówiąc już o tym co myśli, mówi i sobie wyobraża.
Ta żałosna dziwczynina wiecznie się pcha tam gdzie jej nie chcą. Może to ją podnieca?

Za Ridgem szalała jeszcze jako dziecko uważając go za ojca i gdy Ridge rzucił Brooke dla Taylor i się wyprowadził uciekła z rozpaczy z domu i wyczyniała dramatyczne histerie.

Potem dostała amoku na punkcie Deacona i mimo, że jej nie chciał i dawał tego dowody ona ciągle za nim szalała.

Następny Facet to CJ, który na początku poniewierał nią jak ścierką, obrażał, wyrzucał z pracy itp, a Ona wszystko znosiła.
To jakaś choroba.
Teraz znowu uwzięła się na Ridge,a i myśli o nim jak o mężczyźnie. A zawsze uważała go za ojca, a potem brata. To jakieś zboczenie żeby umieć się tak przestawić.

Do tego ten stary bałwan Ridge robi sobie eksperymenty i czuje ciągoty sądząc po tych maślanych oczach i obleśnych minach.
Czy ten stary kretyn nie pamięta jak przyjmował poród i pomagał Brooke urodzić Bridget?
Cały czas uważając ją jako swoje dziecko. Zresztą te sceny w Big Bear gdy byli odcięci od świata i Bridget się urodziła przy pomocy Ridge były bardzo wzruszające i dramatyczne.

Ale nie ma się co denerwować, bo wiadomo, ze ci skretyniali i zboczeni scenarzyści
wszystko potrafią zniszczyć i zohydzić dla sensacji.
Ciekawe czy zostawią chociaż jedną parę męsko damską (niezależnie od pokrewieństwa), która nie będzie ze sobą spała.
Powinni na koniec serialu zrobić jeden zbiorowy seks - orgię wszystkich postaci, które kiedykolwiek występowały, a nawet umarły (przecież i tak ciągle ożywają) i to by było najwłaściwsze zakończenie tego burdelu.
Ufff, nerwy mi puściły, ale chwilami chętnie bym tych TFURCUW serialu własnoręcznie wydusiła.
Ściskam Was serdecznie, może niedługo znowu wpadnę
Wasza stara Boldfanka
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Nie ma to jak post "starej" ale jarej Boldfanki ::loll:: ::loll:: Fajnie że oglądasz B&B, musisz też w miare możliwości częściej postować :wink: Oczywiście zgadzam się z Tobą, także co do pomusłu na zakończenie serialu ::loll:: A jeszcze napisz jak oceniasz po dzisiejszym odcinku April, ledwo chyba zaakceptowałaś jedną Amber a tu już druga szalona i też śpiewa i kariere chce robić ::rad:: Jak dla mnie April ma głupią fryzurę, lub inaczej mówiąc Adrienne kiepską perukę. A zauważyliście dziś jak ona niby innym głosem troche mówi? :zeby:
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Boldfanko pomysł na zakończenie MNS boski ::loll:: April bardzo dąży do sławy przed tym producentem nie wyszła zachwycająco. Bridget i Ridge nie komentuje nawet. Mam nadzieję że Deacon wreszcie zrozumie że Brooke już z nim nie będzie że jej miejsce jest przy Ridge'u
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

I Ridge i Bridget mówią ,że coś ich łączy ale ja tego nie widzę. Nie ma między nimi uczucia miłosci a jedynie bardzo mocnej i cudnej przyjaźni.
Nobody does it better
Zablokowany