Akurat wczoraj przegapiłem tę scenę i nie wiedziałem dlaczego Przemek pocałował tę dziewczynę. Ale teraz już wiem. I Kinga tym samym straciła kolejną wielką miłość. Najpierw nieodżałowanego przeze mnie Kubę, a teraz Przemasa...
Pierwsza miłość
Ale to chyba nie była pięlęgniakra, tylko lekarka, okulistka.
Akurat wczoraj przegapiłem tę scenę i nie wiedziałem dlaczego Przemek pocałował tę dziewczynę. Ale teraz już wiem. I Kinga tym samym straciła kolejną wielką miłość. Najpierw nieodżałowanego przeze mnie Kubę, a teraz Przemasa...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Gabra-Sheila
Proszę bardzo:Może ktoś da jakieś spoilerki?![]()
[shadow=black]- Śmiałek znajduje informacje dotyczące kandydatek na żonę Patryka.
- Patryk traci prawo do spadku po swoim dziadku.
- Kinga odkywa gdzie mieszka Sonia.
- Emilka zrywa z Patrykiem, który wraca do USA.
- Manuel prowadzi Artura do klubu gejowskiego.
- Andrzej wpada w kolejne tarapaty.
- Manuel proponuje Marysi udział w turnieju tańca.
a także:
- Manuel pokazuje swoją prawdziwą twarz![/shadow]
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Gabra-Sheila
DziękujęDeaconFan pisze:Proszę bardzo:Może ktoś da jakieś spoilerki?![]()
[shadow=black]- Śmiałek znajduje informacje dotyczące kandydatek na żonę Patryka.
- Patryk traci prawo do spadku po swoim dziadku.
- Kinga odkywa gdzie mieszka Sonia.
- Emilka zrywa z Patrykiem, który wraca do USA.![]()
- Manuel prowadzi Artura do klubu gejowskiego.
- Andrzej wpada w kolejne tarapaty.
- Manuel proponuje Marysi udział w turnieju tańca.
a także:
- Manuel pokazuje swoją prawdziwą twarz![/shadow]
[shadow=black]I to jest właśnie przykład tego pozbywania się nowych, lubianych przez większość widzów, dużo wnoszących do serialu postaci. Może jednak Patryk wróci z tych Stanów, ale to mało prawdopodobne. Pewnie spotka go taki sam los jak Łukasza, Iwonkę, Tatianę, Emasa i wielu, wielu innych wspaniałych bohaterów.
[/shadow]
Andrzej wczoraj ześwirował. Sam niewiem czego on w końcu chce.
Powinien się leczyć. Aktor, który go gra świetnie zagrał te sceny. W ogóle ten aktor jest fenomenalny w tej roli. 
[shadow=black]Aha, co do tego spoilera "Manuel pokazuje swoją prawdziwą twarz!" to do niego jeszcze dość daleko.[/shadow]
Andrzej wczoraj ześwirował. Sam niewiem czego on w końcu chce.
[shadow=black]Aha, co do tego spoilera "Manuel pokazuje swoją prawdziwą twarz!" to do niego jeszcze dość daleko.[/shadow]
- Marek Forrester
No to się będzie działo w PM. W ostatnim Tele Tygodniu wyczytałam, że
[shadow=black]Manuel zwabi Marysię do siebie do mieszkania pod pretekstem ćwiczeń do turnieju tańca. Będzie chciał ją upić i zgwałcić. Potem będzie ją szantażował.[/shadow]
[shadow=black]Manuel zwabi Marysię do siebie do mieszkania pod pretekstem ćwiczeń do turnieju tańca. Będzie chciał ją upić i zgwałcić. Potem będzie ją szantażował.[/shadow]
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
- Marek Forrester
-
Gabra-Sheila
Jaka teraz PM się zrobiła głupia...;/ Patrysia nie ma
, Marysia z Pawłem nie mają praktycznie wątku, Sonia jest głupia
, a Manuel i Artur
Żenada! Manuela nie lubię i to nie dlatego, że jest gejem, po prostu go nie polubiłam. Artur też się go tak czepia, mógłby się wreszcie odpieprzyć ;// Coraz niechętniej ogladam ten serial. A ten wyjazd na Kubę bardzo podejrzany
Oby tylko jej nic tam nie zrobił!
Nie znam spoilerków, kto dysponuje Światem Seriali?? 
Nowe minispoilerki:
[shadow=black]- Sonia wprowadza się do mieszkania Żukowskich,
- Manuel zwabia do siebie Marysię. Podaje jej alkohol i próbuje zgwałcić. Wszystko to nagrywa,
- Marysi udaje się uniknąć gwałtu,
- Manuel szantażuje Marysię kasetą, na której nagrana jest próba gwałtu na dziewczynie,
- Majka mówi Kindze o próbie gwałtu,
- Emilka proponuje Andrzejowi nocleg,
- Paweł dowiaduje się o próbie gwałtu na Majce,
- Emilka odkrywa, że Andrzej grzebał w jej rzeczach,
- Paweł odwiedza Manuela i dowiaduje się tam czegoś o nim,
- Artur wyznaje Edycie miłość,
- Sonia dostaje propozycję pracy w seks-telefonie.[/shadow]
Ostatnio faktycznie nudy w PM. Z tego co wiem dużo widzów jest oburzonych odejściem z serialu Patryka. Grożą oni, że przestaną oglądać ten serial, jesli ich ulubieniec nie wróci. Może to coś zdziała w sprawie powrotu Łukasza Dziemidoka do serialu, ale raczej w to wątpię.
[shadow=black]- Sonia wprowadza się do mieszkania Żukowskich,
- Manuel zwabia do siebie Marysię. Podaje jej alkohol i próbuje zgwałcić. Wszystko to nagrywa,
- Marysi udaje się uniknąć gwałtu,
- Manuel szantażuje Marysię kasetą, na której nagrana jest próba gwałtu na dziewczynie,
- Majka mówi Kindze o próbie gwałtu,
- Emilka proponuje Andrzejowi nocleg,
- Paweł dowiaduje się o próbie gwałtu na Majce,
- Emilka odkrywa, że Andrzej grzebał w jej rzeczach,
- Paweł odwiedza Manuela i dowiaduje się tam czegoś o nim,
- Artur wyznaje Edycie miłość,
- Sonia dostaje propozycję pracy w seks-telefonie.[/shadow]
Ostatnio faktycznie nudy w PM. Z tego co wiem dużo widzów jest oburzonych odejściem z serialu Patryka. Grożą oni, że przestaną oglądać ten serial, jesli ich ulubieniec nie wróci. Może to coś zdziała w sprawie powrotu Łukasza Dziemidoka do serialu, ale raczej w to wątpię.
Ostatnio zmieniony 2008-05-03, 23:34 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
GL Forever
[shadow=black]Że co ? Że gej Manuel będzie próbował kogoś zgwałcić ? Kolejny Polski serial, który robi z gejów czarne charaktery
[shadow=black][/shadow][/shadow]
Ostatnio zmieniony 2008-05-03, 23:26 przez GL Forever, łącznie zmieniany 1 raz.
[shadow=black]GL: ależ Manuel wcale nie jest gejem! On tylko udaje geja, by uśpić czujność swojej przyszłej i niedoszłej ofiary - Marysi oraz jej zazdrosnego chłopaka - Pawła.
PS: Zacieniuj swój post, bo jest w nim zawarty spoiler (to, że Manuel będzie chciał zgwałcić Marysię.)[/shadow]
PS: Zacieniuj swój post, bo jest w nim zawarty spoiler (to, że Manuel będzie chciał zgwałcić Marysię.)[/shadow]
-
GL Forever
Ups, już nie mogę zmieniać posta. Chyba dostanę ostrzeżenie.DeaconFan pisze:[shadow=black]GL: ależ Manuel wcale nie jest gejem! On tylko udaje geja, by uśpić czujność swojej przyszłej i niedoszłej ofiary - Marysi oraz jej zazdrosnego chłopaka - Pawła.
[shadow=black]Dzięki za napisanie, że Manuel nie jest gejem. Teraz już wiem, co i jak.
Ostatnio zmieniony 2008-05-04, 20:42 przez GL Forever, łącznie zmieniany 1 raz.